|
Брзо возење |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | |
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sakam brza voznja..sakam se da si e stalozeno pod konrola..zatoa so avtomobilot ne e sredstvo za luduvanje i brzo vozrnje,ednostavno sredstvo za prevoz od edna na druga destinacija
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tuka si greska !!! Kolata e za luduvanje ama ne na javnite soobrakajnici tuka na trkackite pateki!!! Poradi nemanje na trkacki pateki kade so jas i slicnite na mene ke mozeme da si gi zadovolime strastite toa go pravime po gradskite ulici kade sto zagrozuvame tugi nevini zivoti!!!! Изменето од alekso_2000 - 12.Март.2008 во 14:44 |
|
car's freack
|
|
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам, многу сакам брзо да возам....ама се воздржувам...
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немој да си го ускратуваш задоволството!! |
|
car's freack
|
|
kristofer
Сениор Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum bas tolku meraklija na brzo vozene deka je najopasno, vozene dobro da stignes kade sto treba celiot ne napolovina ili ic.
|
|
vrtyuwged
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ke nau4am da vozam.....sakam brzo da vozam
brm,brm,brmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....stalno me karaat
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
190 km/h najbrza brzina e sto sum vozela, na avtopatot Zagreb-Belgrad...ke pritisnev uste, no se vozdrziv, pametot rece deka e dosta .... a inace, vozam tolku brzo za da ne mi ja odzemat vozackata ..... SAKAM BRZINA
|
|
Himen
Нов член Регистриран: 02.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decki um vo glavata i gorivo vo rezervoarot
|
|
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
okolu 95 ,posle toa mnogu trosi,stavete gorivo i ke mu ja zduvnam i dvesta ,ako odi.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da so dobri pnevmatici
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja vozim jugu 45 ku
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto pobrzo toa podobro
ova kazuva se a i ne mora da bide otvoren pat za brza voznja |
|
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |