IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Романтични гестови...како ....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Романтични гестови...како ....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 9>
Автор
Порака
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 13:31
Dobar gest e d ati kaze kolku mu znacis.Heart
Just love
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 14:48
тоа е чуство
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 14:50
кога ти отвора врата од кола, ти прави кафе, тост, те чека кога касниш и не се лути, те гушка кога спиете заедно...и можам до сабајле да редамBig%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 14:58
хехе ти ретро гест више аа??
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 16:23
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

кога ти отвора врата од кола, ти прави кафе, тост, те чека кога касниш и не се лути, те гушка кога спиете заедно...и можам до сабајле да редамBig%20smile

aaaaa  pa ti mnogu sakas...takov papucar tesko deka ke najdes...A i taka nekoj da ti prai toj  za mene bi bil najgolemiot PAPUCAR NA SVETOT uste rucek i sadovi i use nekoi gestovi da ti dava ne ke bide loso...
speed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 16:27
Не ми е јасно женати како те трпе?
И тоа се само џентламентски,шармирачки гестови покажуваат дека човекот знае за бонтон.
Just love
Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 16:31
dobro de aj kafe moze i ti otvara vrata od kola te ceka koga docnis i ne se luti aj taka taka senski se sminka ova ona ke zakasnat pa i guskanje pred spienje pa i poklomni ali TOST NE BI I PRAVEL PA NE ZNAM I SO DA E...
speed
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 18:39
Originally posted by speed speed напиша:

Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

aaaaa  pa ti mnogu sakas...takov papucar tesko deka ke najdes...A i taka nekoj da ti prai toj  za mene bi bil najgolemiot PAPUCAR NA SVETOT uste rucek i sadovi i use nekoi gestovi da ti dava ne ke bide loso...

AngryAngryAngryAngryAngry  Добро бе луѓе што ви е на вас???? Што се мислите вие? Бог да чува и да брани!!!! Човек не смее да направи ништо добро и убаво за девојката!!! Одма за папучар го сметате!!!! И после немало добри маашки!!! Па нормално дека ќе нема!!! AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry Леле колку ме нервираат само такви луѓе како тебе!!! AngryAngryAngryAngryAngry Зашто едноставно не си ќутиш и не си праиш тоа што сакаш? Мора одма со вреѓање!!! И уште нешто... Ако тоа е за тебе многу незнам како може некоја да те сака... Ти ништо не би направил значи за неа!!!! Само она ако може да те служи и тогаш супер ќе ти биде а? Е НЕМА ТАКА!!!! Си се излажал гадно ако мислиш дека некоја ќе те трпи така!!!!

Angry

Изменето од BiG_kIsS - 10.Април.2007 во 18:41
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 22:22
Романтичен гест: да ме викне на кафе или на вечера некаде надвор, посебно во работен ден... да ме однесе на кино или во театар... да ме гушне силно, силно, кога ќе се врати од работа   
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2007 во 00:39

dobro de aj kafe moze i ti otvara vrata od kola te ceka koga docnis i ne se luti aj taka taka senski se sminka ova ona ke zakasnat pa i guskanje pred spienje pa i poklomni ali TOST NE BI I PRAVEL PA NE ZNAM I SO DA E...

денска ми правеше сендвич со месо Big%20smile Wink
види, спид, некои луѓе си ги пазат девојките...затоа пак добиваат за возврат во иста мера Embarrassed
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Април.2007 во 00:40

jas-------------> Wink
taa------------->Embarrassed
jas-------------->Hug
taa-------------->Tongue
nie------------>Star

sto povekje od gestovi sakate?
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2007 во 09:35
mi se dopagja da mi donese chery ali so se vincto zaborajv
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2007 во 11:25
Od antikvarnica, od prijatel go zedov gorniot del od srdnovekoven oklop i i uletav u kancelarija so nekoi cvekinja, a reakcijata bese urnebesna od nea i dvete nejzini koleski
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2007 во 12:34

Ne vikaj dva pati.Smile
Just love
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.