|
Просјаци |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | |
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме заинтригиравте овде со една работа...
Дали би дале помош на шиптар? Прашувам затоа што ме зачудија некои постови овде, не давам на цигани, само на наши, раселени од војната итн... Па еве да прашам вака отворено и директно... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma,ne davam na nikoj,............zatoa shto nekoi od niv imaat i poveke od tie shto im davaat.....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е за фалење ама баш секогаш ако ми се мотаат пари по џеб им оставам на дечињата што питаат, ако не пари тогаш нешто за јадење, и старите алишта им ги давам..ете
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не им давам а и намам ни намера као што сум можела јас да се трудам и да ги имам тие пари така можат и они барем малце да се потрудат!!
|
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈАС СУМ ДА СЕ ВОВЕДЕ КОНТРОЛА НА РАГАЊЕ, ем немаат пари ем се котат на велико. па после страдаат децата
не може некој да си го праи кеифот, без да размисли па после проси терај го детето да шета по улици бљак! |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е последица на тоа што не се ни најмалку бразовани!! Немаат ни смисол за планирање на семејство а камо ли па за негово одржување
|
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
возрасните ДА, ама јас многу сакам дечиња па без разлика кави се и кои се секогаш им давам нешто
тие се само жртви и на своите родители и на општествово |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да ова се сложувам се без обаразование бес ниаков смисол во животот! Па и маце да се побунатовни и со цел би се отргнале од такви родители...
Но и тиа сами по ебе отакако ке се родат живеат и спијат по улици и така го глдаат и го сметаат животот! Затворени им се сите др хоризонти на чоивековото постоење!!
|
|
Isis
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што знам јас сакам да го делам она што ми е вишок,
не се знае што може да ти се случи па може да завршиме и ние како просјаци некој ден би сакала да мислам дека и мене некој би ми помогнал Изменето од ACELERA - 26.Јануари.2007 во 14:31 |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ммм убаво
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено, ми жал и сакам да им давам... Ама имам слушано секакви муабети дека уставри они не просат за леб, туку за цигари, или пак парите ги даваат на некој кој ги контролира... Незнам колку све тоа е точно... Ми имаат кажувано и многу примери... И некои лажат.... Се прават глуви, неми, па им тербале пари за операција па незнам ова, она.... И баш поради тоа не им давам ништо.....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно е дека им ги земаат парите, но тоа не е одговорност на тој што дава. АКо даваш со искрени намери, доброто дело веќе си го направил, без разлика дали некој подоцна тоа ќе го злоупотреби...
Пис енд лав... |
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не им давам бе ќе ги шутнам уште ако замараат (како и обично)
Како можам јас да се борам за егзстнција и да барама работа а они да чекаат некој да им дадае ??? Мислам стара НИвна глупа филозофија на кучешки живот!!
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не заборавај, „кучешкиот живот“ го измисли Рацин...
А и второ, не секој има способност, образование и позиција да работи и заработува... Ако еден ден (не дај боже), дојде во нивна ситуација, би сакал да има кој да ти помогне... Поздрав... |
|
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |