|
Романтични гестови...како .... |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | ||
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobar gest e d ati kaze kolku mu znacis.
|
||
Just love
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа е чуство
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога ти отвора врата од кола, ти прави кафе, тост, те чека кога касниш и не се лути, те гушка кога спиете заедно...и можам до сабајле да редам
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хехе ти ретро гест више аа??
|
||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaaaa pa ti mnogu sakas...takov papucar tesko deka ke najdes...A i taka nekoj da ti prai toj za mene bi bil najgolemiot PAPUCAR NA SVETOT uste rucek i sadovi i use nekoi gestovi da ti dava ne ke bide loso...
|
||
speed
|
||
sandrica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ми е јасно женати како те трпе?
И тоа се само џентламентски,шармирачки гестови покажуваат дека човекот знае за бонтон.
|
||
Just love
|
||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro de aj kafe moze i ti otvara vrata od kola te ceka koga docnis i ne se luti aj taka taka senski se sminka ova ona ke zakasnat pa i guskanje pred spienje pa i poklomni ali TOST NE BI I PRAVEL PA NE ZNAM I SO DA E...
|
||
speed
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро бе луѓе што ви е на вас???? Што се мислите вие? Бог да чува и да брани!!!! Човек не смее да направи ништо добро и убаво за девојката!!! Одма за папучар го сметате!!!! И после немало добри маашки!!! Па нормално дека ќе нема!!! Леле колку ме нервираат само такви луѓе како тебе!!! Зашто едноставно не си ќутиш и не си праиш тоа што сакаш? Мора одма со вреѓање!!! И уште нешто... Ако тоа е за тебе многу незнам како може некоја да те сака... Ти ништо не би направил значи за неа!!!! Само она ако може да те служи и тогаш супер ќе ти биде а? Е НЕМА ТАКА!!!! Си се излажал гадно ако мислиш дека некоја ќе те трпи така!!!! Изменето од BiG_kIsS - 10.Април.2007 во 18:41 |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Романтичен гест: да ме викне на кафе или на вечера некаде надвор, посебно во работен ден... да ме однесе на кино или во театар... да ме гушне силно, силно, кога ќе се врати од работа
|
||
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денска ми правеше сендвич со месо види, спид, некои луѓе си ги пазат девојките...затоа пак добиваат за возврат во иста мера |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas-------------> taa-------------> jas--------------> taa--------------> nie------------> sto povekje od gestovi sakate? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi se dopagja da mi donese chery ali so se vincto zaborajv
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od antikvarnica, od prijatel go zedov gorniot del od srdnovekoven oklop i i uletav u kancelarija so nekoi cvekinja, a reakcijata bese urnebesna od nea i dvete nejzini koleski
|
||
sandrica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne vikaj dva pati.
|
||
Just love
|
||
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |