|
Форум & реалност |
Внеси реплика | страница <12345 53> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe toj shto sum na forum sum i vo realnosta.....ni lazam ni kradam,oti koj laze,toj krade,na tavan spie i voshki ima..e sea ko bev pomal ednash fativ voshki,znaci su izlazal neshto..a na tavan nemam spieno.....
inace od krv i meso sum,ne sum duh kako nekoi shto sakaat da se pretstavat,sramezliv sum po malku,zavisi od momenti,posebno ko ke sum vo nekoe novo zensko prisustvo...taka od pocetok sum sekogash rezerviran,za da doznaesh neshto za mene treba da mi kazesh prvo ti,ama moze i da te istestiram da ti kazam neshto nevazno pa da vidam shto coek si...inace ova shto go komentiram tuka ako go kazam vo realnost so nekogo ke mi bide sram mnogu,znaci ne go kazuvam ili mnogu malku zboram za toa.. forumov mi e dnevnik za iskazuvanje na misli i cuvstva kon neshto,a mislam i deka na mnogu likovi tuka im e istoto...i bi dodal deka spored mene 80% od aktivnite clenovi vo realnosta ne mozat da go kazat ova shto tuka go pishuvaat i deka se mnogu osameni i povleceni vo sebe jas sum momentalno takov....sakam realnost i realen sum...i ja ljubam mnogu pravdata da si e*am vekov...to mi e slaba strana be.....abe pameten su mnogu ama nikako airlija od toa da izleze..jbg faktor sreka mi vrti grb... |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...која реалност кога се е виртуелно...иако знам дека многумина ја мешаат реалноста со виртуелното...јас не...
|
|
chuchuliga
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека на многу форумџии форумов им е всушност терапија. Или обратно.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blm ! Brlm ! Brllllm !
Pa bolje ovde na forum nego so prstot da brmkam po usnite ispustajki blesav zvuk. " Da bides golem, znaci da bides nesfaten, da bides nesfaten zanci da bides forumdzija " |
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOKMU TAKA
|
|
apce
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
форумот е пред се место за забава, и за мене место каде што можам да си ја олеснам душичката... на никој нема да му смета што и да кажам... и сето ова испаѓа како еден голем дневник, каде што си кажуваме што сме јаделе, што сме пиеле, како се чувствуваме денес, кој не изнервирал, а кој не насмеал...
нормално дека секој од нас има тропнато некоја глупост овде... било вистина или лага, па ни јас не сум чиста солза тука сум речиси една година и запознав дека стварно има секакви... млади, стари, глупави, паметни, досадни, интересни итн... можеби не треба да сум секогаш толку многу отворена кога пишувам постови... не се знае кој се чита овде... ама тоа е... многу зборувам... јбг а форумот и реалноста не се едно исто... јас сум бисерна, ама бисерна не постои во вистинскиот свет... таму сум ............ |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i da znaes deka si vo pravo, gledano od strana, bas takov vpecatok se dobiva |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ја цитирам мамма... дел од еден нејзин пост кој многу ми се допаѓа:
Понекогаш, можеби несакајќи, со нашите постови предизвикуваме контраефект од оној што сакаме да го постигнеме...
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozebi si vo pravo anastea, no sepak mislam deka covek ne moze koj znae kolku da glumi, bilo vo ralniot zivot bilo tuka na forum! Postovite mnogu iskazuvaat za osobata, no ne iskazuvaat dali e realna ili ne... sekoj na svoj nacin gi svaka postovite, nekomu mu e smesno nekomu mu e cudno a tret se nervira... tesko e so napisani zborovi da se razbere covek, i da svati tocno taka kako sto drugiot go mislel
|
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Realniot zivot e mnogu povrzan so forumot od ednostavna pricina sto od tuka luge se zapoznavaat i vo realniot zivot prodolzuvaat ili se ostavaat
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Izrazeno vo procenti veruvam deka poveketo se zapoznavaat, pa neli ima i sobiranki, ne mislev na vrska ili seks
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zad sekoj nik stoi, sedi ili lezi ( koj kako preferira ) licnost
licnostite gi kreirat nikovite luda rabota bi bila nikot da ja kreira licnosta no koj da go znae ima koi zabeguvaat Изменето од anakin - 05.Септември.2008 во 18:53 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum Gepeto, a zbunet e Pinokio, drvenoto momce sto sakase da stane covek. Ne sum postignal nisto poveke vo zivotot od zbunet, kako sto Pinokio e zivotnoto delo na siromasniot konduradzija
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
форумот е како ментална термоминерална бања ... со колективно шлапање во виртуелни базени ... некои потоа се чувствуваат подобро, некои полошо, а некои само ја валкаат водата
|
|
Внеси реплика | страница <12345 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |