|
БЛАГОДАРНОСТ ДО ГОСПОД |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТИ БЛАГОДАРАМ БОЖЕ ЗА ТВОЈАТА ГРИЖА ЗА МЕНЕ...ГРИЖИ СЕ ЗА СИТЕ КОИ СВОЈАТА НАДЕЖ ЈА ПОЛАГААТ ВО ТВОЕТО ИМЕ, ПОМОГНИ НИ ПОЛЕСНО ДА ГО ПОДНЕСЕМЕ ТОВАРОТ НА СЕКОЈДНЕВИЕТО,И ТОГАШ КОГА НЕ НИ ОДИ ДОБРО ДА НЕ ЗАБОРАВИМЕ ДЕКА ТИ СИ СЕПРИСУТЕН, СЕ ГЛЕДАШ И СЕ ЗНАЕШ...ВЕРУВАМ ВО ТВОЈАТА ПРАВЕДНОСТ И СУД.БИДИ СО НАС БОЖЕ, СО МОЈОТ НАРОД И СО ОВАА ЗЕМЈА-МАКЕДОНИЈА- ТЕ МОЛАМ ВО ИМЕТО НА ИСУС
АМИН! |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од beleg - 25.Ноември.2007 во 11:58 |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti blagodaram boze so ne mi se mesas vo zivotot pa mozam sam da si gu kreira a ne su lutka na konec so ide tamu kde ti sakush nego jas si pravam sho sakum
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aiii,...a be,jas se zafrkavav so temava,...ama ova ispadna seriozno,...ke razmislam i zbirka da sozdadam od ovie vashi blagodarnosti kon diktatorot,..pardon gospod,..,...mozebi i ke mi se isplati,..ustvari mora,...jas sum profiter,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brzo
brisi gi tie gluposti so si napisal a lepo zablagodari se kako so znaaes samo ti aj da ne se karame |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti blagodaram boze
so ne mi se mesas vo zivotot pa mozam sam da si gu kreira a ne su lutka
na konec so ide tamu kde ti sakush nego jas si pravam sho sakum
eve,shtom sakash,...da ne ti lichi na neshto,... |
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти благодарам Татко за сите Твои милости кои ги излеа врз мене во послдниве месеци кога највеќе ми беа потребни. Ти благодарам за сета грижа и незаслужена љубов за која јас можам само да сонувам дека некогаш ќе ти ја возвратам. Ти благодарам што остануваш мој Татко дури и тогаш кога јас најмалку се однесувам како твој син. Ти благодарам што остануваш верен и тогаш кога те изневерувам.
Фала Ти Татко што ме држиш со Твојата десница, фала Ти што го одржуваш моето здравје, фала Ти што ме исцели од болеста, фала Ти за се! Нека се свети Твоето Име насекаде и секогаш!
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mu blagodaram na gospod za site raboti koi mi se slucuvaat, no voedno i go molam da pocnam da gi razbiram...
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
му благодарам на Господ што ни прати дожд, да не разлади, и да ги угасне пожарите...
|
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти благодарам што ми го враќаш секогаш она што го сакам
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu sum mu blagodaren ,...shto se macham vo ovie sitni chasovi,...za da mu se zablagodaram!
|
|
|
Sektas
Сениор Регистриран: 14.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mu blagodaram na Boga za noviot nacin na zivot, za noviot pogled na svetot,za mirot koj mi go dade preku vera vo negoviot sin,za nadesta koja ja imam preku verata vo nasiot gospod Isus Hristos,i za se vo zivotot. Fala ti Boze.Amin.
Изменето од Sektas - 17.Август.2007 во 00:20 |
|
.............Тој е челник на назаретската секта. Дела 24:5
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu sum mu blagodaram shto go spremil za mene,..........pekolot,...................
|
|
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
навистина, благодарете ако тоа ви е искрено, не си навлекувајте грев со богохулење немој од се да правиме циркус
Благодарам Боже што си наш заштитник Изменето од ACELERA - 18.Август.2007 во 01:34 |
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |