|
СРБИЈА- Патриотизам или Шовинизам |
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa gledas kako se odviva anketata .... makedoncite velat patriotizam a drugite , ne ti kazuvam koi , znaes i samiot , sovinizam |
|
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе мало дете ...не гледаш дека тој сака да каже, дека е поголем србин и од самите срби
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Откако србите ќе ни ја признаат црквата, и ќе прекинат да им даваат поддршка на грците, тогаш јас ќе го сменам мислењето за србите.... Без навреда.. Инаку криво ми е што Косово отиде во албански раце.......треба народите овдека да сватат дека имаат заеднички непријател, но неможе да сватат ги разбирам.. Србите им ја негираат црквата, и нацијата ни ја негираат преку таа црква.. И на Грците е капак тоа што им давате поддршка.. И знаеш србин, што зборуваат србите за нас зад наш грб??? Изменето од Vladimir88 - 25.Февруари.2008 во 12:59 |
|
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум Македонец па гласав дека нема поголеми шовинисти од нив...не извлекувај заклучоци од своите претпоставки...
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нивниот национализам дали ке се претвори во шовинизам? Па тие се најголемите шовинисти кои постојат на Балканот. србија до токија и што им остана од тоа????
патриот е оној што си ја сака својата татковина а не оној кој ке се тепа со сите за да има најголема татковина
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BUUUUHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA .... a grev li e da se cuvstvuvas srbin " samo " poradi toa sto edniot od roditelite ti e srbin ? a voedno da e sakas makedonija povece od site koi poitaa da izvadat bugarski pasos i se podgotveni na kompromis za imeto ? BUUUUHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
|
|
мало дете
Сениор Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ОК е спорот со СПЦ и МПЦ имам познавање од историја и сум на македонска страна, секогаш работите ги гледам реално, а можеби има влијание и моето образование во Р.Македонија.... и еден куп докази и факти... Како да ти кажам.... нешто слично како Стефан Влахов-Мицов
|
|
Мало дете
|
|
zajkoo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за г8...По твоите постови на форумов , не би рекол дека баш многу ја сакаш Македонија...повеќе ја предпочиташ Србија него ли земјата која ти овозмозува све, од школување, здравствени услуги и да не набројувам....исто баш како и некои други кои повеќе ја претпочитаат Албанија него ли Македонија...за мене сите сте исти...
Изменето од zajkoo - 25.Февруари.2008 во 12:51 |
|
|
|
мало дете
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ИСТОТО ГО ОБЈАСНИВ ВО МОЈОТ ПРВ ПАРАГРАФ |
|
Мало дете
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoj da pretpostavuvas ama bas nisto ... ne barem vo vrska so mene rabiras , BLAZO ? BUUUUHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти ги гледаш работите реално, али дали тие од горе ги гледаат работите реално... Не ги гледаат работите реално......СПЦ е марионетка на ГПЦ.... За Влахов Мицов, човекот можам да кажам дека е закон..... Додуша немам читано негови книги но сум читал негови текстови, колумни и.т.н. во весник...... А за образованието во Македонија....како ти се допаѓа тоа процени самиот ти..... Ако мислиш дека шириме пропаганда, преку образованието тогаш би ти препорачал да ги отвориш очите пошироко.... Ама и србите не се разликуваат....иако морам да признаам дека не се толку опседнати со нас како што се бугарите.. ...ама на нивни форуми...има да те направат...мешавина од србин и бугар..... Или пак со еден од Јужна Србија кога се возев во воз ова лето.. Кога ми рече дека Македонија била Јужна Србија го отерав во П.М. Изменето од Vladimir88 - 25.Февруари.2008 во 13:00 |
|
мало дете
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За образованието не кажав дека е пропаганда тоа Вие го кажавте, јас сум задоволна од образованието во Р. Македонија
Сакам да кажам не сум национал-шовинист |
|
Мало дете
|
|
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оно не е саму спор мегу СПЦ И МПЦ, таму са и БПЦ и ГПЦ и Вселенскио патриарх..вопште христиенски мир и христиенска лубов.. И немоj да си сличен со Влахов-Мицов..Он е неповторим.. Ти поне не пцуеш по своите си.. |
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не реков дека е пропаганда...реков ако МИСЛИШ дека шириме пропаганда тогаш би ти препорачал да ги отвориш очите подобро ... Значи ти ако мислиш.. Јас знам дека ние не шириме пропаганда.....тоа ми е мене јасно, македонците се мирољубив народ.... Е добро е тоа што не си национал шовинист...ама повеќето срби во Србија не размислуваат така..... За тоа крив е тука Милошевиќ и Шешељ.... Никој друг....србите се променија откако Милошевиќ дојде на власт(заедно со Шешељ неговата марионетка)..во Србија........од тогаш започна нивната трансформација според мене...... ОФФ Машко си или женско..? Зошто кажа дека си ЗАДОВОЛНА од образованието во МКД. Изменето од Vladimir88 - 25.Февруари.2008 во 13:11 |
|
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |