|
Графити |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
ванчо2006
Група Регистриран: 28.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
порака испишана на еден ѕид-ве молам не шарајте по ѕидот,фасадата ми е нова
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne slusajte gi narodnjacite - umrete od prirodna smrt!!!
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maskite se kako kibritcinja. stom se zapalat - vednas ja gubat glavata.
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
plavu$a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas ne odam na opera - mrazam koga nekoj mi se derit!
|
|
|
|
mage
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 21.Ноември.2006 Локација: Finland Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.Otkako ke iskrecat najdobar grafit e,,badijala ste krecele.
|
|
mage
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На сите учки, воени инвалиди, што останале без една или две раце им посакуваме пријатни моменти со песната „Тапшин тапишин тана на„ |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам дали ги пишале овие ама не е битно...
Имам скирол незнам да го возам Денес тешко е да се биде глуп, има голема конк*ренција |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
f**k the school, the sex on the teacers desk with the teacher is cool |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако те удрам по јајца значит ке те тепам
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
slatkicka
Нов член Регистриран: 31.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOJ MI GO MUBI KUCETO ARKAN DA CRKNIT. ak0o sakate da go vidite use sejt na vratana kaj eden varosanec vo ohrid pred anfi teatar |
|
lubovta e se
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kre kre kaj si kristijan peder zaba skapana te cekam 2 dena za da se dogovorime za seks. Nikola
Why do all good things come to an end
|
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
maskite se deca do 53 godini, potoa se starci
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova go vidov vcera:
Zaebi ucenje, uci e**nje.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
velahavle
Група Регистриран: 17.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na site lavovi tigrovi voeni invalidi i posakuvame srekno vrakanje vo zooloskata gradina so pesnata zosto si me majko rodila.
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |