IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Просјаци
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Просјаци

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 9>
Автор
Порака
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2006 во 10:31
Ме заинтригиравте овде со една работа...

Дали би дале помош на шиптар? Прашувам затоа што ме зачудија некои постови овде, не давам на цигани, само на наши, раселени од војната итн... Па еве да прашам вака отворено и директно...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2006 во 10:56
ma,ne davam na nikoj,............zatoa shto nekoi od niv imaat i poveke od tie shto im davaat.....
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 00:45
не е за фалење ама баш секогаш ако ми се мотаат пари по џеб им оставам на дечињата што питаат, ако не пари тогаш нешто за јадење, и старите алишта им ги давам..етеWink
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 14:11
Не им давам а и намам ни намера као што сум можела јас да се трудам и да ги имам тие пари така можат и они барем малце да се потрудат!!Angry
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 14:20
ЈАС СУМ ДА СЕ ВОВЕДЕ КОНТРОЛА НА РАГАЊЕ, ем немаат пари ем се котат на велико. па после страдаат децата
не може некој да си го праи кеифот, без да размисли
па после проси терај го детето да шета по улици бљак!
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 14:22
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

ЈАС СУМ ДА СЕ ВОВЕДЕ КОНТРОЛА НА РАГАЊЕ, ем немаат пари ем се котат на велико. па после страдаат децата
не може некој да си го праи кеифот, без да размисли
па после проси терај го детето да шета по улици бљак!

Тоа е последица на тоа што не се ни најмалку бразовани!! Немаат ни смисол за планирање на семејство а камо ли па за негово одржувањеDead
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 14:24
возрасните ДА, ама јас многу сакам дечиња па без разлика кави се и кои се секогаш им давам нешто
тие се само жртви и на своите родители и на општествово

Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 14:28

возрасните ДА, ама јас многу сакам дечиња па без разлика кави се и кои се секогаш им давам нешто
тие се само жртви и на своите родители и на општествово

да ова се сложувам се без обаразование бес ниаков смисол во животот! Па и маце да се побунатовни и со цел би се отргнале од такви родители...

Но и тиа сами по ебе отакако ке се родат живеат и спијат по улици и така го глдаат и го сметаат животот! Затворени  им се сите др хоризонти на чоивековото постоење!!
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 14:31
што знам јас сакам да го делам она што ми е вишок,
не се знае што може да ти се случи па може да завршиме и ние како просјаци некој денExclamation
би сакала да мислам дека и мене некој би ми помогналWink

Изменето од ACELERA - 26.Јануари.2007 во 14:31
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 14:37

што знам јас сакам да го делам она што ми е вишок,
не се знае што може да ти се случи па може да завршиме и ние како просјаци некој денExclamation
би сакала да мислам дека и мене некој би ми помогналWink

ммм убаво Clap  Clap  Clap  Wink 
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2007 во 18:26
Искрено, ми жал и сакам да им давам... Ама имам слушано секакви муабети дека уставри они не просат за леб, туку за цигари, или пак парите ги даваат на некој кој ги контролира... Незнам колку све тоа е точно... Ми имаат кажувано и многу примери... И некои лажат.... Се прават глуви, неми, па им тербале пари за операција па незнам ова, она.... И баш поради тоа не им давам ништо.....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2007 во 18:02
Точно е дека им ги земаат парите, но тоа не е одговорност на тој што дава. АКо даваш со искрени намери, доброто дело веќе си го направил, без разлика дали некој подоцна тоа ќе го злоупотреби...

Пис енд лав...
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2007 во 21:02
не им давам бе ќе ги шутнам уште ако замараат (како и обично) AngryAngryAngry

Како можам јас да се борам за егзстнција и  да барама работа а они да чекаат некој да им дадае ??? Мислам стара НИвна глупа филозофија на кучешки живот!!Dead  Dead  Dead 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2007 во 11:28
Не заборавај, „кучешкиот живот“ го измисли Рацин...

А и второ, не секој има способност, образование и позиција да работи и заработува... Ако еден ден (не дај боже), дојде во нивна ситуација, би сакал да има кој да ти помогне...

Поздрав...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.