|
ЈУГОНОСТАЛГИЧАР СУМ - признавам |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 38> |
Автор | |||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Boogie...МОЖЕБИ ВО ТВОЈОТ ТЕКСТ,ПИШУВАЈЌИ ГО, РАЗМИСЛУВАШЕ И НА МОЈОТ СТАВ ЗА ОВАА ТЕМА,НО САКАМ САМО ЕДНО ДА КАЖАМ,НЕ ЗА ТЕБЕ ДИРЕКТНО ,ТУКУ ЗА СИТЕ ОНИЕ КОЈ МОЖЕБИ НЕСВЕСНО ЈА РАСПРОДАВААТ ДРЖАВАТА И СЕ ШТО Е ВРЕДНО ВО НЕА...МАКЕДОНИЈА Е И МОРА ДА ЈА ЗАДРЖИМЕ И ДА ЈА СОЧУВАМЕ КАКО ДРЖАВА,НО СЕ ШТО Е НАДВОР ОД НЕЈЗИНИТЕ ГРАНИЦИ,ЗА МЕНЕ Е СТРАНСКО...ТУЃО...!!!НЕ МОЖЕМЕ ДА БИДЕМЕ ПОЗИТИВНО НАСТРОЕНИ СПРЕМА АЛБАНИЈА БАШ ПОРАДИ ТОА ШТО ПРЕКУ 20%,НЕКАКВИ СИ АЛБАНЦИ СЕ НАОЃААТ ВО ВЛАСТА,ИЛИ ПАК НЕЗНАМ КОЛКУ МАКЕДОНЦИ СТУДИРААТ НА ТОЈ НИВЕН УНИВЕРЗИТЕТ,НИТУ ПАК ЗА БУГАРИЈА КОЈА ИСТО ТАКА ,УСПЕА ПРЕКУ СВОИ ПРОГРАМИ ДА ПОДЕЛИ НА РАЗНИ НАЧИНИ ИЛЈАДНИЦИ ПАСОШИ,КОЈ ЕДЕН ДЕН ЌЕ СЕ БРОЈАТ,И ПОДРШКА НА СТУДЕНТИТЕ(ПОВТОРНО)ОД МАКЕДОНИЈА,КОЈ СТУДИРААТ ТАМУ И ГО НАУЧИЛЕ И БУГАРСКИОТ ЈАЗИК ГЛЕДАМ...!!!Е СЕГА,ЗОШТО СЕ ПРОТИВ СРБИЈА ,А НЕ ПРОТИВ БУГАРИЈА...НЕ МИ Е ЈАСНО!ЗНАМ ЌЕ МИ ОБЈАСНУВААТ МНОГУМИНА,НО ЗА МЕНЕ,И ГРЦИЈА И СРБИЈА И БУГАРИЈА И АНГЛИЈА...ЕДНО ИСТО Е.....!!!!
....НИ НАЈМАЛКУ НЕ ЖАЛАМ ЗА SFRJ...БЕШЕ,СЕ РАСПАДНА И ТОЛКУ..ШТО СЕГА ,ДА ПЛАЧЕМЕ ЗА ТОА???!!!! |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A BE BOOGIE.....U SRCE SI ME POGODIL!!!!!! |
|||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas seriozno ne razbiram koja vi e frkata...ne rekov deka ne sum Makedonec...samo deka sum roden Yugosloven i toa nikoj ne moze da mi go odzeme
|
|||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
роден си во Југославија? Ондак дедо ми е роден во Турција, баба ми во Бугарија, чичко ми во Германија, а сите се родени у исто село... if you get my point...
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па кога успевме да превземем и Германия. Знам дека сме стигнале до Унгария през Югославия, ама чак и Германия? Не вервам. |
|||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не се коси. Они са си таквиа. |
|||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A ti ovde izigravash nekoj expert za POZNAVANJE na Makedoncite ILI pak expert za "RAZUZNAVANJE" i "RAZARANJE"????? |
|||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Некои луѓе се родени да бидат контраши, затоа и не треба да се трудиш да им одговараш на нивните провокации, со тоа само им ги полниш нивните ситни душички! By the way јас не сум југоносталгичар бидејќи не сум го осетил којзнае колку животот во таа бивша република. Но од моите родители имам слушано многу убави работи за тоа време. Во секој случај супер би било кога во секое време би можеле без проблем да патуваме од Вардара па до Триглава |
|||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ей, бушмен па я съм си есперт. А "RAZARANJE" Що е туй ? |
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toj I NE E tolku "nevin" kako sto izgleda tuka. Ako SAMO pocnesh od pochetok na istava tema - mozebi ke svatish zoshto e takov "tretmanot". |
|||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не сакам да заземам ничија страна, само сакам да кажам дека своите спротивставени ставови можете да ги искажувате на многу покултурен начин! Сепак сме луѓе и имаме мозок за да размислуваме! |
|||
borec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne rekov da zazemesh strana - tuku...bash da go upotrebish toa sto vikash deka site go imame.
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2728293031 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |