|
Вашиот несесер |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | |
ance
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa od kozmetika nemozam bez crno molivce,rimel,pudra,perli.sekojdnevno gi upotrebuvam
dodeka pak vo mojot neseser mozes da najdes svasta od kozmetika koi sto se uste ne se upotrebeni ni ednas mnogu sakam da kupuvam kozmetika i imam golem neseser za sminki |
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obavezno karmin, pudra, molivcinja za oci i OGLEDALCE...
|
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
SENATCE
Нов член Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZA MOJOT NESESER MOZAM DA KAZAM DEKA E MNOGU GOLEM SAREN I PREPOLN.TREBA DA GO SREDAM.SEA PRET DA ODAM ZA NA SEMINAR.STO NEMA VNATRE,SE SKAPI RABOTI... SAMO LOREAL,MAH FACTOR,GOSH,PUPA ITN...I SAKAM USTE.KE SI KUPAM NESTO I OD NA FREE SHOP.ZA SEKOJ SLUCAJ DE. UTRE KE ODAM PO NOVA SMINKA NA SHOPING
|
|
antonijo
Сениор Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojot neseser kako kufer e:: sve ima
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sea mi e sreden,e redno bese
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot neseser ne e prepoln. Ima malku, ama kvalitetno. Dobro sega, pod malku ne mislam na 2-3 raboti, ama ne e kufer...
|
|
diplomec
Нов член Регистриран: 30.Април.2006 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sve devojki na temava , vie muski pribor vo kesa cuvate?
koa idam na pat mi e pojke sreden a vo globala ne sum peder ako se lickam so pomada ja imam vo neseser za lice, race, telo mislam na krema...parfemot davidoff, pribor kako nozicki, grickalica ....... |
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pudra, cetka za rumenilo, rimel, nekolku kreoni vo razni boi karmini i sjaj za usta, krema za lice L'oreal happyderm, stik, po nekoja zalutana obetka od nekade ,pudra za telo. i drugi raboti sega ne mi teknuva, voglavno toa najosnovnite raboti, a da i senki za oci vo rozeva sina i violetova boja koi najcesto gi koristam itn........... se raspisav jas
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site sminki i pudrite...redovno neznam kade mi e maskarata bidejki po upotreba ne ja vrakam vo nesesernekoj prsten...paripa i slika ponekogas...kako zalutuvaat takvi raboti vo mojot neseser stvarno neznam...ama se na se neuredna rabota
|
|
|
|
MisIcA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemam vreme...se e na brzanje...
|
|
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS IMAM DVA NESESERI EDEN ZA DOMA TOJ E GOLEM I IMA SVASTA(MLEKO ZA LICE,TONIK,KREMI RAZNI DNEVNI NOKNI,PUDRI,KARMINI SJAEVI,MASKARI.....),A EDEN TAKA POMAL ZA VO TASNA VO NEGO SI GI NOSAM NAJNEOPHODNITE RABOTI(KOREKTOR,RUZ I CETKA,MASKARA,SJAJ ZA USTA I DR.SITNICI)
|
|
MisIcA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mishel svaka cast , kolku urednosty od tebe
ja pak u neseser haossea se otvorila pudrata u prav pa vnatre e groznooooo. sea toa ke sredam za cas |
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikoj nema poneureden neseser od mene-garant!!!!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |