IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Има ли Бранко граници?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Има ли Бранко граници?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 51>
Автор
Порака
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 22:50
Нема граница,кога и да му се потроши шишето виски,тој едноставно купува ново,дури и после 7 часот.
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 23:21

А зошто мислиш дека сега сте политички позрели, и ти, и гласачкото тело? Можеби и сега си јанлаш?

Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 01:45
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Originally posted by butel2 butel2 напиша:

nikoj ne pagja vo trans Kultuzin, edno e funkcijata predsedatel na drzava, drugo e licnosta koja ja ima taa funkcija vo momentot i dali nam ni se dopagja ili ne. se nadevam me razbiras.

Tе разбирам јас , изгледа ти не сакаш да ме разбереш...
Се додека Бранко има и најмала функција во државата , опасен е , тој човек не уништува, толку ли не е очигледно тоа...Мислам дека е време тој човек да седне во обвинителната клупа место во функционерските, навистина доста беше, доволно е...

gledas jas toa go mislam za Gruevski.... na kogo , uste lani ovde pisav, i Stalin moze voda da mu nosi... vcera eden gledac mnogu ubavo kaza vo edna kontaktna emisija... porano vo socijalizmot, ako si zborel protiv drzavata ke te fatea i ke si dobiese kutek i tolku... a sega, nema kutek, ama si belezan i krvta so pamuk ke ti ja iscedat

Изменето од butel2 - 16.Јануари.2009 во 01:45
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 01:58
Ај бутел те молам не зборувај од памет.Па свесна си ти што правеше УДБА,колку илјади животи има уништено.Срамота е да го споредуваш Никола со УДБА,те молам.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 11:06
a kolku semejstva denes ziveat bez egzistencija? koja e razlikata ? edinstveno sto densnava Makedonija e mnogu pogolema od togasniot Goli Otok

jas nikogas ne zboruvam na pamet, mnogu raboti za koi mi se smeeja , izleze deka e navistina taka ...
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 11:18
Razlikata pomegju branko i Gruevski e golema. Gruevski nema lecen "bagaz" ...duri se smeta kako spasitel na politikata na VMRO...zaradi promashuvanjata na negovite prethodnici... Branko e 13 godini na politicka scena... 8 kako premier...5 kako pretsedatel... gruevski zboruva ona shto narodot saka da go slusha...Branko saka da zboruva ostro... da go sooci narodot so realnosta... e toa mu e golema maana...a i se trudi da go srushi rejtingot na Gruevski. kolku toj se trudi se povekje negativni poeni dobiva...a rejtingot na Gruevski raste. Ocigledno deka Crvenkovski nema druga strategija so koja moze da napadne ili verojatno ceka da se vrati vo Bihacka pa da ja pokaze. Vo ovie uslovi... sega... toj gubi...Gruevski dobiva... 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 11:25
rejting koj vestacki se odrzuva...

koj znae i kakov spasitel e koga gi isturka od VMRO site onie koi go osnovaa VMRO , a koj znae zosto gi prezivea site rekonstrukcii na Ljubco....

Mamamd, ja znam tvojata ogromna simpatija kon Gruevski... no kako majki i dvete znaeme koga bebeto ke se iskaka, kolku i da sakame da sokrieme, mirisot se siri...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 11:36

koj znae i kakov spasitel e koga gi isturka od VMRO site onie koi go osnovaa VMRO , a koj znae zosto gi prezivea site rekonstrukcii na Ljubco....

Mamamd, ja znam tvojata ogromna simpatija kon Gruevski... no kako majki i dvete znaeme koga bebeto ke se iskaka, kolku i da sakame da sokrieme, mirisot se siri...

Па не би рекла дека е огромна симпатија,ама ајде,  туку повеќе гледање на работите онака како што се. Не велам дека Груевски нема грешки, само не се согласувам дека ги избуткал неговите претходници. Значи дека не стоеле доволно цврсто и дозволиле да бидат бутнати. Мислам дека е реално и моето гледање на сегашната позиција на Црвенковски. Тој е најголемиот виновник што СДСМ е на ова дереџе. Се полакоми да стане претседател и со тоа му го отвори патот на неспособниот кадар во СДСМ. Хари Костов, добар банкар=лош премиер, Бучковски, каков таков професор= катастрофа премиер, Шекеринска , премногу јак оратор=слаб лидер, вд Заев... аболициран вд лидер, Струмичани велат бил добар градоначалник...тие си знаат. Значи каде да се врати Црвенковски? Колку време ќе му треба да ја реанимира Бихачка? Ќе успее ли со своите 48 години и 13 години политички  багаш?
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 12:13
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Razlikata pomegju branko i Gruevski e golema. Gruevski nema lecen "bagaz" ...duri se smeta kako spasitel na politikata na VMRO...zaradi promashuvanjata na negovite prethodnici... Branko e 13 godini na politicka scena... 8 kako premier...5 kako pretsedatel... gruevski zboruva ona shto narodot saka da go slusha...Branko saka da zboruva ostro... da go sooci narodot so realnosta... e toa mu e golema maana...a i se trudi da go srushi rejtingot na Gruevski. kolku toj se trudi se povekje negativni poeni dobiva...a rejtingot na Gruevski raste. Ocigledno deka Crvenkovski nema druga strategija so koja moze da napadne ili verojatno ceka da se vrati vo Bihacka pa da ja pokaze. Vo ovie uslovi... sega... toj gubi...Gruevski dobiva... 
za rejtingot na Gruevski mislam deka ke se rusi kako edna kula od karti...premnogu problemi otvoril covekot a mislam deka nema da bide sposoben da se sooci so tie problemi za dolgo vreme...
a za toa deka go zboruva toa sto narodot saka da go slusa imas pravo...covekot e sposoben za takvi nesta...vistinska lisica...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 19:01
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Па не би рекла дека е огромна симпатија,ама ајде,  туку повеќе гледање на работите онака како што се. Не велам дека Груевски нема грешки, само не се согласувам дека ги избуткал неговите претходници. Значи дека не стоеле доволно цврсто и дозволиле да бидат бутнати. Мислам дека е реално и моето гледање на сегашната позиција на Црвенковски. Тој е најголемиот виновник што СДСМ е на ова дереџе. Се полакоми да стане претседател и со тоа му го отвори патот на неспособниот кадар во СДСМ. Хари Костов, добар банкар=лош премиер, Бучковски, каков таков професор= катастрофа премиер, Шекеринска , премногу јак оратор=слаб лидер, вд Заев... аболициран вд лидер, Струмичани велат бил добар градоначалник...тие си знаат. Значи каде да се врати Црвенковски? Колку време ќе му треба да ја реанимира Бихачка? Ќе успее ли со своите 48 години и 13 години политички  багаш?

Denot koga B.C. stana pretsedatel...
e denot koga toj pocna da ja otsluzuva svojata kazna...

Pa covekot ne e glup za da ne znae...
deka da bides premier e PREMIJA...
da bides pretsedatel e...da bides publika...
bez moznost da imas vistinska vlast...
i se razbira da pravis biznis...
t.e. nema moznost da gi definira zakonite preku parlamentot kako sto saka...
pa da moze posle toa da go iskoristi...kako sto samo on znae i umee...

pa covekot navistina ne e glup za da ne znae...
deka edinstvenata moznost da ostane na politickata scena...
bese da go prifati predlogot na toa sto se vika ZAPAD ( what ever it is)...
da stane pretsedatel...
od konj...ne da se simne na magare...
tuku da odi peski...

Nemase izbor...ne...

A ako nekoj misli deka da se bide pretsedatel... e vrvot na edna politicka kariera....
se laze...
a samiot B.C. ke dokaze deka ne e taka...
so toa sto ke se kandidira za pretsedatel ...ama na SDSM...
za da moze povtorno da bide PREMIER...

go zabole nego za toa da bide pretseadtel na RM...
kako sto rekov...
ne e covekot glup...
znae kade se parite...

P.S. Ako mu dozvolat drugite da bide pretsedatel na SDSM...
togas se oni glupi...
ama ZAPAD ne e...
ke vidime dali oni ke mu dozvolat...
na Ljubco ne mu dozvolija...
Greska...???
mislam deka ne e...

Изменето од којсумјас - 17.Јануари.2009 во 09:56
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 20:42
... Branko Crvenkovski e premlad za penzioner...za pishuvanje memoari... a prestar za nova kariera.Vekje ne e "mangupot od nashata uluca". Jasno e deka negovata harizmaticna licnost povekje ne moze da "blesne" i da gi vrati sjanite denovi na SDSM koga imaa glasaci od koi boli glava. Ruletot im se pretvori vo ruski rulet. No vo Makedonija nishto ne moze da iznenadi. Ne e cudo da se svrtat rabotite.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 21:23
Kakvo vrtenje,aj dosta vlaski muabeti,SDSx se samo za pred strelacki vod zaedno so Bane Crvenkovic i ostali cetnici.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2009 во 21:24
...kje te molam  objasni mi go poimot...vlashki muabeti...
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2009 во 03:30

Објасни те молам што е „ВЕШТАЧКИ ОДРЖАН РЕЈТИНГ„ ако мислиш на „НЕСПОСОБНА КОНк*рЕНЦИЈА„ тогаш е јасно...
Во спротивно ????????????
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.