|
Агресивност |
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Автор | ||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Демек така викаш за ова прашање сте одговориле ти и ЕвАнгелос,а за твоиве колку пати е одговарано,колку слични теми имаш на форумов на кои е пишувано буквално за сите овие работи? Ајде сега не заобиколувај одговори ми на моите прашања.Сакам пак да ги слушнам вашите одговори! |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Inaku ti citiras Sura 9 ajeti 38,39 i 40 ama tie ne se isti kako vo k*ranot????
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Жити мајкати бе?-Да не е обратно? Колку што гледам јас,ти само умееш да поставуваш прашања,оти така те учеле,а никаде,буквално никаде не видов од тебе некој осврт по некоја тема...што ми дава за право да констатирам дека не си СПОСОБЕН ЗА ДИСКУСИЈА. |
||
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne e tocno moite osvrti ti se povece od poznati samo te prasuvam zasto pravis falcifikat i naveduvas nesto sto ne e tocno...mozam samo da zaklucam deka tvojata upatenost vo k*ranot ne e celosna i kako takov ne si sposoben da diskutiras??? Ili samo izbegnuvas odgovri....
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да,во право си!-јас воопшто не сум упатен во к*р,анот,туку ти си упатен. |
||
|
||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama me nasmea ovoj templarius,, ama sto da prais, porasnalo vnuceto da go uce na dedoto kaj mu e livadata
|
||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ajde be odogovrete....
|
||
Give me your secrets
||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ajde be odogovrete....
Na sto ti treba dogovor... zarem uste se prepiras?? |
||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne se prepiram zasto nema so kogo a i ispod cest mi e. Znaci prepirka nema zasto nema kontraargumenti. Изменето од Templarius - 22.Февруари.2008 во 00:56 |
||
Give me your secrets
||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако внимателно си ги читал моите три поста на првата страница од оваа тема,немаше потреба повторно да ме прашуваш за исти суштински работи.Оди назад и читај уште еднаш,таму тие мојот одговор на твоите прашања. Ova ti go preporaca efendija uste preeska a jas sega te potsetuvam, mozebi si zaboravil |
||
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Inaku ti citiras Sura 9 ajeti 38,39 i 40 ama tie ne se isti kako vo k*ranot????
Zasto ja izmenuvate sodrzinata i ne odogovarate???? |
||
Give me your secrets
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za ovaa prasuvam nema odogovor??? |
||
Give me your secrets
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i za ovaa prasav a nema odogovr odogovrite sto gi dade efendija ne se tocni zasto toj odgovra po drugi ajeti jas kako sto rekov i navedov za koja sura i za koji ajeti se zboruva procitajte gi moite ajeti procitajte gi vasite ce vidite deka nesto ne e vo red.... toa deka ne go poznavam k*ranot - kako sto i samite vidovte e pogresen odgovor. |
||
Give me your secrets
||
BUGS
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe da ne go poznavas toa e sigurno,se gleda .AQma barem ne kritikuvaj nesto sto ne e od tvoja bransa. |
||
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |