IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - АРАМИИ - кој украде повеќе?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

АРАМИИ - кој украде повеќе?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 15>
Прашање: КОИ СЕ НАЈГОЛЕМИТЕ ЛОПОВИ ВО МАКЕДОНИЈАВА???
Одговор Гласови Статистика
567 [50,04%]
566 [49,96%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
mishel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 306
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mishel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2006 во 23:44
DALI IMA BAREM EDEN RABOTNIK STO E CLEN PAK NA SDSM! TOA TI E SE MOKNI OLIGARSI I DIREKTORI! KOJ VMRO BRE mece ?
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2006 во 23:51
Originally posted by mishel mishel напиша:

...........................................................................
AJ KAZI SO DA SE PRAVI DAJ NEKOJ AINICIJATIVA NE OCAJUVAJ!...........................................a,be, slepo bezperspektivno "devojche",ako si gledala podobro ke si sfatela shto e mojata inicijativa za da vi stane podobro,ama mi e smacheno istoto da mu go povtoruvam na sekoj eden nedokvakan tip so kakvi shto e polna ovaa zemja,.....

Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2006 во 00:01
Тоа ти е ти им даваш со лажица а они сакаат да сркаат со вилушка епа нека си сркаат што ке си направат јас за мене си знам
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2006 во 00:20
koja budala odednash i kako gi napolnil ovie vtorive,....koj znae?LOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
VkusiMe_M Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јуни.2005
Локација: Macedonia
Поени: 515
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VkusiMe_M Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2006 во 10:10
Chitam i vi se chudam se karate za toa koj se pogolemi lopovi a ne za toa koj od SDMS i VMRO napravil neshto polezno za vas.
Spored mene ne se dostojni politicharite da gi stavam vo tema na razgovor... i ushte neshto nikogash nash*te politichari bez razlika od koja i da se partija nema da napravat neshto dobro za narodot... se tepaat na izbori so bombi i so shto ushte ne samo za da sednat vo taa fotleja.
Itn...
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2006 во 11:14

NEMA DOSTOINSTVO butel  ZA LOPOVI. TI JA PRATIS TEMAVA? KOJ ZBORI ZA DOSTOINSTVO KOGA SE VO PRASANJE STRASNI KRAZBI!

Јас го имам и така и се однесувам, ако вие сте го изгубиле....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2006 во 11:19

VERUVAJ VERUVAJ IMALO I SE NADEVAME KE NEMA?A TI AKO SI UBEDEN/A SO FAKTI ZBORI A NE PAUSALNI I PLITKI FRAZI STO SI GI CUL/A NEKADE NA TV.
AJDE ZBORI STO UKRADE LJUPCO,A SO NIKOLA I KOMPARIRAJ GO TOA SO LOPOVITE SDSMO-VSKI

Па ајде и да не украде, ама навистина ме интересира со која магична формула едниот од подстанар во зграда во Аеродром чија кирија му ја плаќаше Стојменов стана сопственик на таква куќа на Водно, изградена по негов тертип, а другиот како стручно ја научи мајка му да купи 2 нови стана во ист ден ....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2006 во 12:17
Пак лаги и измисленици но тоа не е проблем проблем е што ја гледаш само спротивната страна а негледаш што се случува во СДСМ и нивните челници или тие крадат поштено
Кон врв
bomboni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2006
Локација: Czech Republic
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bomboni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2006 во 18:08
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Пак лаги и измисленици но тоа не е проблем проблем е што ја гледаш само спротивната страна а негледаш што се случува во СДСМ и нивните челници или тие крадат поштено

А тоа дека СДСМ крадат повеке ги оправдува ВМРО да крадат помалце? И кој тука гледа само една страна „Пак лаги и измисленици...“?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 00:02
Еве можам и ја истото да го кажам но од друга перспектива или може и исто А тоа дека ВМРО крадат повеке ги оправдува СДСМ да крадат помалце и пак обратно нели.
Леле смешки и глупости вака земјава никаде нема да стигне туку треба реалност и разбирање а како еве ја ке предложам а може и да не се прифати.Љупчо крадел ОК го баталивме од власт и знаеме дека пак ништо добро нема да направи,Бранко крадеше ајде да го баталиме пошто знаеме дека ништо добро нема пак да направи,Хари крадеше па и плачеше што крадат без он да знае ама го баталивме и да си остане батален,Бучко краде сеуште и ние гледаме како(моментално земјиштето на кејот под кале) епа да го баталиме и да му дадеме шанса од 4 год. на Груевски кој не беше премиер до сега сеуште а ако се покаже дека краде ке го баталиме и него па барем имаме доста политичари да ги мењаваме до сто едно и назад само немојте да им давате шанса на старите лопови тие покажаа што знаат.
Дај ново Дете
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 11:07
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Каква лага? Сакаш да кажеш дека ЉуБчо нема куќа на Водно и дека пред да стане премиер живееше од милоста на Стојменов?

Јас не знам каде на Водно имаат куќи Бранко, Хари , Бучковски....Ако ти знаеш, кажи. А на ЉуБчо куќата ја знам , и на Ганка и на ред други , и Миленковски кој распродаде се што можеше додека беше градоначалник на Чаир , па пола пари ги остави на партијата , а со другите си замина за Австралија со љубовницата...бла бла, крај нема
Кон врв
mishel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2006
Поени: 306
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mishel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 11:29
TI IZGLEDA NE SI OD TUKA butel.KAKO MOZES TAKA DA ZBORIS PA CELO VODNO E PREPLAVENO SO KUKI NA SEGASNI I BIVSI PARTISKI CLENIVI NA SDSM.I NE SAMO VODNO CELO SKOPJE.SRAMNO E DA SE PRAIS STO BI REKLE NA TOSO!

ETE TI GO KAKO ZA POCETOK DOLE RIO KAFE, ETE TI GO KOSTA LEPI,PA IMAS SUTURKOVI, PA ZLOKUKANI (TAMU TI SE SVETO PIVARA, SKOPSKI PAZAR I ........), PA GI IMAS TOA BANKARIVE DUSAN PETRESKI, PA GOSEV , I KOJ LI USTE NE.........

STO MISLIS TI ONI BES AMIN NA SDSM NAPRAVIJA MILIONI ?EH BE butel BE KAJ ZIVEES TI?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2006 во 01:27
Мора некој и да мисли без мислење нели онака само да прераскажува што ке му се каже.Па мора и такви луѓе да има
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2006 во 15:39

TI IZGLEDA NE SI OD TUKA butel.KAKO MOZES TAKA DA ZBORIS PA CELO VODNO E PREPLAVENO SO KUKI NA SEGASNI I BIVSI PARTISKI CLENIVI NA SDSM.I NE SAMO VODNO CELO SKOPJE.SRAMNO E DA SE PRAIS STO BI REKLE NA TOSO!

ETE TI GO KAKO ZA POCETOK DOLE RIO KAFE, ETE TI GO KOSTA LEPI,PA IMAS SUTURKOVI, PA ZLOKUKANI (TAMU TI SE SVETO PIVARA, SKOPSKI PAZAR I ........), PA GI IMAS TOA BANKARIVE DUSAN PETRESKI, PA GOSEV , I KOJ LI USTE NE.........

STO MISLIS TI ONI BES AMIN NA SDSM NAPRAVIJA MILIONI ?EH BE butel BE KAJ ZIVEES TI?

Јас во Бутел живеам, а ти?

Свето пивара , Скопски Пазар, бла бла тоа не е Црвенковски, Бучковски итн, но ајде ....

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.