|
Јасновидост |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | ||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас може да се рече дека сум ви експерт за дежа ву.едно, две, само добивам по некое дежа ву.и тоа за разни неповрзани работи.и ми текна да си ги запишам, па у слободно време малце да ги анализирам и да видам што значат, ама тоа слободно време сеуште не дошло...
инаку, мислам дека имам она што фјоре го напишала како јасновидност преку чувство, само што јас не би го нарекла јасновидност.во одреден момент, ми текнува дека другарка ми е нерасположена, и кога ќе и се јавам, или кога ќе се видиме и ќе ја прашам како е веднаш се потврдува мојата претпоставка... соновите од време на време ми се исполнуваат.така пред некој ден сонував дека сум видела напишано 1:1.поминав пола ден на нет, барајќи што значи ова, за на крај да сфатам дека истиот ден утакмица што се одржа од светско заврши 1:1... |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mozham da najdam posoodvetna tema, pa zatoa pishuvam tuka.
Eve shto mi se sluchi denovive... Kako shto znaete, imashe Svetsko Prvenstvo vo futbal, pa povekjeto lugje go prata osven, sa rabira, mene... I dva - tri dena pred polufinalniot naptrevar megju Germanija i Urugvaj (za koj nishto ne znaev) zhena mi mu se javi na najziniot tatko vo Makedonija da go prasha kako e so zdravjeto, shto pravi i t.n. Vo razgovorot, toj kako star fudbaler, ja prasha zhena mi dali go prati prvenstvoto, a ona mu odgovori deka ne sme vo tek so rabotite i bi ja interesiralo da doznae koj stanal prvak. Tatko i veli deka za prvak kje igraat Holandija i Shpanija, a deka Germanija e treta bidejki go pobedila Urugvaj so 3:2. Po telefonskiot razgovor, zheni mi mi kazha deka Germanija e treta so pobeda nad Urugvaj so 3:2 i ako sakam mozham da go gledam finalniot natprevar koj se igra za dva dena. OK, si velam jas, ako ne drugo kje go gledam najvazhniot natprevar. Posle dva dena odam preku kanalite za da go najdam natprevarot i gledam deka se odviva onoj megju Germanija i Urugvaj i deka edniot vodi 1:0. Hmmmm... si mislam, ovde davaat repriza na ovoj natprevar kako predigra na finalniot. Vrtam na drug kanal, koga i tamu igraat Germanija i Urugvaj i stoi istiot rezultat od 1:0. Tuuuu... kaj se pogodi dva kanali da davaat repriza na ist natprevar, neshto shto skoro nikogash ne se sluchuvalo do sega? Malu mi beshe neobichno i chudno, ama si velam, nema poenta da gledam koga znam deka Germanija pobedila so 3:2. Ajde, kje go gledam finalniot natprevar koj sigurno kje bide podocna. Malu podocna na vesti slusham kako voditelot veli deka denes Germanija go pobedila Urugvaj so 3:2 i taka go osvoila tretoto mesto! Gledam jas vo ekranot i ne mozham da veruvam... kako da sum vo Twilight Zone. Ja vikam zhena mi i ja prashuvam, neli tatko ti pred dva dena ti reche deka Germanija go osvoila tretoto mesto pobeduvajki go Urugvaj so 3:2 ? Taa mi odgovara - taka mi reche toj. - Kako mozhel taka da ti kazhe, kako mozhel da znae koj pobedil, pa zgora na toa i da go znae rezultatot, koga natprevarot zavrshi tokmu sega ??? - ja prashav zachudeno. - Shto znam jas, ti prenesov shto mi kazha toj - krena ramenici zachudeno gledajki vo ekranot. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе да не касни broadcastingot кај што живееш ? xD
|
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Prenosot e sekogash vo zhivo... i se raboti za dva dena razlika!
Mi se imaat slucheno nekolku chudni raboti vo hivotot, za koi sum pishuval tuka, ama vakvo neshto do sega ne mi se sluchilo nikogash! Ova ne e deja vu, nitu prekognacija, tuku prelapnuvanje na vremeto od period od 2 dena. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na koj datum ti go kaza dedo ti rezultatot? Moze li da se setis ? |
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Beshe okolu dva dena pred da se igra polufinalniot natprevar. Ne obrnav vnimanie bidejki ne me interesirashe mnogu. No go zapomnav rezultatot i protivnikot.
Da ne bila prethodniot natprevar dobien od germancite isto taka so 3:2 ? |
||
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne igrala Germanija 3:2 na ova Svetsko so nikogo, osven so Urugvaj za 3-to mesto. Zatoa ti rekov da se setis tocno na datumot na razgovorot so dedo ti, toa bese pred nekolku dena . Probaj da se setis, bas me interesira . Изменето од KINGDAVID - 13.Јули.2010 во 03:03 |
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema shto da se sekjavam. Zhena mi go kazha rezultatot ushte dva dena pred da igraat ovie timovi. Jas go znaev ishodot na igrata predvremeno i ochekuvav da go gledam finalniot natprevar koga go vkluchiv televizorot.
Koga togash frliv pogled na igrata, toa beshe vo zhivo i rezultatot vestite go objavija kako novost. Ako natprevarot beshe so zadocnuvanje od dva dena, shto ne e mozhno bidejki s'e se prenesuvashe vo zhivo, na vestite nemashe da go objavat taka. Ajde jas da sum se isprevrtel, ama televizijskite stanici da se ispomeshale isto taka??? Site istovremeno da davaat repriza i site vesti da go objavat rezultatot kako posledna novost??? I ajde, jas da sum sonuval i dva dena da mi se prichinuvala celava rabota, ama i zhena mi da go dozhivee istoto??? Изменето од Messenger - 13.Јули.2010 во 03:38 |
||
|
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тема: Јасновидост...
ne... c. Ne dofrlam, iam miopija... |
||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а човекот да не испомешал нешто?да не ти кажал резултат од друга утакмица, наместо полуфиналната? можеби е и видовит, ништо чудно, мене толку чудни ствари ми се случуваат во последно време, што би поверувала и во такво нешто... |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Messi proveri Светско Првенство-Идивиди Кладилница da vidis kolku 'vidoviti' forumdzii imase vo tekot na prvenstvoto....
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izgleda deka i jas sum jasnoviden,...
...odamna mi e se jasno...tuka ...vo zemjava mislam ! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Chovekov reche deka "za prvak kje igraat Holandija i Shpanija, a Germanija e treta bidejki go pobedi Urugvaj so 3:2". Ova go kazha dva dena pred da bide odigran toj natprevar. |
||
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sum videla pred mene licno slucaj....i veruvam vo toa...
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |