|
Самокритичност |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A mene onoj Alchajmer samo mi buricka po doma i mi gi krie rabotite
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sum retko pametna osoba...(vishe retko nego pametna...)
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od fabrikive za grickalici imaat namera da te tuzat zatoa sto mnogu maski steknale navika da gi grickaat noktite koa ke te vidat, e taka da si znaes !
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Leleeee...a Dedo Mraz u zatvor pominuva?Mislam bar za nevini dusi ko mene... |
||
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E tamu nema sakam nekam, Koa ke ti se padne nekoja istetovirana so brkovi i vlakna po nozete u kelija so tebe i uste ti se oblece ko baba mrazica i ke imas pravo samo na edna zelba sto odnapred ke ti bide kazana da ja posakas.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama jas sum si dovolno samokriticna za da priznaam deka ne bev poslusna i zelbata ne treba da mi bide ostvarena |
||
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не само шо си самокритична... туку си и итрица...
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samokritichnost za mene e doblest za onoj koj ja poseduva
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VO VREMETO NA SOCIJALIZMOT SE BARASE DA BIDEME SAMOKRITICNI ... SEGA MISLAM DEKA PODOBRO E DA BIDEME SO POGOLEMA SAMODOVERBA KON SEBE ... EVE I SO REKLAMATA NA MILCHO MANCHEVSKI ... SAMI SI SE ISKRITIKOVAVME ... MISLAM DEKA E DOVOLNO ... TAKA DA MESTO SAMOKRITICNOST ... DA DOBIVAME SAMODOVERBA ... I DA SE ISPRAVIME ... I GO KAZEME SVOETO MISLENJE !!! IMAM EDEN KOLEGA ... KOJ STALNO VIKA: - MORE ... KOGA KE MU STANAM NEKOJ DEN ... KE VIDAT TIE !!! DOSEGA NISTO NEMAME VIDENO ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Shto e biten socijalizmot za ovaa karakterna osobina?Bezgreshni nema ,ima samo lugje koi znaat da se soochat so samite sebe i da kazav ...da,tuka pogreshiv i ljugje koi smetaat deka se bezgreshni i ne se analiziraat sebesi i postapkite.
|
||
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum najarna,imam maani,pravam greski...pa sepak sum neophodna i mi nema zamena
|
||
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VO SOCIJALIZMOT STALNO SE KORISTESE TOA DA BIDEME SAMOKRITICNI ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |