|
Хоби |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | |
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti slikas ili sobiras? |
|
Veni Vidi Vici
|
|
maja_070
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nemam hobi pravam sto ke mi se pravi vo momentot
|
|
m.v
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova neshto se vikashe BONG a perinosi taka li se vika
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hobi pa osven muzika,msn mi e tenis veke 5 god
|
|
BoY In LoVe
Нов член Регистриран: 21.Август.2006 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slusanje Muzika I Surfanje
|
|
HACKED BY PUSHILISTA
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас уште собирам салветки
|
|
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolekcioner na DVD filmovi.............no samo najdobrite ....vodejki se spored mototo .......sekoj film edna procitana kniga
|
|
......
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ako moze da se kaze deka e hobi pesacenje i pienje kafe so drugarkite....
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cela godina sobiram moneti od zemjite koi se vo EU kade sto evroto e valuta.Mi nedostigaat 0,20€ od Norveska :(
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има на нет доста интересни колекционери кои соработуваат со секакви парички.И јас на времето собирав стари секакви пари од античко па до денешно време но ова хоби стана доста скапо па ке се префрлам на нешто ново
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хммммм хоби ми е тенис откако се повредив и баталив турнири у склоп на професионално нтпреварување и спортски зивот
|
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako mala sobirav postenski marki, ali sega sobiram od onie okca, plavi sto se, lugeto sto gi kupuvaat protiv uroci...
ne deka se nesto posebno, ama mi se dopagaat....
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakvi se toa PLAVI OKCA?? Pa jas samo zivi sobiram.i da dosta mi e golema kolekcijata raznovidni nijansi od svetli do potemni
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |