|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика | страница <12345 213> |
Автор | ||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
do koga bre vakvi temi ...pa sramota e da baras da se vratis nazad vo zivotot...gledaj napred ili ti vcera si padnal od mars pa ne znaes deka YU ne postoi....za RM e podobro sto imame svoja drzvava, za razlika od srbendite i hrvatite koi bea dominanatni vo e ....ne sum astronaut..cvrsto stojam na zemjava...na ova malo parce zemja za sega se uste narecene Makedonija...samo do koga se prasuvam?)...za RM e najdobro da stane 57-58 ili koja tamu Americka drzava-kolonija...a ako ti si imal frki so Srbite,Hrvatite,ili Slovencite..zal mi e....Jugoslavija bese DRZAVA a makdonija...e se uste drzavice (za zal) Изменето од diogenskopje - 09.Февруари.2008 во 12:35 |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se dodeka ima "spiuni" i "prodadeni" vo ovaa drzava...nisto ne biva od nea. MAKEDONIJA 4EVER
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti najde da zboris za spioni i prodadeni dusi?...za ti da uzivas u tvojata nezavisna suverena Makedonija,tatko mi lezese 4 godini vo Idrizovo..i 6 godini pominati na Goli Otok...ZATOA NE MI SE LUPAJ TI U GRADI KAO GOLEM MAKEDONEC...STO TOGAS TATKO TI PRAVESE...ja gradese prugata Brcko- Banovici? |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JU GO SLA VI JO
na noge pjevaj nek te cuj ju ko ne slusa pjesmu slusace oluju no se toa bilo ocigledno netrajno sega slusame samo veterce i toa koga e apsolutna tisina okolu nas |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nauci da go razbiras ona sto go citas...koj zboruva za Srbija?...JUGOSLAVIJA ne bese samo Srbija...JUGOSLAVIJA BESE ZEMJA OD MAKEDONIJA DO SLOVENIJA...taka da ne ne pravi srbomani ili ne znam sto..ako ti si probugarski orientiran...tvoj problem
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е па татко ти не беше во затвор заради Македонија(прими го моето длабоко жалење за ова) туку заради тоа што ЈУ имаше такво уредување...верувај дека сега ни е многу подобро отколу во Ју...и ако ти смета целото окружуање на Македонија емигрирај некаде ...тука не проаѓаат југоносталгичари не во ова време..јас лично сум кногу посреќен што имаме своја држава...е сега како ја води генерацијата што ја наследи тоа е друго прашање...се надеваме дека новава генерација ќе биде со многу поквалитетни кадри и луѓе...пз |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
diogenskopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EVE GO POSTOT NA KOJ BARAM VAS ODGOVOR |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe budali luge so minatoto ne se zivee so idnina se zivee smotani srbomani... A toa e Evropska idnina Изменето од xxll - 09.Февруари.2008 во 19:56 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ili idnina kako ovaa http://www.youtube.com/watch?v=_soMpO53bfs
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e pa , pomedju takva idnina i sigurno minato , e izbiram vtorata opcija ... oti , ako i tucija vleze vo EU , ehehee ... so tolku marokanci , alzirci , tunizani , i koi divi pleminja uste ne , ce bide " spasuvaj se koj moze "
|
||
Внеси реплика | страница <12345 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |