|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика | страница <12345 138> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МНОГУ УБАВО РАЗБРАВ....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene majka mi od pamet me izvadi ama sega e se ok
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
син ми најубо ме разбира......загор само ммисли разбира
|
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ИМА ПАМЕТНИ И ТАЛЕНТИРАНИ ДЕЦА!САМО НАПРЕД...ИДНИНАТА Е ПРЕД НИВ!
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нели
|
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА,ВО ПРАВО СИ!АМА,КАЖИ И ЈАС СУМ ВО ПРАВО...НЕЛИ?
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аха..
|
|
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....
|
|
|
|
vodolija1977
Група Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 43 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pjesma chasnoj sestri
Kad manastir ozvoni od velikog zvona katedrale male u jutarnjoj svitnji kad ti budes ishla Bogu svome dragom u jutarnjoj molitvi ti spomeni mene Opatice tuge, u crnoj dolami, pomoli se za mene Zapali mi svjecu lojaru bjelu , za greh duse moje Iskupi moju dusu svojim strogim postom i molitvom svojot sestro bogom ovjenchana Opatice tuge, u crnoj dolami, pomoli se za mene Znam da ti na to ispijeno lice moja smrt jos vishe tezi Od sestrinske boli znam da nema vece a ti izgubi brata u jedno kobno veche oduzme ga smrt -ciju casnu boju nosish Opatice moja pomoli se za mene oprosti mi sestro , zajedno smo rasli a ti odabra Boga a ja sudbu kobnu razochara me ljubav –pokri poljsko cvjece opatice- sestro moja pomoli se zamene |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1999god.bev 3 oddelenie i se sekavam deka za prv pat so drugarkite od skolo i nekolku roditeli otidov na lizgaliste..poima nemav od lizganje ama idam prv pat pa si vikam,ke naucam nema veza..i ok,iznajmivme lizgalki i site gi soblekovme patikite na edno mesto,i otidovme da lizgame..ok bese poleka se opustiv i podnauciv po malce..ali ova neka bide kako voved glavnoto sledi sea..resiv malce da se odmoram i iskacam od ledot i sednuvam na edno od stolcinjata,i nekako po 2 min.si rekov aj dosta e za denes da si gi oblecam patikite,ama patikite moi nikade gi nema..si vikam aj moze se pomesteni nekade,da gi pobaram..baraj baraj..gi nema nikade,nekoj gi ukral..makedonska rabota..nervozna bev kako nikad do sea..edinstveno so mi se motase u glavata bese sea kako ke si odam do doma,neoti mislev na patikite..i so da se prai,so da se cini mi vrzaa kesi na 2 noze i ja odam taka ko idiot a site od strana normalno deca se na lizgaliste se smeat,ama onaka od dusa seirdziski(abe i ja bi se smeela,ali da znaat kako mi bese u momentot)..i me ostavija roditelite na drugarka mi pred zgrada i ko za belja site komsii me vidoa po skali so kesite i dete kako dete koga dojdov doma se isturiv od placenje..ama mislam deka solzi ne mi ostanaa vise za placenje..majka mi koa si dojde od rabota koga me vide si pomisli koj znae so mi se desilo..ali koa razbra pocna da se smee i da me tesi normalno kako i sekoja majka..naredniot den so tatko mi bev i si gi kupiv istite patiki..ama dzabe posle me rupcea u skolo sekojdnevno,pa duri i denes so tie so ucam od osnovno im e ostanato u sekjavanje ova neazboravno iskustvo na koe sea normalno se smeam ko luda koga ke mi tekne
|
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pod isto nebo rastevme,
isto sonce ne greese, na isti kamen gakite si gi susevme!!! |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислиш на исто сонце гаки сушевте
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Te mislev i pak te mislev,
e kolku glupav sum bil zini zemjo goltni me na crvi prepusti me koga glava samo za sisanje mi sluzi i koga macka bela pred oci ne gledam, so um no bez razum. Los covek sum i sekogas greski pravam ko mrsul zalepen pod klupa za nedolzno dete prsti da si izmacka i da se srami zaradi tugi grevovi. U stvari i pojma nemam sto pisuvam zar ti treba pogolem dokaz ! |
|
Внеси реплика | страница <12345 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |