|
ВИЗЕН РЕЖИМ - либерализација и укинување |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 66> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako be nema?!,..pravnucite nashi ,..siguren sum ,..ke si shpartaat slobodno niz evropa,..
Изменето од brza - 09.Мај.2009 во 15:07 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еден ептен „мудар„..на сите нам (па и на мене топтан) направи Јас да се срамам затоа што сум Македонец..а тој пред сите ме направи (без да ме притоа запраша ..дали тоа го сакам) Изменето од mamamd - 09.Мај.2009 во 18:13 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so sila mozes samo da zemes nekomu nesto ...... da dades nikako ....... a cisto se somnevam deka znaes sto se slucuvalo vo vremeto za koe zboruvas ...... nepotrebno e i gubenje na sekoe vreme potroseno vo razgovor so takvi " patrioti "
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas se chudam shto si gubish vreme!
|
||
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Реалноста беше и е сеуште..таква каква што сегашната.
А дека некој друг ќе не „внесел„ во ЕУ и НАТО тукутака..приказни за наивни е...
А дека ти (си) мислиш поинаку..твое право си е..исто како и моето..ДА НЕ МИСЛАМ (ТУКУ-)ТАКА..
Резултат од зрелоста на гласачите беше евидентна..не му поверуваа (ни тогаш..но и порано) на „кандидатот„ кој тоа им го нудеше..исто како и Рада..викана (за) парада..со од неа понудената и сукња на детено премиерско...
Изменето од mamamd - 09.Мај.2009 во 18:14 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tochno taka, znachi ne samo shto ja narekuva Makedonija so pogrdni zborivi, pa ushte i ne ja narekuva spored ustavnoto ime...a nie na seto toa trebalo da se NAVIKNEME????
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Барам од сите членови на форумов, кога зборувате за државата да го употребувате нејзиното уставно име - Република Македонија.
Референцата оставете ја за таму за кај што е наменета! Да не се самофиромизираме, потрудете се во вашите коментари што помалку да ја спомнувате и истакнувате, како во коментарите за државата, така и во обраќањето кон членовите. |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
molim lepo!,..vo pravilata toa ne e istaknato,...a, bidejki go nema vo "ustavot" od forumov toa, konkretno napishano,...znachi deka ne bi trebalo da prechi,..osobeno ako ne se odi po pametot na nekoj si,...shtotuku dojden..
taka barem eden od administratorite kaza,..se shto ne enapisahno,..e dozvoleno ! |
||
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Napishano e, samo za toj shto znae da chita!
Изменето од mamamd - 09.Мај.2009 во 18:06 |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако мислите дека треба да напишеме дека татковината ни НИЕ самите не треба да ја викаме со она понижувачка референца тогаш да напишеме.
Доколку некој друг пак кој не е наш државјанин си го дозволи тоа на овој форум тогаш тоа се доживува како навреда и нормално ке следува ширум отворена врата за надвор од форумот. Затоа можеби непишано правило ама се подразбира. Нема толерирање на фиромизирање на државата на форумот Идивиди. |
||
Popi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Нема толерирање на фиромизирање на државата на форумот Идивиди." Ama toa e del od zakonot na Republikata shto i se naveduva vo pravilata na forumov, taka nema potreba sekoj posebno da se naveduva - ZNACHI E NAPISHANO! A isto taka i za navredite na drzhavna baza.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас уште еднаш само ќе кажам пишување ФИРОМ, нарекување на државјаните на Република Македонија фиромци нема да с етолерира и нема да се брише нити низ коментарите нити целите коментари. Ќе се суспендираат самите коментатори додека не разберат како треба.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sto i ako te prasal koga ti vo toa vreme sigurno si nemal glasacko pravo ...... a prasanje e dali i sega go imas ? .... radi godinite mislam .... i kako ftoro , i vcera te prasav ama ne dobiv odgovor pa kje te prasam poftorno ...... dali na Republika Makedonija i bese vo toj period povazno clenstvoto vo OON ili podobro kje bese da se rizikuva i prifati rizikot od prelevanje na oruzenite konflikti od toj period ?????????????????
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Согласно со правилата на ИДИВИДИ, сите членови кои пишуваат на форумов, должни се кога зборуваат за државата да го употребуваат нејзиното уставно име - Република Македонија. Референцата оставете ја за таму за кај што е наменета. Да не се самофиромизираме, потрудете се во вашите коментари што помалку да ја спомнувате и истакнувате, како во коментарите за државата, така и во обраќањето кон членовите (освен кога тоа е потребно поради пренесување некоја вест или е во контекст на темата на која се дискутира). Членовите кои ова нема да го почитуваат, упатувајќи навреди кон државата, народот или останатите членови на форумот, ќе бидат санкционирани. Бидејќи дискусијата се водеше на темава, известувањето го ставам и тука, да прочитаат членовите и со тоа да се затвори ова прашање. Дискусијата нека продолжи понатаму на темата. |
||
Внеси реплика | страница <1 2728293031 66> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |