|
Коментар за нашиот театар |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za dramski nikoj nishto ne zboruva
odite li ludje voopshto tamu??? Ima prekrasni pretstavi,jas odamna ne sum bila,shto ima novo preporachajte neshto... |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
уште се игра Болва во уво ??? таа комедија ја имам гледано преку 20 пати ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bev sega na Cikaski perverzii, ne mi ostavi nekoj poseben vpecatok.
prethgdnata nedela ja gledav Komsiluk naopaku...e taa mnogu se dopadna
|
|
kuliraj
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па зар во државава постои некаде вистински театар сем во ПАРЛАМЕНТОТ?????
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stipskiot teatar e odlicen koga pravi komedii, se smeam do solzi na tie pretstavi... a inaku i nema bas kojznae kolkava posetenost...
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во Мекедонија најпосетени претстави се комедиите. Доказ за тоа е гледаноста на сседниците на Парламентот.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a?,...pre bi bile,...tragedii,...ama za narodot,..tie debelo si go naplakjaat prisustvoto( a i otsustvoto),...na "pretstavate"!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одлични драми имаме
и што викате вие имаме добри трагикомедии |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sakam komedii i gotovo
|
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу почесто посетувам театар отколку кино.Глумата на глумците, живоста што излегува од нив, прашината од старите даски,аплаузот од публиката сето тоа прави да се чувствувате поинаку, побогато.
Нашите театари имаат интересен репертоар. Последен пат бев во Дамски театар на Чикашки перверзии, претстава во која Тони Михајловски ме воодушеви со неговата природност. Кога последен пат сте биле на претстава, на која? |
|
defma
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе зар никој не оди во театар?????
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..jas odam..ama sega ne sum bila..ushte ne me pokanile... prijatelkata mi e na turneja |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas odam, taman pochna sezonava na novi pretstavi
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Interesno...
Ako ne ste bile voopsto, odamna ili ne odite cesto , ke probam da ve motiviram vaka - sekoja cest na site glumci, imame solidni, dobri, mnogu dobri glumci... Ama imame eden vonseriski akter, koj sigurno ke ve voodusevi so sekoja gluma... Nikola Ristanovski. Vredi da se pogledne sekoja pretstava vo koja igra... povelete. |
|
DeepBlue
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |