![]() |
|
Исус: Господ, лажго, измамник? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Види што ти напишав “лош атеист добар верник, лош верник и добар атеист,
ова со големи букви го немало како тема го имало ова второто а за мене претставува најголема навреда која сум дозивеал на форум до потсмев??? ај не се занесуј.. од кај знаеш што ми е мене а дали ги читам или не јас си знам таман работа ти да знаеш шо читам Изменето од anakin - 28.Август.2009 во 00:06 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
да бе што е добро да дефинираме да бе добро е само тоа што пишује во билијата |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Никој овде не чита нечиви мисли, но затоа читам како пишуваш, и внимавај како ми се обраќаш.
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
||
ајде мило да ме банираш
оти привилегијата е како се обраќаш ти можеш а јас не смеам ај банирај ме да видиш колку е убаво чувството Изменето од anakin - 28.Август.2009 во 00:11 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Majkl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
||
Исус од Назарет не бил лажго ниту измамник. Тој бил отелотворен Христос, првороден син на живиот Бог кој дошол на Земјата да даде пресвртница од космички димензии на настанот наречен: Пад на ангелите кој започнал пред многу многу милијарди години.
После жртвата на Голгота станува поочим на загубените синови ќерки божји и затоа можеме да му се обраќаме со Господи Исусе Христе. Но тој самиот не е Бог иако е едно со Него. Тој е гаранција дека сите души еден ден ќе се избават од гревот и ќе се вратат во својата изворна татковина. |
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Оперисана сум од тоа чувство на “надмоќ и привилегираност“ кое токму вие, атеистите најмалку можете да го разберете.
Туку се ми се чини дека и ти како да бараш малку одмор од форум, по постовиве се гледа дека се ти е преку глава, пишуваш неповрзано, зајадливо и бесмислено- но немаш сила сам да го сториш тоа. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
не си оперисана...инаку нишо не е бесмислено само не ти одговара затоа така ти личит |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Да се вратиме на дискусијата....
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Rita.MD ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 719 |
||
![]() ![]() ![]() Апсолутно си во право. Не би можела да се согласам повеќе. Само некој што ја има слушнато и прифатено Радосната Вест, ја има искусено Божјата љубов и е Божјо дете може да каже дека неговиот живот е променет засекогаш. Изменето од Rita.MD - 28.Август.2009 во 00:31 |
|||
A religion that gives nothing, costs nothing, and suffers nothing, is worth nothing. - M. Luther
|
|||
![]() |
|||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
||
Jas mozam istoto da go kazam i za mene. Bog preku Biblijata napravi da bidam mnogu podobra licnost otkolku sto bev. Toa moze da go potvrdat moite najbliski so koi ziveam, a i moite drugari i prijateli. Fala mu na Boga za seto toa! HALLELUJAH! ISUS e nas GOSPOD I SPASITEL. AMIN! Изменето од KINGDAVID - 28.Август.2009 во 04:23 |
|||
![]() |
|||
папата ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
||
Од кај ова? Изменето од папата - 29.Август.2009 во 11:38 |
|||
Баци!!!
|
|||
![]() |
|||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
||
Od izvornata Hristijanska nauka.
|
|||
![]() |
|||
Rita.MD ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 719 |
||
Мислам дека типот утна нешто. Кои црни милијарди години? Нема шанси Земјата толку да е стара. Откако таа е создадена, Луцифер се обидел да направи пуч, но бил фрлен на неа. (види Исаија 14:12-13) Мајки мислам дека ова малку го истресе од ракав. ![]() |
|||
A religion that gives nothing, costs nothing, and suffers nothing, is worth nothing. - M. Luther
|
|||
![]() |
|||
||
Хммм? ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |