|
АРАМИИ - кој украде повеќе? |
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Автор | |
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DALI IMA BAREM EDEN RABOTNIK STO E CLEN PAK NA SDSM! TOA TI E SE MOKNI OLIGARSI I DIREKTORI! KOJ VMRO BRE mece ?
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа ти е ти им даваш со лажица а они сакаат да сркаат со вилушка епа нека си сркаат што ке си направат јас за мене си знам
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koja budala odednash i kako gi napolnil ovie vtorive,....koj znae?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chitam i vi se chudam se karate za toa koj se pogolemi lopovi a ne za toa koj od SDMS i VMRO napravil neshto polezno za vas.
Spored mene ne se dostojni politicharite da gi stavam vo tema na razgovor... i ushte neshto nikogash nash*te politichari bez razlika od koja i da se partija nema da napravat neshto dobro za narodot... se tepaat na izbori so bombi i so shto ushte ne samo za da sednat vo taa fotleja. |
|
Itn...
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас го имам и така и се однесувам, ако вие сте го изгубиле.... |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ајде и да не украде, ама навистина ме интересира со која магична формула едниот од подстанар во зграда во Аеродром чија кирија му ја плаќаше Стојменов стана сопственик на таква куќа на Водно, изградена по негов тертип, а другиот како стручно ја научи мајка му да купи 2 нови стана во ист ден .... |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пак лаги и измисленици но тоа не е проблем проблем е што ја гледаш само спротивната страна а негледаш што се случува во СДСМ и нивните челници или тие крадат поштено
|
|
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А тоа дека СДСМ крадат повеке ги оправдува ВМРО да крадат помалце? И кој тука гледа само една страна „Пак лаги и измисленици...“? |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве можам и ја истото да го кажам но од друга перспектива или може и исто А тоа дека ВМРО крадат повеке ги оправдува СДСМ да крадат помалце и пак обратно нели.
Леле смешки и глупости вака земјава никаде нема да стигне туку треба реалност и разбирање а како еве ја ке предложам а може и да не се прифати.Љупчо крадел ОК го баталивме од власт и знаеме дека пак ништо добро нема да направи,Бранко крадеше ајде да го баталиме пошто знаеме дека ништо добро нема пак да направи,Хари крадеше па и плачеше што крадат без он да знае ама го баталивме и да си остане батален,Бучко краде сеуште и ние гледаме како(моментално земјиштето на кејот под кале) епа да го баталиме и да му дадеме шанса од 4 год. на Груевски кој не беше премиер до сега сеуште а ако се покаже дека краде ке го баталиме и него па барем имаме доста политичари да ги мењаваме до сто едно и назад само немојте да им давате шанса на старите лопови тие покажаа што знаат. Дај ново Дете |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каква лага? Сакаш да кажеш дека ЉуБчо нема куќа на Водно и дека пред да стане премиер живееше од милоста на Стојменов? Јас не знам каде на Водно имаат куќи Бранко, Хари , Бучковски....Ако ти знаеш, кажи. А на ЉуБчо куќата ја знам , и на Ганка и на ред други , и Миленковски кој распродаде се што можеше додека беше градоначалник на Чаир , па пола пари ги остави на партијата , а со другите си замина за Австралија со љубовницата...бла бла, крај нема |
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TI IZGLEDA NE SI OD TUKA butel.KAKO MOZES TAKA DA ZBORIS PA CELO VODNO E PREPLAVENO SO KUKI NA SEGASNI I BIVSI PARTISKI CLENIVI NA SDSM.I NE SAMO VODNO CELO SKOPJE.SRAMNO E DA SE PRAIS STO BI REKLE NA TOSO!
ETE TI GO KAKO ZA POCETOK DOLE RIO KAFE, ETE TI GO KOSTA LEPI,PA IMAS SUTURKOVI, PA ZLOKUKANI (TAMU TI SE SVETO PIVARA, SKOPSKI PAZAR I ........), PA GI IMAS TOA BANKARIVE DUSAN PETRESKI, PA GOSEV , I KOJ LI USTE NE.........
STO MISLIS TI ONI BES AMIN NA SDSM NAPRAVIJA MILIONI ?EH BE butel BE KAJ ZIVEES TI?
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мора некој и да мисли без мислење нели онака само да прераскажува што ке му се каже.Па мора и такви луѓе да има
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас во Бутел живеам, а ти? Свето пивара , Скопски Пазар, бла бла тоа не е Црвенковски, Бучковски итн, но ајде .... |
|
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |