|
Поддршка за А1 Телевизија? |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 84> |
Автор | ||||||||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
JA podrzuvam A1 , ne go podrzuvam Ramkovski . Gi kritikuvam vmro ne gi podrzuvam sdsm ! E sega ti pokazi kade jas gi podrzuvam sdsm vo sprotivno kje go smetam ova za kleveta. Изменето од zenmaster - 02.Февруари.2011 во 23:43 |
||||||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
...mislish nekoe od onaa edna tretina oficijalno siromashnite, ...za chija siromashtija i te kako e kriv toj tvoj sakan i nikogash ....neprezalen plemiel.. ...da ne mislish deka jas sum kriv, .... ili mozebi,..ti? |
||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
немало сиромаштија во македонија... и дека Груевски, греотичка, немал никаква врска со неа |
||||||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||||||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Nemojte da mi kazete deka nemase vakvi siromasni semejstva pred da dojde Gruevski na vlast. Ve molam ... da bideme realni . |
||||||||
SOLI DEO GLORIA
|
||||||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Изменето од zabegan - 02.Февруари.2011 во 23:52 |
||||||||
|
||||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
...eehh...pataka kazi de,...deka branko gi osiromashil i mu gi tutnal,
....kutroto plemielche,... |
||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
воопшто не е муабетот дали имаше или немаше сиромашни семејства порано...иако, искрено,се повеќе луѓе приметувам како шуркаат низ контејнери
муабетот е дали ја поддржуваме А1
и јас би додала -дали воопшто некој медиум заслужува наша поддршка
|
||||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||||||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Kako sto rece brza, edna tretina od zitelite na Makedonija se siromasni . Toa e navistina loso za nasata zemja. I za zal, izgleda toj broj kje se zgolemuva, bez ogled koj ke bide na vlast. NO, da se prikazuva deka za seto toa e vinoven Gruevski e smesno i preterano. A toa A1 go pravi celo vreme. P.S. Odam da spijam , bidete pozdraveni se citame . Pozdrav ! |
||||||||
SOLI DEO GLORIA
|
||||||||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Mrazam vakvi ligavenja kako slucajov so nekoja si tamu so go izgubila svoeto dete vo spontan abortus, ili pak poradi komplikacii.
Sekojdnevno iljadnici zeni go gubat svojot porod od objektivni ili subjektivni pricini, koja doma koja vo zatvor koja nekade na drugo mesto. Muabetot mi e, taa se naogaja tamu kaj sto verovatno zasluzuva da bide, po naredba na nadlezna institucija. Za nejziniot segasen zatvorski status trebala da misli porano, pred da se vpusti vo nesto takvo za da nekoja ja pritvori poradi delata. A nekoj rece deka mozebi bila i primorana na takvo nesto. E ne ke da e taka, so be mene nekoj ne me primora na kriminal ako jas nesakam. Ili pak moite prijateli, rodnini, roditeli. Do sega ne sum naisol na slucaj nekoj da e primoran na kriminal, osven po sopstvena volja. I dosta vise so tie patetiki, demek sega treba da zalime za sluckata. Site tie lopovite da ne zalat slucajno za obicnite lugje za tie so ne se kako niv, koga gi gledaat po ulici od nivnite koli od po 100 iljadi evra. |
||||||||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||||||||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
не ми е јасно како може па да сте толку многу убедени и самоуверени во тоа што го зборувате, кога нити сте вмешани во самиот случај, нити пак некој ве известува постојано од А1 или од МВР
плус, конкретно за женава, нити ја познавате, нити знаете за што се работи, како и да е, чисто колку да се каже нешто против, да се изеде бурек и општо сите „лопови“ за кои зборите, зборите за нив како секој ден да сте им помагале во „криминалот“, еве на пример zeksi71 живее толку далеку, а со сигурност знае кој тука бил лопов а кој не смешни сте исто колку што се смешни и од А1 Изменето од zabegan - 03.Февруари.2011 во 01:24 |
||||||||
|
||||||||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Zatoa denes sto se sluci so zenata sto go izgubi deteto e navistina zalno i tragicno,mislam bez komentar veke ova stanva katasrofa vo nasata zemja....
|
||||||||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||||||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Kade prochita tuka deka velam oti zhenata e VINOVNA? Velam deka onoa shto se sluchilo so nea ne e nikakov dokaz deka taa bila nevina. Dokazot za nejzinata vina ili nevinost kje go pokazhe sudskiot proces, a ne nezjinata telesna sostojba.
Toa go zakluchiv od tvoite pishuvanja do sega vo vrska so SDSM, VMRO i A1, a ne od ovoj komentar. Nemam namera sega da odam po site tvoi pishuvanja i da te citiram za da ti dokazham kako si ja sozdal taa impresija kaj mene. Vprochem jas voopshto ne ti zameram za tvoite politichki ubeduvanja bidejki sekoj ima potpolno pravo i sloboda da se socijalizira i da podrzhuva bilo koja partija. Jas samo ti rekov deka me iznenadi so tonot i nachinot na komentiranjeto vo tvojata replika. Изменето од Messenger - 03.Февруари.2011 во 03:08 |
||||||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||||||
VaZoLjIN
Група господ Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Дај бре нека ја затворат веќе оваа анти-Македонска телевизија.Главата ни ја подуја,велија па велија.Нека го пуштат и тој волот само нека прекинат да серат секој ден исто па исто.
|
||||||||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||
Да бе , што ќе ни се нас други телевизии.. Си го имаме ние Сител и Канал 5 со Диленко. Све друго нека изпозатворат
|
||||||||
Внеси реплика | страница <1 2728293031 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |