|
Bашиот прв средношколски/училишен ден |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Fiki
Нов член Регистриран: 13.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam,uste neam pojdeno naskolo mislam vo sredno..taka da ke vi kazam za 2-3 nedeli ko ke go doziveam toj den
|
|
FIKI Lives again
|
|
polikarp
Група Регистриран: 14.Февруари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dodeka bev sredno najmnogu od se gi sakav prviot i posledniot srednoskolski den.Uste se sekavam na prviot den koga bev prva godina sredno i si mislev deka sum porasnat i deka ke bidam glaven vo gimnazijata ha ha ha ha .
Изменето од polikarp - 14.Август.2007 во 02:30 |
|
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во прво не ни се сеќавам... ама за во средно уште ми е во памтење кога ме прочитаа прва во прва еден и кај сета изгубена... наместо десно во ходникот јас нагоре по скалите... директорката само ми ги стегна забите и ми вика... добро кај одиш нагоре ...
иначе коа го видов класот одма фанав патот... сега е ок |
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во основно - Од свечената сала не` однесоа во училница, се мислев дал да заплачам но половина од децата плачеа, и си реков дека нема потреба има доволно што плачат. Потоа ни поделиа кришки леб со дебел слој на THOMY мајонез, по 90 минути не пуштиа, т.е. дојдоа мама, тато, како кому... Бев среќен што така лесно помина и сериозно мислев дека секој ден ќе биде така... Каква заблуда и разочарување!
Во средно не` имаше премногу во класот, дојдоа директорката и педагогот и бараа доброволци да преминат во другиот клас каде покрај англиски се учи или француски или руски. Искрено сакав да останам таму каде што бев - во англиско-германската варијанта. Така и бидна. Изменето од Majkl - 30.Август.2008 во 12:40 |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...godinashnive "prvolacinja" srednoshkolci ke go zapamtat svojot prv srednoshkolski den...
Забава во Градски парк за средношколците Градоначалникот Трифун Костовски, в понеделник, на стартот на новата учебна година, ќе организира забава за сите средношколци. Зборното место е Градскиот парк, кај популарната „Школка“ во 16 часот. На забавата, која треба да го поттикне другарувањето меѓу учениците од сите средни училишта во Скопје, ќе настапат бендовите „Единствена опција“, „Саут парк“, „Новиот почеток“ и „Некст џенерејшн“. На сите средношколци градоначалникот Костовски им посакува успешна учебна година исполнета со многу успеси и среќа. |
|
^italina
Сениор Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na prviot skolski den voopsto, vo prvo oddelenie placev cel den(izgleda sum znaela so me ceka , vo sredno mi bese pomalku seedno, e na faks bese epten vozbudlivo, srekavas novi luge site otvoreni za bratstvo i prijatelstvo:)
|
|
A closed mouth catches no flies
|
|
neo_wmaster
Сениор Angel of Death. Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 660 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na prviot srednoskolski den otidov sam. I ne sobraa nie sto bevme za prva godina i jas trgnav da odam pred klasnata (kuce bese, site ne jadese) i taa mi rece "Decko znaes li sam kade da odis?", jas i rekov "Ne znam", taa "Emi ne trcaj prle pred magare koga prvpat vleguvas vo skolovo", jas posramoten se vrativ nazad. Abe peza, i posle prva celo vreme samo ispituvase, a retko lekcii zimavme. Zenata bese psihopat, ama ajde da ne go sirime mubaetot.
|
|
I love Daphne Millbrook.
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Go pametam prviot skolski den i vo osnovno i vo sredno..i dvata mi bea onaka cudni..nova sredina ,novi luge,megutoa interesno iskustvo za sekoj..potoa se naviknuvas na se i sekoj den stanuva se pointeresno i pointeresno..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...SO SREKJA NA SITE...A NAJMNOGU NA ONIE MALECKITE ANGELCINJA... SO ISPLASHEN SRNECKI POGLED. ZABAVACINJATA NARECENI PRVACINJA.
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...срценца беа и "џомбите" од второ одделение...Неможеше наставничката да ги надвика...сите да си кажат како си поминале за распустот...во исто време...секој мораше да биде прв
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Првиот училиштен ден во основно како бил - не се сеќавам, но овој од средно го паметам и те како.
Тоа беше пред 4 години. Одам јас со другарка ми и бидејќи ни кажаа ќе сме биле прва смена ние рано стигнавме во училиштето и тоа пред 7 часот, да го отвориме леле лудо, први бевме долу на вратата и седиме така, чекаме. Потоа почнаа да доаѓаат другите ученици ( тие од трета ) а и тие што ми се генерација. Се гледаме така сите бледо, никој не почнува муабет и потоа не собраа во една училница и јас седнав на прва или втора клупа не се сеќавам. Влезе веднаш класната итн итн. И сите ќутевме, како изгубени бевме, чиниш на бесење сме дошле, а не во училиште Имавме само 3 часа и после си заминавме да се почестиме сладолед И после неколку дена беше така, додека се стабилизиравме, а со тек на време - мајко мила, најнемирни станавме |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имав “стајлинг“ а ла новогодишна елка.
Мама така ме накити. И така ние малечки, раче под раче, се фативме и тргнавме кон училишниот двор. Таму не пречека наставничката која ја мразев. И ме мавна по прстите. Можда поради тоа сега ми се дебелки... Енивеј... Од тука почнуваат моите патешествија! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како моето школо беше дива лига, ние гуштерчињата се имавме собрано кој-каде, висевме у дворот а тие постарите одма почнаа да го оговаараат професорскиот борд, кој бил лев, кој десен, кој удрен, кој алкос, кој со кого шврља за да си знаеме. Не советуваа кај да пушиме и пред кого да, пред кого не....
Јас носев мартинс на 30 икусур степени дента и нозете ми се сварија ко пача дента.
Ги видов сите суратишта со кои ќе треба да ги поминам наредните 4 год, си реков која багра човече и седнав во последна клупа со едно бош девојчиште која ми стана најдобра другарка у живот
и така...си беше тоа еднаш, многу одамна
Закон, супер си поминав
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се сеќавам на првиот ама знам дека сеа наставниците неможат да се справат со нас
|
|
LD Pistolero a.k.a Demolero
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |