|
Дали може да постои добро без лошо? |
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro bez loso=Jas bez toj
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многумина тежнеат кон моќ, неброено пати е докажано дека моќта те прави себичен и глуп.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema covek koj ne gi poznava dvete (losota i dobrata strana) vo drugite luge ima lugje koi ne gi raspoznavaat dvete vo sebe tie sekogas se edna pozadi druga nas e izborot koja ke ja gledame |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo e da dzitnes unutra, ama posle misli mu ja
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
chovek..bez zena ...moze?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne moze !!!!
Zatoa shto .... za da bide dobro ........ predhodno treba da vladee loshoto... a da se oseti loshoto predhodno treba da e dobro.... i toooo !! |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zena...bez penis
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e...
Za da se prepoznae ednoto ili drugoto mora da bidat staveni vo soodveten kontekst. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maz bez muda
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу арно не е на арно...
не може се да ни е добро... или се да ни е лошо.... има некаков баланс |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја мислев дека е удав додека ти даде, ама после било уште полошо...па уште ако ја ожениш, па, па, па ...ти се иба мамата
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никогаш...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
редовно ги мие забите
ја стиска пастата во средина |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секоја вечер се тушира, ама после него купатилото е лом Изменето од kejt-d-grejt - 22.Август.2009 во 14:01 |
|
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |