![]() |
|
700 евра казна за (наводно) пцуење на Груевски? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Е ова ми оди на нерви со нашите медиуми-бомбастите наслови
![]() Двајца се пцуеле, премиерот се навредил**** Замина премиерот 5-6 километри и тој го фати другаров за раменици исто како криминалец, како убиец - зошто го пцуеш премиерот? **** Спасовски тврди дека полицаецот кој не им се претставил ги прашувал од која партија се од ВМРО од СДСМ или од ДУИ. - Син ми уште не дошол на суд, а полицијата вика дека треба да плати 700 евра казна - додава Фета Таири, татко на Агим Таири. **** Јасно и гласно е дека некој си полицаец го привел по заминувањето на премиерот, а судот за прекршоци му пресудил. Значи не го тужел премиерот,тој сигурно не ни знае дека се случило нешто вакво ![]() |
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
А зошто таков закон е донесен 2007 година...И такви казни...Па и за диктаторите...тие ништо не знаат, па и фашистите за холокаустот...Секогаш е виновен некој друг...Каде живееме ние...не ни е нешто јасно???Интересно...Мене се ми е јасно...и тоа не од сега...
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
![]() |
||
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
|
Правниот дел ќе им го оставам на покомпетентните... Имено се работи за исказ против исказ со сведоци (се надевам дека и џандрот не бил сам) а човекот пцуел и сам си кажа. Јасно е дека некој лаже, а кој??? Не ми се верува дека ако потегне постапка и ги ангажира белгијците дека ќе помине беспари или евентуално со неговите 700 евра во џеп. |
||
![]() |
||
Buggyman ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
|
Мислам дека тие 600 евра се и премалку за пцуење, и еднаш конечно ке треба некој да не научи на ред.
Чудно за настанот е експресното судење и само една личност додека и двајцата тврделе дека меѓусебно се пцуеле што остава лош впечаток. И 5000 евра се малку! |
||
Homo homini lupus est...
|
||
![]() |
||
Pavaroti ![]() Сениор ![]() Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
|
За ваква работа максимум требало да се опоменат. Начекаа странски државјанин па удри
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Бреее ако на овие им текне да праќаат инспектори и полиција на митинзи , протести , маршови итн итн ... не ќе можат парите да ги добројат од казни пишани поради пцуење на владини личности ...
О па ... мож то и им е на ум следно ... |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Јас сакам да ги пофалим полицајците затоа што се уапсали некаков каде пцуе.Каков е овој бе?На што налича ова.Кај се наоѓа?Дошал и пцуе како каруцар.Штом има белгијско државјанство оти не оди на некој плоштад во Брисел и да почне да пцуе?
Ако ,ако.Нека тоа е за урок на сите.Оти сега на плоштадот пцуеш ама после кога се вратиш дома какво воспитание ќе му дадеш на детето?
Тоа апсање е нов чекор кон Европа.За тоа се законите да се почитуваат.
|
||
![]() |
||
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
|
Јас сум најстрого против пцуење и било каков вулгаризам.
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() чудно |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Buggyman ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
|
Пу Пу не важи... ![]() |
||
Homo homini lupus est...
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
ништо посебно...кој згрешил ќе си плати!
може и казната да си ја замени со затвор... ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Лош избор на просторот за вакви активности....кај нашол наводно да пцуе
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Искрено...
не ми е јасно... ај сега еве овде се дискутира на тема... дали овие го опцуле премиерот... или не... ко да е тоа толку битно... голем ... ... и кој знае дали е така или не... можеби навистина го опцуле... можеби не... ама што ли е тоа битно за народецов наш... ![]() некој ќар од тоа ќе има ли... или штета... што не си гледаат своја работа... што се замараат со такви работи... а бе понекогаш оној Брзиот е во право... понекогаш... Изменето од којсумјас - 08.Февруари.2011 во 19:18 |
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Evtino pominal... badijala!
Onoj irachki novinar koj mu kazha na Bush deka e kuche kasapsko i mu ja frli chevlata, dodavajkji deka toa mu go prakjaat decata na zaginatite nevini roditeli, go kaznija zatvor godina ili dve... ako go pogodeshe so chevelot mozheshe da dobie do 15 godini apsana. A nitu go pogodi i nitu go opcu.. samo ja kazha vistinata. A tuka se cenkame za nekakvi 700 evra za javno urivanje na likot na premierot na drzhavata... ![]() ![]() 700 evra ja javno pcuenje na premierot kako pretstavnik na drzhavata... poeftino i od bagatela! Kaznata odmeruva kolku si ja vrednuvame drzhavava. Изменето од Messenger - 08.Февруари.2011 во 19:44 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |