|
КОНКУРСИ И ИЗЛОЖБИ |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
gocemk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bazo2k, ovoj forum spagja pod IDIVIDI i nema nikakva vrska so internet portalot www.fotograf.mk, nitu pak so NIVNIOT forum. Tuka se edni admini i moderatori, tamu se sosema drugi. P.S. Temava e za izlozbi i konk*rsi i ne gledam nikakva pricina zosto tvojot post e postaven bas tuka, a ne vo nekoja druga soodvetna tema (ili otvori nova). Ako moze moderatorot neka go premesti ovoj post kade sto mu e mestoto. Pozdrav! |
||
Bob Rock
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 188 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova e za Mario da go vidi |
||
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam _______ Zdenko |
||
Марио
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нека трепка Здене!
Бажо прифатен си само не стигаат нотификациите нешто, прифатен си одамна, пробај да се логираш... Поздрав |
||
green disease
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 20.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за излозбата на КК Чкрап!-Тетово, "ФОТОГРАФИИ 2010", ке може да ни дадете подетални информации (мапа) за местото на збиднувањето и тоа во колку е последниот автобус за Скопје? :)
|
||
gocemk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 111 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здраво, Еве мапа за локацијата каде што ќе се одржува изложбата: Последниот автобус од Тетово за Скопје е во 20:15. Поздрав! |
||
green disease
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala! Pozdrav se gledame tamu!
|
||
within
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЧКРАП, Честитки за изложбата на!
|
||
slavica1505
Нов член Регистриран: 16.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ve pokanuvam da prisustvuvate na otvoranjeto na mojata prva samostojna izlozba , na 19ti Fevruari vo 19:30h , vo Galerija 'Robevci"-Ohrid.
So pocit , Slavica Panova izlozba Изменето од slavica1505 - 18.Февруари.2011 во 18:31 |
||
Гласај
Нов член Регистриран: 18.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Конк*рс за најдобар постер и најдобар краток видеоклип на тема „Зошто гласам?“
Временска рамка: Пријавување за конк*рсот: 10.5.2011 – 20.5.2011 (заклучно со полноќ) Фејсбук гласање: 21.5.2011 – 29.5.2011 (заклучно со полноќ) Награден фонд: Конк*рс за најдобар постер: Вкупен награден фонд: 1.000 евра Прво место: 500 евра, Второ место: 300 евра, Трето место: 200 евра. Конк*рс за најдобар краток видеоклип Вкупен награден фонд: 1.000 евра Прво место: 500 евра, Второ место: 300 евра, Трето место: 200 евра. Целиот конк*рс тука Изменето од Гласај - 18.Мај.2011 во 16:55 |
||
procokal
Група Регистриран: 20.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова е форум за уметност, а не за политичка мизерија. |
||
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
revijalna izlozba na sovremena makedonska dokumentarna fotografija kako pridruzen nastan na festivalot na kreativen dokumentaren film MakeDox. Otvaranje, petok, 17ti Juni, 20h, k*rsumli An.
|
||
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
|
||
pecok
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2011 Статус: Офлајн Поени: 300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Штета што оваа тема нема повеќе одговори.
|
||
green disease
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo, cest mi e da ve pokanam da prisustvuvate na otvaranjeto na mojata prva izlozba naslovena "Amerika preku mojot objektiv", tema na izlozbata ke bidat fotografii (urbani momenti od New York, Washington DC i Ocean City) koi gi imam napraveno vo tekot na mojot prestoj vo SAD kako Work and Travel student. Izlozbata e vo organizacija so American Corner Stip i istata ke ja otvori gospogjata Angela Aggeler sovetnik za odnosi so javnosta vo ambasadata na SAD vo Makedonija, a zbor ke zeme i gospogjata Emilija Janevik – Ivanovska prorektor za nastava pri Univerzitetot Goce Delcev vo Stip. Otvaranjeto na izlozbata ke se odrzi na 29 Juni vo 11 casot vo prostoriite na Pedagoskiot Fakultet vo Stip.
Pozdrav, Aleksandar Sokolov |
||
gocemk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здраво на сите,
На 23 декември 2011 година, во 19.00 часот, во НУЦК “Иљо Антески - Смок“ (Дом на културата) во Тетово, ќе биде отворена традиционалната годишна изложба на фотографии на членовите на Фото групата “Чкрап!“ од Тетово. Годинава ќе се претстават 15 фотографи со вкупно 42 фотографии. Повелете на својата (годишна) доза авторска фотографија! Поздрав и се гледаме таму! Изменето од gocemk - 11.Декември.2011 во 12:58 |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |