|
ШТО Е ПОСТАРО?-ДОБРОТО ИЛИ ЗЛОТО? |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
svet e ramnoteza
taka i se odrzuva postoi dobro- postoi zlo svetlo temno lesno tesko ubavo grdo deka neso e manjak od drugoto se frazi koi mozebi se vistiniti no nemenuva fakt deka se treba da ima lice i opacina edno bez drugo e nadvor od realnosta kolku e dobro dobro moze das se sporedi samo so zloto kolku e ubavo ubavoto se sporeduva so grdoto kolku e temno temno so svetlinata uzivajte vo zivotot- zatoa so toj e ramnoteza na ovie raboti a dosta filozofirajte,, ne stigate do celta i taka i vaka |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
inessX
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zloto mora da postoi za da ima dobro
koe e postaro??sosema nevazno. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobroto i loshoto ne se univerzalni,....mislam,...za sekoj isto da se !
ushte edno,...od ,vekje bezbroj glupavi ,...naslovi ! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
чаир
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 950 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како може да се дискутира на ваква тема па кој е постар од Бог
никој а занаеме дека Бог е добрина тога што е постаро CORPUS DELICTI Изменето од чаир - 29.Декември.2007 во 23:07 |
|
Нова заповед ви давам да се љубите еден со друг како што Јас ве возљубив така и вие да се љубите еден со друг.По тоа ке ве познаат сите дека сте мои ученици, ако имате љубов меѓу себе (Јов. 13-34,35)
|
|
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo red cair,toa e barem za nas vernicite jasno,no temava ja otvoriv za da se vidat stavovite i na drugite,za da dojde do sudir na mislenja...... Изменето од efendija - 30.Декември.2007 во 00:36 |
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
Omer El Faruk
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka dobroto e postaro,posto zloto vo osnova e nedostatok(otsustvo) na dobroto,A Bog go sozdal covekot kako bitie koe ima moznost da gresi,znaci ja poseduva slobodnata volja,pa zatoa bi dodal deka Dobroto e od Boga a zloto od nas samite! |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Првин беше Бог, а Бог е оличение на доброто. Ама еден ангел од завист сакал да биде над самиот Бог па бог го претворил во ѓавол и го создал злото.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
близнаци се.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo sekoe zlo ima dobro i vo sekoe dobro ima zlo za zal..
tie se vo konstantno dvizenje i edno bez drugo veruvam ne mozat...
nema koe e postaro......
|
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova pogore e plagijat
inaku toa e delo na Albert Ajnshtajn
|
|
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ha,ha,ha bas me iznasmea Belichke! -Ajde daj nigo originalot od Alber Ajnstajn,pa da se uverime vo plagijatot.Ce mozes li?
|
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да. За жал напишаното е точно. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
jasmina trpeska
Нов член Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali e postaro dobroto ili losoto?
pa videte spored moe razmisluvanje dobroto e za nekolku sekundi postaro od losoto, od pricina sto dobroto nesto ko e se pojavilo na ovoj nas mal, bel, prepaten svet e tokmu pojavata na ziviot svet, pa podocna kako posledica od seto toa e losoto! |
|
PRVO DOKAZI SE< PA FALI SE!!!
|
|
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незнам зошто но твоето име и презиме ( членско име ) и твојот коментар ми велат: "ова е душичка" :-) |
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |