|
Мобилни Телефони (Прашања и Одговори) |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | ||
aleksandar_oh
Нов член Регистриран: 31.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Здраво,
Имам Nokia N95 8 GB, и имам проблем со WIFI конекцијата. Телефонот ги чита мрежите но откако ке го внесам безбедносниот код ми се јавува известување дека мрежата не може да се најде, или дека кодот не е точен. Проверив и на други мрежи и мрежи кои се отворени но пак ја јавува истата грешка. Дали може некој да ми помогне |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moj sovet ti e da go reinstaliras telefonot celosno... znaci preku negovot cd, imas programcinja so tools vo niv i napravi si instalacija na celosno nov softver... t.e update... ke ti gi resi site problemi.. i mene mi pravese isto na mojot N95 8gb, pa so updatetot se sredi samiot....
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Или ако немаш инсталационо ЦД, обрати се во некој сервис за мобилни, стручно да ти го преинсталираат....дефинитивно до тоа ти е проблемот...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
aleksandar_oh
Нов член Регистриран: 31.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фала ви многу дечки, ке пробам па да видиме
|
||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас до пред некое време сакав да го купам овој вториов, и сеуште не сум се откажала од таа идеја... убаво го проучив, и го разгледав кај еден другар што го има, и да ти кажам, ТОП е!си имаш топ камера, меморија не знам колку има, ама имаш порт за мемориска, моментално имам др самсунг, па можам да ти кажам и дека батеријата држи долго... не сум го разгледала LG-то, за тоа ќе ти каже некој друг, ама дефинитивно ти го препорачувам самсунгот ај со среќа, и пиши за кој се одлучи Изменето од Charmedgirl18 - 18.Јуни.2010 во 10:13 |
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi vlece i mene na samsungov......danke za pomosta....
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немој LG...При Самсунг
Инаку јас сакав ваков телефон, ама на крај си купив друг. За друго не знам, ама камерата е доста солидна. И батеријата е Ама пак како ќе ти се погоди |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По жешково некако не ми се искача ..но да
не имал некој искуство и знае дали има некаде, а и воопшто дали се менува маска на samsung e950 |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во МегаМобил во Аеродром, до слаткарницата Палма....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во МегаМобил во Аеродром, до слаткарницата Палма....
Фала Ѕирнав и иако немаа во моментов може да се среди после одморов |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I po povece od mesec dena akanje i cekanje na Samsungot vo salonite na T-Mobile, po Sk i Ku, demek dobivale telefoni vo sabota, demek samo sto go prodale, demek ostavi broj nie ce ti se javime koga ce dobieme....NISTO...ostanav bez telefonot , samo ne znam sto pravat promocii koga nemaat dovolno aparati....ili im se taksani odnapred...ili nesto treto...koj znae...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога ги нема тие, купи си некој модел на нокиа или ако толку сакаш некои од тие 2 порачај си од странство Изменето од Schatzii - 16.Август.2010 во 21:45 |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
gonzo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Go ima LG-to , go nema Samsungot...
Ma onaka mi tekna za toj da go kupam zatoa sto bese cenata ista so ovie od net, a ima garancija...Ne deka mi e zivotna zelba.....Negooo....ja ustvari poslednite dve godini nemam ni mobilen......A ni broj...E sega mi e jasno zosto nikoj ne mi se javuva koga odam doma na odmor...
|
||
|
||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
гонзо, а провери ли во ВИП?мислам дека и таму го имаат...
|
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |