![]() |
|
Прочка (недела на проштевањето) |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | |
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
,,,,e aj ,,,,prosteno ne kavie,,,,
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
И Бог виде сè што направи, и ете, беше
многу добро. И бидна вечер, па утро - шести ден. Ushte go ziveete shestiot den vo toj den ke si gresh*te ![]() ![]() Изменето од Pica pica - 17.Март.2013 во 10:37 |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
denes e sedmiot den - nedela...
![]() ![]() ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Kako samo od edno stanavte dve,edni na drugi grev i pokajanie si davate.
Istiot e onoj koj e vo tebe i onoj koj e sproti tebe, sami na sebe demoni i angeli ste. Znam. Sinot (grevot) ve razdeli i samo toj moze da ve soedini. Samiot sebe kako zrtva ke se prinese,iako nevin e. Taka povtorno edno ke bidete i vo spokojot svoj ke vlezete. A tamu nema nitu angeli nitu demoni,nitu grevovi i pokajnija. ![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
nema da bideme ...sme...
![]() stanavme dve da se "vidime".
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ako ste..nemashe prochka od samata sebe da barash.
![]() A bidejki stanavte dve,ke se vidite kakvi ![]() ![]() Velam jas ushte vo 6-ot den ziveete ![]() |
|
![]() |
|
aj prosteno ti e....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Јас пак бев убеден дека денес е
![]() Ај мало сутра....утре де ќе барам прошка и ќе простувам ![]() Изменето од Орка - 17.Март.2013 во 16:19 |
|
![]() |
|
Јована. ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 336 |
простете ми вие мене, а за јас да ви простам спремете 100 евра или повеќе не се бунам,инаку нема простување
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ако сум згрешила некому нешто, нека ми е простено. ![]() Чеда божји, грешиме сите. ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Денес е Прочка значи.
И треба тука да се испроштеваме на форумов мор Шефке?
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Е оти да не бе? Зарем тука сме безгрешни? ![]() Утре по дома, по баби и дедовци, кај постари дади и батковци... како што си е редот. ![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Простете ми ако сум ви погрешила.
На сите што ми погрешиле, одамна ии е простено, ама сега вака празнично
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Ам нека ми простат форумџииве ако сум им згрешил нешто
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |