|
Најдобра мајка на светот |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | ||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е добро, ти ја отвори темава, можеш да кажеш што значи НАЈДОБРА мајка на светот.. А што значи пак најдобар ТАТКО на светот А заборавив, тие не се баш добри.. КАКО се станува најдобра мајка на светот? Наведи примери...
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
Koj ma ne e dobar? Ima li tuka nekoj da vidi sto pisuva ovaa? Kogo navreduvas ma ti bezobraznice edna?
Изменето од lotus flower - 15.Април.2015 во 23:58 |
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
Огромен процент од мажите и жените може да станат мајки и татковци.
Многу мал процент од мајките и татковците ќе станат родители. Размислете за ова ве молам.
Вакви постови ни во подфорум Политика нема, така да вакви нешта се непотребни. Квалификации на членови не ни требаат, и како што гледам evangeline никаде не те навреди. Ословувања како " оваа " и " безобразнице " се до некој степен и навредливи за некого што не го познаваш. И една работа, фотографиите не ја одсликуваат среќата на едно дете, среќата е променлива работа. Не постои среќен живот, постојат само среќни денови. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
камелеон
Сениор девојката со точакот Регистриран: 12.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 587 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не постои среќен живот, постојат само среќни денови.
кој сватил сватил, кој не реприза нема
|
||
http://www.youtube.com/watch?v=sEj3Ife6rqU
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova malku mi se sviga,eden mal tovar mi simna iako generalno ima ljuge so posreken zivot,za razlika od necij drug zivot
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ubavo e vo ocite na deteto da bideme dobri majki,vo ocite na svetot nekoj e praveden ,nekoj ne .. sakam da sum dobra majka ,nadobra pred sebe da znam deka za toa dete go pravam najdobroto sto mozam. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Според мене, секоја совесна и свесна мајка дека донесла нова рожба на свет и се однесува со детето најдобро што може, знае и умее, може да се каже дека е добра мајка. Иако тоа “добра или најдобра мајка“ ми е многу релативно. Ми звучи како калап во кој не можам да се сместам. ЈАс можам да сметам дека сум добра мајка и му правам најдобро на детето, но не значи дека она што е добро за мене е добро и за детето. Ич не ме интересира каква мајка сум во очите на светот. А децата знаат и да проценат и да покажат. Немаат други или резервни мајки, не важат дури ни споредбите со околината или мајките на другите деца. Кога децата секојдневно ми кажуваат и покажуваат “ти си најдобра мајка, ти најдобро го правиш ова, ти нај ова-она...“... мене ми е доволно. Дури и да не го кажат, тоа им се чита во очите и постапките. |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |