IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Бегање од часови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бегање од часови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 14>
Автор
Порака
walker_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 76
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај walker_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2006 во 23:02

Begame odma cel klas i posle zaedno negde na kafe  

Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2006 во 00:04
jas ne begam povekje od casovi.....mesecov edvaj se izvlekov....klasnata sakase da me besit  
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
Carnation Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 3499
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Carnation Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2006 во 13:31
jas svoevremeno ne begav mnogu mnogu(mislam si begav vo granicite na normalata)ama zato pak se trudev da me brket od na cas i to stalno od pocetokot i ko ke vidis isto ko da sum begal
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
Кон врв
Cvekence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 2509
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2006 во 19:25

ja begam od ponedelnik...neam ojdeno na skolo i do krajot na nedelata ke si uzivamkoj e kako mene...

respect my authoritaaa
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2006 во 10:16
i nie begafme od casoj site a imase nekoj prodeni dusi i zaradi nf i nas ke ne kazneja a zato poslem to jadeja i kotek
mbm
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2006 во 11:27
 ;ЈАС МИСЛАМ ИСТО ТАКА НЕ Е ФЕР ЈАС  2-3 ДЕНА ДА СЕ УТЕПАМ ОД УЧЕЊЕ А НЕКОЈ ОД ШЕТАЊЕ ПА ПОСЛЕ АЈДЕ КЕ БЕГАМЕ:СЕКОГАШ СЕ БЕГА ЗА 1-2 КОИ МИСЛАТ ДЕКА СЕ НАЈГОЛЕМИ ШИЗИЦИ ВО КЛАСОТ;АКО Е ТАКА САМИ НЕКА ПОБЕГНАТ И САМИ НЕКА СИ ЈА НОСАТ ОДГОВОРНОСТА ЈАС ЛИЧНО НЕ СЕ ЛУТАМ АКО НЕКОЈ НЕ САКА ДА БЕГА:ВО БЕГАЊЕТО НЕ СЕ ГЛЕДА ДРУГАРСТВО:
   А ТИЕ ДА ПОДНАУЧЕЛЕ МАЛКУ ::::::
Кон врв
Pharaoh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2005
Локација: Romania
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pharaoh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2006 во 16:05
Originally posted by Cvekence Cvekence напиша:

ja begam od ponedelnik...neam ojdeno na skolo i do krajot na nedelata ke si uzivamkoj e kako mene...

Nikoj koj ke e sram da ti e  Stani i odi na skolo ma za so si dojdena tuka
Fortune favores the bold - Среќата ги прати храбрите
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2006 во 19:31
Originally posted by beleg beleg напиша:

;ЈАС МИСЛАМ ИСТО ТАКА НЕ Е ФЕР ЈАС  2-3 ДЕНА ДА СЕ УТЕПАМ ОД УЧЕЊЕ А НЕКОЈ ОД ШЕТАЊЕ ПА ПОСЛЕ АЈДЕ КЕ БЕГАМЕ:СЕКОГАШ СЕ БЕГА ЗА 1-2 КОИ МИСЛАТ ДЕКА СЕ НАЈГОЛЕМИ ШИЗИЦИ ВО КЛАСОТ;АКО Е ТАКА САМИ НЕКА ПОБЕГНАТ И САМИ НЕКА СИ ЈА НОСАТ ОДГОВОРНОСТА ЈАС ЛИЧНО НЕ СЕ ЛУТАМ АКО НЕКОЈ НЕ САКА ДА БЕГА:ВО БЕГАЊЕТО НЕ СЕ ГЛЕДА ДРУГАРСТВО:   А ТИЕ ДА ПОДНАУЧЕЛЕ МАЛКУ ::::::

Точно така
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2006 во 14:02
Originally posted by Pharaoh Pharaoh напиша:

Nikoj koj ke e sram da ti e  Stani i odi na skolo ma za so si dojdena tuka

ic ne me e sram...pa edna cela nedela bese, edna ic ne ojde, sea drugata pa ke odam,narednata pa ke eskiviram i taka...dodeka ne me ispudat

respect my authoritaaa
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2006 во 15:43
ЦВЕкенце ти од кој град во источна македонија си...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2006 во 16:53
Штип(најјакиот на истокот)...Сакам домааааааааа!!!!!!!!!!
respect my authoritaaa
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2006 во 10:48

Штип(најјакиот на истокот)...Сакам домааааааааа!!!!!!!!!!
И ЕДЕН ОД ПОУБАВИТЕ Е ДА ЗНАЕШ!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Cvekence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2006 во 14:16

abe ne eden od poubavite-najubavio!a inace koa sme vise na maabet ja i deneska ne bese na skolo,toa ne e beganje od casovi zatoa so treba da otides na casovi pa da izbegas od tamu a ja uopste ne otide...

a vaj mislam pti mi e prv post na stipski napisankul!

respect my authoritaaa
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2006 во 17:00
ах кога бегавме бегавме сите не само поединци..сложен клас бевме..не често но доволно да ги ставиме професорите во дилема
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.