Испечати | Затвори го прозорот

Колку ве привлекува истиот пол?

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Секс
Опис на форумот: Неисцрпна, најчитана... најжешка тема...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=3934
Датум на принтање: 26.Ноември.2024 во 22:57
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com

Тема: Колку ве привлекува истиот пол?
Постирано од: bomboni
Наслов: Колку ве привлекува истиот пол?
Датум на внесување: 07.Април.2006 во 11:11
Темава е за хетеросексуално ориентрините... Дали ви се случило да видите некоја личност од истиот пол а да не можете да престанете да зјапате во него/неа? Како се чувствувате? Мислите дека накратко се пројавила некоја сексуална привлечност кон таа личност? Или е нешто друго?

Коментари:
Датум на внесување: 07.Април.2006 во 11:14
Мене ми се случува понекогаш да видам некој дечко а навистина морам да зјапам до последен момент... Лично во се*е знам дека не би сакал секс со него, ама едноставно ми е убаво да го гледам. Слични искуства, мислења...?

Постирано од: maja
Датум на внесување: 07.Април.2006 во 11:16
Мене ми се има сличено да видам некоја личност од мојот пол која ме воодушевила од нејзиниот изглед, па погледот ми бил насочен кон неа.Истото сум го почувствувала и врз мене да има погледи упатени од страна на некои девојки, но никогаш не ми се појавила сексуалната привлечност, да ја гледам девојката како сексуален облект.

-------------
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">

Постирано од: bosab
Датум на внесување: 07.Април.2006 во 11:36
Кога ке видам убава девојка нормално зјапнувам и се восхитувам онака ....баш е згодна или како добро и стои тоа што го носи ама сексуално НЕ.

Постирано од: oblachinja
Датум на внесување: 07.Април.2006 во 11:48
Секој ке се сврти по нешто убаво па неможе секој да биде wow ама сексуално никогаш не сум била привлечена од мојот пол.Неможам ни да се замислам така.Тоа ти е исто како хомосексуалците што неможат да се замислат со спротивен пол,а колку само мораат да глумат па дури и да се женат или мажат

-------------

Постирано од: YODA
Датум на внесување: 09.Април.2006 во 00:04

Добро бе до кога со овија афоризми, разбираш? Аман да му се невиди пукнав. Таман почнавме да ги тепаме овија хомичите на "За Педерите" и вие само да заебите работа пак палите фитли.

Апсолутно не сум привлечен од било каква личност од спротивниот пол, па макар и машко!!!!!!!

-------------
и то...

Датум на внесување: 09.Април.2006 во 00:35
No, jasno ni e deka ne si privlecen od licnost od sprotivniot pol, dobro sto si prizna. A mislam deka i tie od tebe ne se. 

Постирано од: RebeL
Датум на внесување: 09.Април.2006 во 00:51
Originally posted by YODA YODA напиша:

Добро бе до кога со овија афоризми, разбираш? Аман да му се невиди пукнав. Таман почнавме да ги тепаме овија хомичите на "За Педерите" и вие само да заебите работа пак палите фитли.

Апсолутно не сум привлечен од било каква личност од спротивниот пол, па макар и машко!!!!!!!

Хаха ова ти се вика Freudian Slip!

-------------
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!

Датум на внесување: 09.Април.2006 во 00:52
Предосеќам дека во оваа тема најмногу од постовите ќе бидат од женски.. На машките ќе им биде под чест да си признаат оти им е страв да не ги заеб.аваат.

-------------

Датум на внесување: 09.Април.2006 во 01:09
Ova ti se vika 2 lapsuzi vo edna recenica...
By the way, mislam deka ni zenskite ne odgovaraat kako sto treba:
 'Кога ке видам убава девојка нормално зјапнувам и се восхитувам онака ....баш е згодна или како добро и стои тоа што го носи '
Ne e muabetot koj sto nosel tuku nesto drugo... Ajde ajde, site sto go doziveale neka napisat zosto mislele deka toa im se slucuva. A i ne znam od sto se plasat lugjevo, pa na forumov se site anonimni, neznam od kogo se sramat.

Датум на внесување: 09.Април.2006 во 01:55
Е ама некои се имаат кажано на другарите под кој ник се, па им е страв сега да не ги прочитаат....

-------------

Датум на внесување: 09.Април.2006 во 12:53
Originally posted by bomboni bomboni напиша:

Ova ti se vika 2 lapsuzi vo edna recenica...By the way, mislam deka ni zenskite ne odgovaraat kako sto treba: 'Кога ке видам убава девојка нормално зјапнувам и се восхитувам онака ....баш е згодна или како добро и стои тоа што го носи 'Ne e muabetot koj sto nosel tuku nesto drugo... Ajde ajde, site sto go doziveale neka napisat zosto mislele deka toa im se slucuva. A i ne znam od sto se plasat lugjevo, pa na forumov se site anonimni, neznam od kogo se sramat.
Ti sakash da slushnesh nesto za koe samiot sakash da napishesh ili?Devojkite au ne bile iskreni, ma nemoj od kade vakov zakluchok?Kako sto kazav kolku i da e TOP devojkata vo nieden moment ne sum pomislila na nea kako SEKSUALEN OBJEKT.Mislam deka bev jasna.Ednostavno me privlekuvaat MAZI..hmmm mazi i samo mazi:))

-------------
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">

Датум на внесување: 09.Април.2006 во 13:20

Јас ке се повлечам од темава затоа што оди во лош правецСега девојкиве испаднавме хомоа баш си сакаме МАШКИ

-------------

Датум на внесување: 09.Април.2006 во 23:12
Originally posted by maja maja напиша:

Ti sakash da slushnesh nesto za koe samiot sakash da napishesh ili?Devojkite au ne bile iskreni, ma nemoj od kade vakov zakluchok?Kako sto kazav kolku i da e TOP devojkata vo nieden moment ne sum pomislila na nea kako SEKSUALEN OBJEKT.Mislam deka bev jasna.Ednostavno me privlekuvaat MAZI..hmmm mazi i samo mazi:))

Eeej, zosto sega ova? Pa ja ne te teram da napises nesto sto ne go custvuvas.  I nikade ne rekov deka ne ste iskreni... A ima i drugi na forumov, pa koj si se oseka deka saka da zboruva za toa sto prasav neka kaze

Датум на внесување: 09.Април.2006 во 23:16
A probuduvanje na seksualnosta od nesto ne znaci deka mora da imas seks so toa nesto? Ako te pali bojata na nekoja soba sakas da imas seks so zidovite?

Датум на внесување: 10.Април.2006 во 08:24

A probuduvanje na seksualnosta od nesto ne znaci deka mora da imas seks so toa nesto? Ako te pali bojata na nekoja soba sakas da imas seks so zidovite?
Ова со ѕидовите ти беше ептен соодветен пример Маичке не се жестри па сите знаеме дека си по машки  и тоа 100%

-------------

Постирано од: mikus
Датум на внесување: 10.Април.2006 во 08:30
pa primerot ne e adekvaten
no treba da se zamisli
ne sum cul zidovi kako fetish?
no koj znae mnogu ljugje mnogu fetisi pa moze i zidovi
sepak treba da se razmisli
no boja da boja vozbuduva

-------------
Unidentified Flying Object-- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba ,neka i taka nee nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas

Постирано од: mikus
Датум на внесување: 10.Април.2006 во 08:32
NO IMA NESTO VO TEMATA
SHTOM SE RASFLUVAT SO OSKARITE

-------------
Unidentified Flying Object-- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba ,neka i taka nee nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas

Датум на внесување: 10.Април.2006 во 09:19

Jas ne se sekjavam a dobro stojam so pomnenjeto deka me zapalile zidovite, ama ni bojata nivna ne mi predizvikala vozbuda.Malku ne ti e primerot ok.A na pogornata replika te razbrav kako demek folirame a vprochem se palime po istiot pol.Zatoa i takva reakcija, sorry.Inaku e mnogu glupavo sega da povtoram povtorno koj kako me pali i privlekuva.:)

-------------

Датум на внесување: 10.Април.2006 во 18:03
Pa primerot ne mora da go svakas bukvalno... Tuku aj da ne mislis deka buckam, pozdrav...

Датум на внесување: 10.Април.2006 во 18:11

БУЦКАШ И НИ ГИ ПЛАШИШ ПОСЛЕ МАШКИТЕ,ПА НЕСАКААТ ДА ПИШУВААТ НА ОВАА ТЕМА

-------------

Постирано од: misshugo
Датум на внесување: 13.Април.2006 во 00:09

da ne se falam, ama niz toa sto imam pominato do sega vo zivotot imam smeneto mnogu mislenja i za mashkite i za zenskite. definitvno 20% me privlekuvaat maski, a 75% me privlekuvaat zenskite. 5% sum neutralna, zasto vo posledno vreme pogolem del i od ednite i od drugite nemaat razbiranje i pocit. ali fala Bogu ne sum celosno razocarana...

-------------
Hugo

Датум на внесување: 13.Април.2006 во 00:25
Clapza iskrenosta

-------------

Датум на внесување: 17.Април.2006 во 21:08
molam!

-------------
Hugo

Датум на внесување: 17.Април.2006 во 21:09
a za anonimnosta ne treba da se cudite, normalno e sto se anonimni pa i jas. toa ni e vo krvta.

-------------
Hugo

Постирано од: Dana
Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 00:33
Me privlekuva i istiot i sprotivniot pol.  Sum imala prekrasni iskustva i so dvata pola.

Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 00:54
Ubavo za tebe... A orginalno (najnapred) koj pol prv ti se dopagase? Ili odsekogas ti bilo seedno? Me interesira kako gi posmatras maskite a kako zenskite kako seksualni objekti? Mislam koi fizicki osobini te privlekuvaat? Aj ako mu se zboruva na nekoj, sakam barem da rasprikazeme na temive nesto od iskustva, a ne samo da se karame dali e normalno ili ne postoenjeto na homoseksualnosta...

Постирано од: mende
Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 09:24
da vikam pravo da bef zensko mozi ke me privlekuvase zenskiot pol ama za zal sum masko i ne me privlekuva maskiot pol nekako neznam zosto ama ne i ne

-------------
mbm

Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 12:50

Ubavo za tebe... A orginalno (najnapred) koj pol prv ti se dopagase? Ili odsekogas ti bilo seedno? Me interesira kako gi posmatras maskite a kako zenskite kako seksualni objekti? Mislam koi fizicki osobini te privlekuvaat? Aj ako mu se zboruva na nekoj, sakam barem da rasprikazeme na temive nesto od iskustva, a ne samo da se karame dali e normalno ili ne postoenjeto na homoseksualnosta...

Prvo mi se dopagase maskiot pol, pa potoa iz enskiot, znaci, ne sum go otkrila toa vo mene od samoto raganje.
Za fizickite osobini, isto kako i za maskite, taka i kaj devojkite baram nekoja zvazda, nekoj sarm, ne mi e tolku bitna fizickata ubavina, ako mozam da sednam, da napraam muabet, da se druzam i zabavuvam, ako ima malku fizicka provlecnost, toa mi e dovolno. Sum bila so razlicni tipovi na devojki, koi voopsto ne si licele edna na druga, ni vo karakter.
Iako, ne sum bila vo klasicna vrska so devojka, pa mozebi poradi toa ne biram premnogu, za razlika od maskite, ako sum vo podolga vrska so masko, treba i poveke da mi odgovara...

Постирано од: natalija
Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 13:00
    Браво Дана само напред душо

-------------

Постирано од: ivana
Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 13:04
абе сите ние си се допаѓаме вака или онака без разлика на пол и години

-------------
Motivation is game in my hands

Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 13:06
Браво Ивана така е..сите си се сакаме малку кој признава

-------------

Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 13:09
Pa znaete i samite vo kakva sredina ziveeme, nekogas e tesko da se kaze javno, znam deka e...

Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 13:10
Е да Дана тука си во право... јас и да кажам јавно мила моја колку те сакам чукната ме прават.. Што ме доведува до позиција да размислам дека љубовта изумира интересите се само во прашање.

-------------

Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 13:17
A ti ocekuvas ljubov od ograniceni luge? Zasto samo takvite nema da razberat i ke te napravat cuknata...
Mene, iskreno, poveke i ne mi e gajle, si kazuvam, koj me saka, ke me saka takva kakva sto sum, ako ne, neka si prodolzi po patot... Vistinskite luge ostanaa so mene, za drugite bas me zabole...

Постирано од: Zoki_S
Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 13:29
Јас сакам да запознаам девојка која пробала и од двете колачиња.

-------------

Come on and be my little good luck charm -

Постирано од: ivana
Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 13:37
Originally posted by Zoki_S Zoki_S напиша:

£àñ ñàêàì äà çàïîçíààì äåâî¼êà êî¼à ïðîáàëà è îä äâåòå êîëà÷èœà.

аууу реков јас...дека Зоки со Вујаклија се дружи LOL

-------------
Motivation is game in my hands

Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 13:37
Инаку хомосексуалноста не ја разбирам и не ја одобрувам , но останувам на муабетот дека би сакал да напраам муабет со некоја девојка која била и таму и таму па да ми ја објасни разликата или сличноста.
А има и друг муабет:

Баш би пробал да освојам лезбејка(извинете на изразот).
Знам дека е скоро невозможно , но би пробал

Благодарам

-------------

Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 13:43
Lezbejka nema da osvois, zatoa sto oni se gay, a bisex cura mozes da osvois.... Wink

Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 15:01
Па нели тие работи кои се наизглед невозможни, се и истовремено ужасно привлечни.....

како и да е кога би имале прилика баш би сакал да си направиме муабет(ова за Дани)

-------------

Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 15:05
Originally posted by Zoki_S Zoki_S напиша:

Инаку хомосексуалноста не ја разбирам и не ја одобрувам , но останувам на муабетот дека би сакал да напраам муабет со некоја девојка која била и таму и таму па да ми ја објасни разликата или сличноста.
А има и друг муабет:

Баш би пробал да освојам лезбејка(извинете на изразот).
Знам дека е скоро невозможно , но би пробал

Благодарам

Залам но нема да успееш да ја освоиш како што мажите не ги поднесуваат жените така и девојките си ги сакаат само девојките а мажите ги презираат.. се сега ако најдеш Би па пробај ..

-------------

Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 15:08
Па да, и мене ми е познат муабетов ама ....
а за бисексуалките па можда и то би било интересно, сепак она првото колку што е невозможно толку ми е и попривлечно - би повторил јас пак

-------------

Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 15:12
Нормално колку е невозможно е привлечно.. Но, залудет труд... јас можам мечу нив ама ти јок...

-------------

Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 15:15
Јас би сепак да пробам, за да се уверам
Не сум запознал досега ниту БИ ниту лезб.(или можеби не сум знаел дека се, што е и многу поверојатно)и баш би запознал!!!!!!!

-------------

Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 15:20
Ок зоки запознај ги кога толку сакаш само како пишуваш како они рогови да имаат :) Ги познаваш можеби Зоки само поради нашата ограниченост си молчат....

-------------

Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 15:30
Нормални луге се нема ништо посебно на нив само што се преориентирани на би или на хомо, Така да не гледам некоја разлика за да се има нешто па да ги бараме по градот..
Но за твоја желба ке те запознаам и со би девојка и со лезбијан па самиот ке се увериш дека се нормални како и сите.. Само е битно со желба како ќе ги фатиш :)

-------------

Датум на внесување: 17.Мај.2006 во 22:01
Hehe, pa normalni sme si nie, najnormalni i drustveni luge, i si imame svoi doblesti i maani, kako i site drugi luge...

Постирано од: moTaro
Датум на внесување: 11.Јуни.2006 во 01:08
0% и е во континуирано опаѓање!

-------------
God is a Machine

Постирано од: Mindy
Датум на внесување: 04.Септември.2006 во 14:18
Voopsto ne me privlekuva licnost od mojot pol  

-------------

Постирано од: buceslatko
Датум на внесување: 18.Септември.2006 во 03:35
i mene ne me privlekuvaat, ama za angelina jolie bi stanala lezbejka, zimi se.....TongueTongueTongue

-------------
Read an cry!!!!!

Датум на внесување: 18.Септември.2006 во 14:36
Eden pogled, i devojka moze da me frli na kolena isto kolku i masko.

-------------
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />

Постирано од: kandid
Датум на внесување: 18.Септември.2006 во 20:06
Уживам да гледам убави девојки...Некако поинтересни се од машките...Иако не осеќам сексуална привлечност(али никогаш не викај никогашTongue) верувам у она шта је лепо и богу је драго...

Постирано од: Queen Bitch
Датум на внесување: 24.Септември.2006 во 19:12
Zenskite se stvarno mnogu pointeresni za posmatranje, ama ne me privlekuva zenskiot pol.

-------------
Don't wory be happy :)

Постирано од: plavu$a
Датум на внесување: 24.Септември.2006 во 20:28
ВООПШТО не ме привлекуваат женските!!!

-------------
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...

Постирано од: nindza
Датум на внесување: 25.Септември.2006 во 23:11
Ic ne me privlekuva ama ich...  koj k*rac koje picke materine...ke go lapash nekoj so brada i brkovi...ke mu go lupash od pozadi ike se dopirate ..so genitalii... neprirodno mi e ...neprivlecno... bljak... a ipak sum open mid... Wink

Kakvi ubavi mazni pichinja ima koi plachat za e**nje ja ke go butam kaj nekoj vlaknest gz...pa kaj ima tuka normalistika...izvinete ama jebote ipak mislam ne e normalno...

Ete rekovWink

-------------
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata

Постирано од: Jelena
Датум на внесување: 31.Октомври.2006 во 15:06
uuuuu.......neThumbs%20Down

-------------

Постирано од: JASNA27
Датум на внесување: 03.Ноември.2006 во 18:42
mnogu me privlekuva zenskiot pol
sekogas koga nekoja zenska e vo blizina i se vosh*tuvam i ne mozam da se vozdrzam a da ne ja doprav od pozadi ...hmmmm Embarrassed

Датум на внесување: 04.Ноември.2006 во 03:00
Tongue Tongue Tongue Vidi, vidi...

-------------
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />

Постирано од: leandra
Датум на внесување: 07.Ноември.2006 во 22:12

Kako shto napishala i Dana vo celost se soglasuvam.

Samo bi go zgolemila procentot kaj zenite shto bi me frlile na kolenaThumbs%20Up

Датум на внесување: 07.Ноември.2006 во 22:19
Koj procent, kaj ima procent..|??

-------------

Постирано од: severina
Датум на внесување: 07.Ноември.2006 во 22:24
Originally posted by Dana Dana напиша:

EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed ubavo kazaEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Постирано од: leandra
Датум на внесување: 07.Ноември.2006 во 22:44

zborot "isto" moze da se sfati i kako 50%-50%

Ako zgreshiv izviniWink

Датум на внесување: 07.Ноември.2006 во 23:02
Aaaa... da da.. pa, devojka moze poveke..

-------------

Датум на внесување: 27.Ноември.2006 во 11:00
Зашто бе размислувате така??? влакнесто газе.. Ужас, ке умислите нешто и мислите така е.. Колку жени не држат до себе и својата хигиена па чутите и бутате колку да ви се брои, па овде сте контрадикторни..
Баш напротив се многу мазни и држат дечките до себе, просто да им се дивиш.. Јас си имам другар понекогаш знам да му ги издепилирам нозете..кога нема време за козметичар или кога не успеала козметичарката да му издвои термин на само, без предходно да биде извреган од жените таму.. сваштаLOLLOL.. па тие 2 саати со него ми се нај ок..си муабетиме пиеме винце и ми е најдобро другарче го обожавам...

-------------

Постирано од: l_dijana
Датум на внесување: 27.Ноември.2006 во 11:53

Nikogas ne me ni privlekuvala nitu pak moze nekogas da me privlece nekoj od mojot pol.Wink

-------------
   DIJANA

Датум на внесување: 02.Декември.2006 во 11:38
Originally posted by severina severina напиша:

Originally posted by Dana Dana напиша:

EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed ubavo kazaEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
isto i za mene. kako so pagjam na pogled i nasmevka... Confused a zenskite obicno imaat poubava nasmevka- bez navreda za maskite... a koga ke vidam nekoja so sini oci WOW!! LOL

-------------
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...

Постирано од: Emus
Датум на внесување: 02.Декември.2006 во 12:06
јас имам сини очи

-------------
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.

Датум на внесување: 02.Декември.2006 во 15:54
WOW!!! i jas imam sini oci... iskreno mnogu se palam na moive ociLOL

-------------

Постирано од: Emus
Датум на внесување: 02.Декември.2006 во 16:16
i jas

-------------
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.

Постирано од: laze
Датум на внесување: 10.Декември.2006 во 19:18
Nitu malku pa zar sum lezbejka da me privlekuvaat zenski.Mene me privlekuvaat maski i toa zgodni i ubavi.

-------------
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!

Постирано од: ptica
Датум на внесување: 10.Декември.2006 во 19:31

погледот е најсексипилната работа, кај двата пола (особено кај женскиотSmile), па потоа се друго, а мене лично ме привлекуваат црна коса. темен тен а бојата на очите и не е битна толку колку искрата во нив.WinkCool 

Постирано од: La Ninja
Датум на внесување: 10.Декември.2006 во 19:39
ni najmalku....Confused

-------------
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....

Постирано од: anne
Датум на внесување: 10.Декември.2006 во 20:54
 ama bas ic...... ni najmalku imam decko sepak temata e cool!!!!!Clapbravo

-------------
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU???

Датум на внесување: 10.Декември.2006 во 21:08
I mene ne me privlekuvaa istiot pol

-------------

Постирано од: tbs^
Датум на внесување: 11.Декември.2006 во 05:10
мене многу ме привлекува истиот пол.

Уствари... некој да ми ја објасни суштината на темава?

-------------
Support Gay Rights!

Постирано од: Ana_bt
Датум на внесување: 15.Јануари.2007 во 11:37

Koga  ke  vidam  nekoja  devojka  koja  izgleda  kako  bozica  moze  pogledot  da  mi  zamine  nekade  kaj  nea  no  ne  custvuvam  sexualna  zelba  za  lica  od  ist  pol... No  sepak  koga  nemas  probano  voopsto  ne  ni  znaes  kako  e  toa  kako  izgleda  i  dali e dobro.....

Постирано од: perinosi
Датум на внесување: 15.Јануари.2007 во 12:05

Мене ме привлекува спротивниот пол, многу ги сакам.LOL

-------------

Постирано од: kisser
Датум на внесување: 15.Јануари.2007 во 20:17

Abe mene ne me privlekuvaat luge od istiot pol! SFAKA6?

-------------
KiSSeR

Постирано од: UK25
Датум на внесување: 17.Јануари.2007 во 00:43

Темава е за хетеросексуално ориентрините... Дали ви се случило да видите некоја личност од истиот пол а да не можете да престанете да зјапате во него/неа? Како се чувствувате? Мислите дека накратко се пројавила некоја сексуална привлечност кон таа личност? Или е нешто друго?

Па, зарем има човек кој не паѓа на колена пред магиите на природата? Ми се случило, да се ‘заљубам’ во истиот пол. Не сум имала сексуална желба никогаш, но впрочем ни  со спротивниот пол немам сексуална желба кога ќе здогледам волшебство... има многу повеќе и многу поубави замисли кои ги провоцира убаво човечко суштество... и кога велам убаво, не мислам само на физичка убавина. Кога се дивам на перфекција, последно нешто на памет ми е секс... Сексот е за неинвентивните... :)

Постирано од: Bugi lav
Датум на внесување: 17.Јануари.2007 во 00:49
Mnogu sakam devojki ClapPROSTO GI OBICAM MNOGUWink

Постирано од: Macedalien
Датум на внесување: 21.Јануари.2007 во 11:57
Во истиот пол ме привлекуваат истополовите членови.

Постирано од: bpre
Датум на внесување: 19.Февруари.2007 во 17:33
Кога бев втора година факултет, идев со една девојка веќе двеипол години и некако у друштво се појави еден дечко, од Хрватска беше дошол не е важно зошто но во секој случај се пресели во Скопје. Девојките побудалеа по него, го имаше оној загре*ачки шарм. Онака најприродно се зближивме и за околу 3-4 месеци станавме најдобри другари. Многу често завршувавме кај мене дома, јас он и девојка ми. После една луда вечер во град пак завршивме тројцата кај мене и некако случајно девојка ми заспа у дневна а он си легна до мене у спална. И се случи, иако претходно воопшто не бев размислувал за него дека ме привлекува сексуално, на крај памет не ми беше паднало, ми беше другар а јас хетеро. Но таа вечер ете се случи. Девојка ми ништо не разбра, јас бев малку во шок наредниот ден но веќе по една недела го повторивме, ивеќе свесно, и бевме сами у стан. Некое време (околу 7-8 месеци) спиев паралелно и со двајцата. Девојка ми ништо не знаеше и од други причини раскинавме, а со него продолжив да се гледам се до неговото повторно заминување во Загреб. За целото тоа време бевме пред се другари, се видуваме и сега барем еднаш годишно. Сега пред се сум со девојки но не сум рамнодушен пред добар дечко, но се сомневам дека пак некогаш ке имам таква врска. Премногу е напорно зошто нашава средина е срање.
Поздрав

-------------
2012

Постирано од: nedopirliv
Датум на внесување: 20.Февруари.2007 во 16:25
da bas dobro kazano...sranje eDisapprove

Постирано од: Mindy
Датум на внесување: 20.Февруари.2007 во 23:10
ko sto vika baba mi, ' samo ednas se zivee ' Smile taka da prajte si so vi dusa saka i so koj vi saka 

-------------

Постирано од: nedopirliv
Датум на внесување: 20.Февруари.2007 во 23:53
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

ko sto vika baba mi, ' samo ednas se zivee ' Smile taka da prajte si so vi dusa saka i so koj vi saka 
...da toa babati e vo pravo mona liza...lesno e toa da se kaze...no...kolku go mrazam ovaj eban zbor NO...zasto sekogas ima nesto no....za zal toa no ne sprecuva da bideme ona sto sme u ovaa prokleto sjebana sredina......za zal

Постирано од: Tattoo Beauty
Датум на внесување: 28.Февруари.2007 во 10:11
Воопшто не ме привлекува

-------------
http://www.skin-artists.com" rel="nofollow - Skin-Artists.com

http://www.tattoo-passion.org" rel="nofollow - TattooPassion

Постирано од: Freya
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 00:56
Ич Tongue

-------------
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.

Постирано од: zlatko cernobil
Датум на внесување: 19.Март.2007 во 13:18
abe BONBONI,ti kolku vreme se gledas u ogledalo?...da ne zabeguvas malku u strana.

-------------
A.Z.

Постирано од: sweet esc.
Датум на внесување: 23.Април.2007 во 12:37
iccccccccc,i poveke od icccccccThumbs%20Down

Постирано од: Ghost
Датум на внесување: 24.Април.2007 во 16:23
Originally posted by WZZZW WZZZW напиша:

Кога бев втора година факултет, идев со една девојка веќе двеипол години и некако у друштво се појави еден дечко, од Хрватска беше дошол не е важно зошто но во секој случај се пресели во Скопје. Девојките побудалеа по него, го имаше оној загре*ачки шарм. Онака најприродно се зближивме и за околу 3-4 месеци станавме најдобри другари. Многу често завршувавме кај мене дома, јас он и девојка ми. После една луда вечер во град пак завршивме тројцата кај мене и некако случајно девојка ми заспа у дневна а он си легна до мене у спална. И се случи, иако претходно воопшто не бев размислувал за него дека ме привлекува сексуално, на крај памет не ми беше паднало, ми беше другар а јас хетеро. Но таа вечер ете се случи. Девојка ми ништо не разбра, јас бев малку во шок наредниот ден но веќе по една недела го повторивме, ивеќе свесно, и бевме сами у стан. Некое време (околу 7-8 месеци) спиев паралелно и со двајцата. Девојка ми ништо не знаеше и од други причини раскинавме, а со него продолжив да се гледам се до неговото повторно заминување во Загреб. За целото тоа време бевме пред се другари, се видуваме и сега барем еднаш годишно. Сега пред се сум со девојки но не сум рамнодушен пред добар дечко, но се сомневам дека пак некогаш ке имам таква врска. Премногу е напорно зошто нашава средина е срање.
Поздрав

ауф, ова е стварно длабоко, секоја чест другарче за силата  да се искажеш вака  у една држава каде многу добро знаеш како би минал, доколку дознае јавноста околу тебе... Big%20smile Респект кон тебе...

-------------
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          

Постирано од: Tattoo Beauty
Датум на внесување: 24.Април.2007 во 16:43
ехх респекат еден и од менеTongueTongueTongueTongueLOLLOLWink

-------------
http://www.skin-artists.com" rel="nofollow - Skin-Artists.com

http://www.tattoo-passion.org" rel="nofollow - TattooPassion

Постирано од: Pimp Daddy Manev
Датум на внесување: 24.Април.2007 во 19:53
iccccc ne me privlekuva istiot pol...

-------------
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!

Постирано од: bpre
Датум на внесување: 03.Мај.2007 во 20:30
Фала на подржка Smile
By the way, сношти се прибрав од Загреб. Wink

-------------
2012

Постирано од: DIDE
Датум на внесување: 29.Мај.2007 во 20:01

mislam deka mazot e stvoren za zenata,i obratno.no sto e toa e vazno e da sme srejkni.ne me privlekuva istiot pol.Wink

-------------
dide

Постирано од: Mr.N1no!
Датум на внесување: 29.Мај.2007 во 22:09
Mn VIVA LA GAY PARADE !!!!!!!

toa e nov vid na mutacija sea kaj i dae ke ja sprovedat po ucebnici,
toa e nenormalno nesto da ve privlekuva istiot pol uff mi se gadiDeadDead...jas mislam deka temava treba da se skine odma...DeadDeadDead

-------------
GAZDATA:--^Мр.[н][и][н][о]^-->

The power of metal=POWER OF Logan Wolverine :@

Датум на внесување: 30.Мај.2007 во 12:44
Daj mi eden dobar razlog za da ja trgnam temava od ovde. Mislis deka ako se izbrise deka nema da ima drug prostor za zboruvanje na ovie temi? Nadvor na ulica, medium, bilo sto?
Toa e pritsutno okolu nas, i forumov e dobro mesto za da slusnes razlicni gledista.

-------------

Датум на внесување: 21.Јуни.2007 во 21:03
Originally posted by Mr.N1no! Mr.N1no! напиша:

Mn VIVA LA GAY PARADE !!!!!!!
toa e nov vid na mutacija sea kaj i dae ke ja sprovedat po ucebnici,
toa e nenormalno nesto da ve privlekuva istiot pol uff mi se gadiDeadDead...jas mislam deka temava treba da se skine odma...DeadDeadDead

Хехехе уште ова не го имав слушнато... „хомосексуалноста е мутација“... LOL лол

-------------

Постирано од: ZakHay
Датум на внесување: 24.Јуни.2007 во 01:58
uh it makes u wanna Die!!!

Постирано од: SiReNaTa
Датум на внесување: 30.Ноември.2008 во 17:14
Jas mislam deka temava e super. Ako ima luge sto ne sakaat javno da se doznae nivnata sexualna opredelenost ova e edna moznost kade sto mozat da si se iskazat, da postavat prashanje, da procitaat tugo iskustvo itn...
jas licno go sakam istiot pol mnogu, samo sto ovde u germanija koga se muvam so devojcinja i da kazam na drugarka milam deka nema da se shokira tolku kolku shto bi se shokirala nekoja drugarka od Mk.

Постирано од: SiReNaTa
Датум на внесување: 30.Ноември.2008 во 17:26
Devojcinjata u Mk ne znaat sto propushtaat ;-) ednash ako probate ke sakate pak i pak i pak...
i jas taka vikav dodeka ne zapoznav edno bi-devojce 2 godini pomala od mene, megutoa poiskusna heheheh
koga prvpat ja baciv mi beshe cudno, imashe vkus na labelo od jagoda ama usnite i bea mnogu meki i socni, koa ja galev po telo, kozata i beshe meka.Kosata kako svila. Ne e kako na mashko eden mesec pokasno stanavme intimni.i eve do den deneska i pokraj toa sto si imam decko si se gledame.

i tuka u germanija na 40+ godini zenite svakaat deka stareat i deka imaat uste 10 godini manje vishe da si luduvaat i probuvaat so zena.
jas sum srekna sto ete so dvaeset i shest sum imala poishe zeni nego mazi u zivotov hehehheeh, ili poubavo kazano so sum go probala svetoto ovoshje hehehe zabegav

Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk