|
Математика |
Внеси реплика | страница <12345 18> |
Автор | |
бреза
Нов член Регистриран: 05.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=plavusa]ajde kazi nekoja... da vidime dali vistina sum plavusa.[/QUOT]
Еј Плавуша за која возраст да биде задачата? КаЛиНа немој да бидеш безобразна не ти доликува. |
|
Бреза/Брезово
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde.......se salev covece,aman.......
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa, ajde od onie za prvo... ova de prva
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikoj ne mi dade... izgleda im se mnogu teski za postavuvanje...
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
ванчо2006
Група Регистриран: 28.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...или ДАВАМ на часови по матеметика |
|
поздрав од Малешевијата
|
|
бреза
Нов член Регистриран: 05.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Страните на една правилна триаголна пирамида а/а1=8/3 ,а бочниот раб е с=5покорен од13.Да се пресмета бочната плоштина М=?
|
|
Бреза/Брезово
|
|
бреза
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прва во кое училиште за да знам да ти поставам соодветна задача па да почниме да се дружиме. |
|
Бреза/Брезово
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pitagorina teorema ... ?
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
бреза
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ти питагор
Една точка е одалечена од рамнината 25 см.Во подножјето на нормалата е нацртан круг со радиус 10см. Да се пресмета растојанието од точката до едан точка од радиусот. |
|
Бреза/Брезово
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Duri sega se potsetiv kolku mrazam matematika |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa moze da zemam nekoj cas
p.s ali samo mladi profesorki davam da me ucat...
|
|
speed
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imam predlog, pishete nekoja nejasna zadaca moze da ja reshime. Moze vo obrazovanie da otvorime edna tema samo za nepoznati zadaci. Eve jas vetuvam kolku kje imam vreme kje gi reshavam, zasto imam obvrski so fakultetot. I jas kje postuvam nekoi zadaci...ako ima nekoj zavrsheno Elektro ili e 3-4 na elektro , neka se javi da znam dali da ocekuvam reshenija
. Moze i od PMF !
|
|
angied
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EVE WEB STRANICA ZA ELEKTRONIKA... http://electronics.discutforum.com/index.htm Изменето од angied - 07.Април.2007 во 20:59 |
|
бреза
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас се согласувам |
|
Бреза/Брезово
|
|
Внеси реплика | страница <12345 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |