|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <12345 29> |
Автор | |
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се скарале двајца педери.
И едниот му вика на другиот: Да ми го пушиш к*ров! А овој другиов: Е шо бе, да не сакаш да се смириме сега? |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE DIRAJ MI IZLOG
Sretne ženska zgodnog brku i počne da ga zavodi, pa nakon nekog vremena |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DECKO i veli na DEVOJKA AKo mi go ispushish ke ti go dadam TELEFONOV !!! Devojkava meraklija za TELEFON i k*r se nafatlla na predlogot i MU GO ISPOPUSHILA kako KUBANKA!! POSLE TOA deckovo trgnal da si odi, a ovaa mu vika: A TELEFONOT ??? Ma kakov telefon bre i rekol!!! Ovaa pak mu vika, PA NELI TAKA BESHE DOGOVOROT ? DECKOVO se sozalil i veli: AJDE ZAPISSHI 070/ 325..... |
|
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ZeZnAtA - 12.Мај.2008 во 09:59 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...nekoj choek krshel granki u shumata...arno ama doshol shumarot i go fatil ziv...go vral za drvo i na vrat mu obesil tabla na koja sho pishuelo...
"KOJ KE POMINE OD TUKA...DA GO EBE OBAVEZNO !!!" ...i sea pominal eden par dechko i devojka, i go prashuvaat zasho taka???...a ovoj pochnal da obesue, da se vadi demek ova ona...ama na kraj momakot mu rekol..."ZAEBI BRAT, NAREDBA SI E NAREDBA, NEJKUM I JA VAKA KO TEBE DA ZAVRSHAM"...i go pominal ednashka... ...pominala grupa turisti, i ovoj pak objasnuel nesho posho go prashale, ama na kraj o pominale site... ...posle nekoe vreme pominue i lovdzijata, i goprashue...sho be ti vaka??? ...a ovoj go poglednal tuzno, i mu rekol... ...ABE EBI ZITI SVE PA TI, NE TUKU PRASHUJ... Изменето од ...Well... - 12.Мај.2008 во 18:52 |
|
rencio
Група Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Udala se mlada ide da zivi u muza...
On je non stop ganja da mu pusi nakon mjesec dana, vraca se ona doma zali se na majku: ma onaj moj me stalno ganja da mu pusim a majka odgdvara: Ti pusi do pola, ja cu od pola |
|
rencio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nosi Mara pun krtolj k*raca i dodje di su k*rve i pita ih
Koji je najbolji k*rac iz ovog krtolja? A oni joi odgovaraju: Oni koji se dize |
|
rencio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dosao Mujo iz Francuzke i rekao zene:
-Ajde zeno da vodimo ljubav na francuzki nacin -Pa dobro- rekla. Mujo se popeo na ormar, skoci sa ormara i fali krevet... Cues Muju : A a a au a u aaaa Mujo se opet popeo na ormar i opet falio krevet: A u au auaaaa i zena mu kaze : Ajmo mi voditi ljubav po balkanski, dovolno si uzivao sam |
|
cafe
Група Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле мрафка и слон и се договориле да си го пернат по еднаш.И слонот и рекол на мрафката ај ти прв.Мрафката завршила работа и иде ред на слонот го вади ... И мрафката извикала Оп Стоп нема со нога.
|
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo crkva: Severina: Prosti mi oce, gresev... |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
cafe
Група Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si bil nekoj star covek otisol po zejtin i na vrakanje se sopnal mu se isturil zejtinot, i taka vicot stanal mrsen
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mu rekle na Trpe deka zena mu go izneveruvala koga idel na pazar i sega on resil da ja posmatra. Se spremil kako sekogas i zaminal ko bajagi na pazar........ama Trpe okolu kukja skrisum se kacil na tavan i napravil dupka taman nad krevetot...i cekal, cekal , cekal...... Ete ti go svalerot vlegol se izonadijle so zena mu na Trpe vo krevetot( a Trpe gi gledal od dupceto od tavanot)i sega posle kvaliteten seks ( pozdrav zbunet )odmarajki svalerot veli: -Oooo , draga moja ( galejki ja dole ) da imase pcenkata kosa kako tvojata ...lele sto rod ke imavme!!! Zenata galejki go po negoviot dole ne ostanuva pokratka: -Oooo , dragi da imase pcenkata kocan kako tvojot lele kakov rod ke imase !!! Naednas Trpe,ne izdrza masko srce izvikuvajki od dupceto na tavan: -Moreeeeeeeeeee koga ke gi pustam tasacive moi kako GRAD sve ke vi ja izgori pcenkata EVA NA , sto ke imate plod !!! |
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-A be doktore ...sta da radim mnogo voljim seks ama mnogo deca bre ???
-Eeee Selim ,zemi pri sekoe onaduvanje perzevativ ili k*rton kako narodski se veli bilo denje ,rucek, vecera!!! Ete ti go Selim po nekolku meseci....... -A be, doktor,a be me izlaza be .....eve pa zena trudna!! -Kako Selim , pa neli ti rekov ne zema k*rtoni?? -Kako ne doktore, zedov i toa redovno so dorucek , rucek sto e sigurno sigurno e...pre jela, posle jela ......sto e sigurno sigurno.. -A be , kako pred jela posle jela?? pa toa se stava bre dole na takvoootooo??? -Auuuuuuu , sta kazes bre doktore??aa??? ZATO SE CUDIM JA KADE PRDNEM........IZLAZILI BALUNIIIIII , A KAD SEREM .......PAKOVANA GOVNA , BREEEEEEEEE!!!! |
|
Внеси реплика | страница <12345 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |