|
Колку ве привлекува истиот пол? |
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo mi se dopagase maskiot pol, pa potoa iz enskiot, znaci, ne sum go otkrila toa vo mene od samoto raganje.
Za fizickite osobini, isto kako i za maskite, taka i kaj devojkite baram nekoja zvazda, nekoj sarm, ne mi e tolku bitna fizickata ubavina, ako mozam da sednam, da napraam muabet, da se druzam i zabavuvam, ako ima malku fizicka provlecnost, toa mi e dovolno. Sum bila so razlicni tipovi na devojki, koi voopsto ne si licele edna na druga, ni vo karakter.
Iako, ne sum bila vo klasicna vrska so devojka, pa mozebi poradi toa ne biram premnogu, za razlika od maskite, ako sum vo podolga vrska so masko, treba i poveke da mi odgovara...
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво Дана само напред душо
|
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе сите ние си се допаѓаме вака или онака без разлика на пол и години
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво Ивана така е..сите си се сакаме малку кој признава
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa znaete i samite vo kakva sredina ziveeme, nekogas e tesko da se kaze javno, znam deka e...
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да Дана тука си во право... јас и да кажам јавно мила моја колку те сакам чукната ме прават.. Што ме доведува до позиција да размислам дека љубовта изумира интересите се само во прашање.
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ti ocekuvas ljubov od ograniceni luge? Zasto samo takvite nema da razberat i ke te napravat cuknata...
Mene, iskreno, poveke i ne mi e gajle, si kazuvam, koj me saka, ke me saka takva kakva sto sum, ako ne, neka si prodolzi po patot... Vistinskite luge ostanaa so mene, za drugite bas me zabole...
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сакам да запознаам девојка која пробала и од двете колачиња.
|
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аууу реков јас...дека Зоки со Вујаклија се дружи |
|
Motivation is game in my hands
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Инаку хомосексуалноста не ја разбирам и не ја одобрувам , но останувам на муабетот дека би сакал да напраам муабет со некоја девојка која била и таму и таму па да ми ја објасни разликата или сличноста.
А има и друг муабет: Баш би пробал да освојам лезбејка(извинете на изразот). Знам дека е скоро невозможно , но би пробал Благодарам |
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lezbejka nema da osvois, zatoa sto oni se gay, a bisex cura mozes da osvois....
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па нели тие работи кои се наизглед невозможни, се и истовремено ужасно привлечни.....
како и да е кога би имале прилика баш би сакал да си направиме муабет(ова за Дани) |
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Залам но нема да успееш да ја освоиш како што мажите не ги поднесуваат жените така и девојките си ги сакаат само девојките а мажите ги презираат.. се сега ако најдеш Би па пробај .. |
|
|
|
Zoki_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па да, и мене ми е познат муабетов ама ....
а за бисексуалките па можда и то би било интересно, сепак она првото колку што е невозможно толку ми е и попривлечно - би повторил јас пак |
|
|
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |