|
Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | |||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe aj zezaj zezaj ama sepak ke dojde den koa i ja ke bidam vo pravo...
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a kolku sakas ti 2 godini pa da zasakas nekoj???? |
|||
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од mina_d - 31.Мај.2009 во 04:17 |
|||
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ajde bre vie se zakaravte. ajde dosta vise da ne fatam da tepam! so e ova!
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kakvae razlikata na 6 meseci-recisi nikakva ili skoro ista so taa od dve nedeli
|
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eeee i dete me narece be.... edno ke ti kazam sekoj ima svoj pogled na situacijava.... ako e dovolno pameten/pametna bi ja doznal/a kakov/kakva e za edna nedela...
Btw si slusnala za ljubov na prv pogled??? |
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vaka coek ne placi ako ne oseka so e ljubov, vistinska ljubov...
|
|||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
identicna situacija |
|||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|||
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ок...нема да се трудам повеќе да те разубедувам! за мене 2 недели се малце време! за тебе изгледа се доволно! и ај крај веке!
пс..тоа ,,Дете,,...несвесно беше..извини! |
|||
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prosteno ma, uzivaj zatoa ti velam sekos so svoeto mislenje si e... malce me iritira toa dete zatoa izreagirav... izvini i ti....
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne mora da si dete za takov karakter da imas. ednostavno ti bi mozel da se zaljubis za 2 nedeli i to je to. mina ne bi mozela i to je to. ajde sea sekirite dole da ne pocnam da tepam so metlata videte ja moon..boli ja tasak za sve
|
|||
|
|||
GoXI
Сениор Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da sega zborev so eden od Bitola, tamu e mnogu poznat fraer ovoj koj e vo potraga po sonceto. inaku toa "kaj mi e sonceto" ne broev ama 50-60 pati sigurno go povtori, neznam so tolku sonceto moze da mu pomogne :)))
Ima i grupa na facebook naslovena so ovie zborovi koja sto ovie denovi se siri kako viruuuuss :)))) |
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Omar,nemoj dusho da go zalish tolku tipov...ako bila tolku silna taa ljubov(iako traela samo 2 nedeli)zashto dozvolil da ja izblamira pred cela kafana? Na krajot na kraishtata toj ne kaza nishto ,osven te molam i kade mi e sonceto, abre glavata me frkna dodeka go slushav. |
|||
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |