IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Клипот „Кај ми е Сонцето“ се шири ко свин

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 11>
Автор
Порака
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 04:10
abe aj zezaj zezaj ama sepak ke dojde den koa i ja ke bidam vo pravo...намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 04:10
Originally posted by mina_d mina_d напиша:

Originally posted by Omar Omar напиша:

eee zenski glaj be, nemate pocuvstvuvano kako e vistinski da zasakas nekoj zatoa... ke dojde i toa...намигнувањенамигнувањенамигнување
алооооо 2 недели бе?

a kolku sakas ti 2 godini pa da zasakas nekoj????збунетост
Кон врв
mina_d Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2009
Поени: 346
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mina_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 04:16

Originally posted by mina_d mina_d напиша:

eee zenski glaj be, nemate pocuvstvuvano kako e vistinski da zasakas nekoj zatoa... ke dojde i toa...намигнувањенамигнувањенамигнување
алооооо 2 недели бе?
a kolku sakas ti 2 godini pa da zasakas nekoj????збунетост
чекај бе дете! сакаш да кажеш дека би се понижил ти за некоја со која си бил само две недели? размисли каква е вркста на почеткот! не се познавате доволно,не сте слободни еден пред друг, не минувате многу време заедно! абе ја претера дечкото работат ептен! две недели се 14 дена...само 14 дена!

Изменето од mina_d - 31.Мај.2009 во 04:17
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 04:17
ajde bre vie se zakaravte. ajde dosta vise da ne fatam da tepam! so e ova!
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 04:19
kakvae razlikata na 6 meseci-recisi nikakva ili skoro  ista so taa od dve nedeli
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 04:20
Originally posted by *moon* *moon* напиша:

kakvae razlikata na 6 meseci-recisi nikakva ili skoro  ista so taa od dve nedeli
za 6 meseci moes pojke da razotkries covek kakov e...a moze i posle godina dena..kako mene na primer.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 04:20
eeee i dete me narece be.... edno ke ti kazam sekoj ima svoj pogled na situacijava.... ako e dovolno pameten/pametna bi ja doznal/a kakov/kakva e za edna nedela...

Btw si slusnala za ljubov na prv pogled???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 04:21
vaka coek ne placi ako ne oseka so e ljubov, vistinska ljubov...намигнување
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 04:21
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Originally posted by *moon* *moon* напиша:

za 6 meseci moes pojke da razotkries covek kakov e...a moze i posle godina dena..kako mene na primer.

identicna situacija
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
mina_d Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2009
Поени: 346
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mina_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 04:25
ок...нема да се трудам повеќе да те разубедувам! за мене 2 недели се малце време! за тебе изгледа се доволно! и ај крај веке!
пс..тоа ,,Дете,,...несвесно беше..извини!   
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 04:26
prosteno ma, uzivaj zatoa ti velam sekos so svoeto mislenje si e... malce me iritira toa dete zatoa izreagirav... izvini i ti....големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 04:27
ne mora da si dete za takov karakter da imas. ednostavno ti bi mozel da se zaljubis za 2 nedeli i to je to. mina ne bi mozela i to je to. ajde sea sekirite dole da ne pocnam da tepam so metlata голема%20насмевка videte ja moon..boli ja tasak za sveголема%20насмевка
Кон врв
GoXI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 105
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај GoXI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 10:37
Da sega zborev so eden od Bitola, tamu e mnogu poznat fraer ovoj koj e vo potraga po sonceto. inaku toa "kaj mi e sonceto" ne broev ama 50-60 pati sigurno go povtori, neznam so tolku sonceto moze da mu pomogne :)))
Ima i grupa na facebook naslovena so ovie zborovi koja sto ovie denovi se siri kako viruuuuss :))))
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2009 во 11:05

vaka coek ne placi ako ne oseka so e ljubov, vistinska ljubov...намигнување

Omar,nemoj dusho da go zalish tolku tipov...ako bila tolku silna taa ljubov(iako traela samo 2 nedeli)zashto dozvolil da ja izblamira pred cela kafana?
Na krajot na kraishtata toj ne kaza nishto ,osven te molam i kade mi e sonceto, abre glavata me frkna dodeka go slushav.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.