|
Смртта на вашиот домашен миленик |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
krivo mi e kogaq ke umre nekoe zivotin4e bidejki mnogo gi sakam zivotin4injata za krokodilite i zmiite za tie i4 ne mi e zall bidejki se mnopgo loshi
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..
Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:16 |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тешко пднесувам смрт на милениче.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Jagotka
Нов член Регистриран: 23.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e za zal pred 4,5 godini moite komshii bes troshka zalost i covecnost
vo niv zaradi nivni neobjaslivi pricini mi go otruja kuceto, zamislete
so kakvi sosedi si imam rabota osven sto frlaa hemikalii od nivna
strana i mi gi sushea borcinjata vo dvorot pa uste i go otruja.....
Nikogash ne go zaboraviv toj pogled pred da umre ... srcence ispushtashe penja od ustata a veterinarot nemozeshe nisto da napravi i posle ne vidov nisto samo tatko mi mi kaza deka umre. |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е тиаквите комшии од меен имаат матер да ти ебам место добар ден..и ден да не видиш место добра вечер.... а моја мачка сега со овој памет да ми отрујат може ќе ме видите во идризово...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубител сум на папагали. Во една непригода кога си дојдов дојдов дома папагалот го немаше. Починал мојот МИКИ, синми и керками достоинствено го погребал. Но, јас кога ми ја кажаа таа вестго исплакав со чувство дека сум изгубил член од моето семејство.
Сега имам дру/а иста е мојаша љубов кон птицата и не би сакал да ј изгубам иако веќе четири годи ја имам. |
|
|
|
Agapi
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAs imav kanarinec i izraznav zaedno so nego. I eden den na 14.01 na Vasilica umre :( Lele kolku go sakav. Od nervozi i od toa so to bacvav mi se pojavi nesto kako mozolce na ustata pa operacija posle mi praeja za da mi go izvat
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,тешко ја поднесувам,, |
|
|
|
Zhapche
Нов член Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I mene mi umre morskoto prasence i nemozham da se pomiram Mnogu mi nedostasuvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Nema uteha. Ve molam pomognete mi kade da najdam dolgovlaknesto SHELTI ??????????????????? Drugoto mi e mnogu tazhnichko, se plasham da ne go izgubam nego, iako nikoj nema da mi go zameni angelcheto shto me napushti
Изменето од Zhapche - 05.Декември.2007 во 18:53 |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еднаш имам такво нешто доживеано и не би сакал повторно тоа да го доживеам.
|
|
|
|
macenceto
Сениор Регистриран: 02.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hm i posle 7 godini se rasplakav kako da beshe vcera def nemozam da zboram za ova
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
6 години чувам мачор, и не дај боже да ми умре......
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не дај боже,
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |