|
Религија и хомосексуалност |
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Автор | |
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашање до Macedalien, дали би се венчал со маж во црква и дали потоа би посвоил дете?И како би го воспитувал тоа дете, на кого ке му рече мамо а на кого тато,дали мислиш дека тие деца би раснеле во нормална околина и дали мислиш дека е тоа нормално. Каков ке биде односот на тоа дете со другарите и дали ке биде изложено на подсмев.Дали тоа дете ако е машко ке го воспитуваш дека утре треба да се жени или мажи? |
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A нормално би сакала и од другите да слушнам мислење за ова.
|
|
Чорбаџија
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1065 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само ќе повторам изјава на еден познаник “Шо појќе хомосексуалци - појќе слободни женски за нас“
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Macedalien
Сениор Регистриран: 15.Април.2005 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иди бе - те*е едвај на една ти станува, па затоа те изневерува на секој чекор. Изменето од Macedalien |
|
Чорбаџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ехееј не е ова убо... А ти на мама и тате шо ќе му донесиш дома ЗЕТ ИЛИ СНАЈА.......
|
|
Macedalien
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Спротивно од те*е којшто сеуште се повикуваш на мама и тато коишто те хранат додека си го дркаш под тастатура, јас одамна се одвоив од мојата фамилија. Среќен сум што не морам да давам отчит на мама и тате за тоа кој се наоѓа во мојот кревет. Кога конструираш живот со некој не носиш жена или маж дома за на мама и тате да им направиш задоволство оти мама и тате нема да си ја земат невеста-ти за во кревет. Ќе живее со те*е. Ама гледам дека уште им го имаш стравот и го репродуцираш нивниот модел, им полагаш некакви сметки па не сум сигурен дека би знаел што ќе правиш со жената. Да те опитам нешто : пред да ја однесиш во кревет - ќе ја дадеш на генерална проба кај тате? Ќе треба да проба дали жена ти е подобна за те*е за да го конструираш животот со нејзе? Ма ајде те молам! И на крајот на краиштата воопшто не верувам во македонскиот концепт на фамилија : сите сте одлични како пример за фасада со трула основа. Навидум се сакате со мајки, татковци, стрини, дедовци, баби и братучеди а уствари очите си ги вадите зад грб така да филозофијата за три члена на фамилија и за што ќе кажат другите - не фала! И ја имам право на живот и немам намера да полагам сметки никому. И се додека ти чекаш тато и мама да ти дадат парче леб додека се дркаш под тастатура, јас си го живеам животот како што ЈАС сакам а не како што НА ДРУГИТЕ ИМ ОДГОВАРА. Не, не сме различни оти имаме различна сексуалност, драг Чорбаџија, различни сме во прекарот : ти си квази чорбаџија т.е. џаболебар додека јас чорбаџиски си го заработувам лебот и не чекам на мама и тате да ми дадат некое наследство за да си ги вадам очите со миоте браќа и сестри. А, да, и не велам никогаш “Досадно ми е“ заради тоа што не чекам другите да ми ја направат интересна! |
|
Чорбаџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј... извини... дури сега гледам колку си имал несреќно детство, трауми, очај и потиснат гнев извираат од те*е. Во право си... заслужуваш парче раат. Прај ќеиф |
|
Macedalien
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знаев дека имаме баба Ванѓа на форумов. Ако ти знаеш една цртичка од мојата биографија - ја станувам транссексуалец т.е. женско и те барам специјално за да се мажам со те*е Ептен плитко размислување - детство со “трауми“ како моево добро би ти дошло за да те превоспитаат. Ама се плашам да не е касно |
|
Чорбаџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Види... јас те разбирам и сфаќам, не знам како да ти објаснам.... ал сите ние сме тука, со те*е, нема потреба повеќе од стравови, неизвесност, никој повеќе нема да те злоставува. Ние сме тука со те*е! Нема потреба повеќе од тој зид што го постави околу се*е, слободно зачекори во животот со осмех на лицето и поглед напред. Биди храбар.
|
|
Macedalien
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле немој со методите на твоите родители - ако за секоја ситница кај психијатар те испраќале... |
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прашање до Macedalien, дали би се венчал со маж во црква и дали потоа би посвоил дете?И како би го воспитувал тоа дете, на кого ке му рече мамо а на кого тато,дали мислиш дека тие деца би раснеле во нормална околина и дали мислиш дека е тоа нормално. Каков ке биде односот на тоа дете со другарите и дали ке биде изложено на подсмев.Дали тоа дете ако е машко ке го воспитуваш дека утре треба да се жени или мажи? A kе даде некој коментар за ова? |
|
Macedalien
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај по ред : Јас сум во брак веќе три години. Се венчав во општина и доволно ми е. Религии и човечки табиети скриени под закрила на некоја секта или сирконскрипција не ми требаат. Доколку дете посвојам или направам (мајка сурогат), тогаш ќе го воспитувам исто како и ти. Што имаш ти повеќе од мене. Што е нормална околина? Некоја околина кадешто има и мајка и татко коишто не им служат за ништо на децата и коишто ги оставаат сами на те*е? Не фала! Ако детето има другари коишто ќе ти бидат синови или ќерки а коишто ќе му се потсчмеваат на моето - тогаш ќе заклучам само ЕДНА работа : ТИ не си го воспитала правилно и добро и не си одвоила ввреме да му кажеш дека на светот има разлики. Детето нема да го воспитувам и да му налагам што да избере - сам нека си види. Знам само дека нема ништо да му наметнувам! ТОлку! |
|
Чорбаџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Те*е, очигледно не те праќале на психијатар кога требало. Па затоа тоа што го имаш се развило од мало и безопасно во она што е денес, неконтролирано и големо Изменето од Чорбаџија |
|
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |