|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 62> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша седи на радијатор? - Го влажни воздухот!
|
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се вика паметна плавуша?
- Златен ретривер. |
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две плавуши. едната и рекла да те ебе коњ.
А другата и рекла , тебе да те ебе трактор . Е зашто трактор? Зашто тракторот има 40 коња. Некоја Плавуша седела на PC и у еден момент и пишувало ... " To Continue Press Any Key" а она прашала: - Where Is Any Key ? 1. Женско дете ( 5 букви ) ИВОНА 2. Телефонски повик (3 букви) ЗВР 3. Не е гладен (3 букви) ПУН 4. Види слика (5 букви) ВИДОВ 5. Припадник на полиција ( 8 букви ) ДОБРОМИР 6. Врста на метал (4 букви) ПЛЕХ 7. Неопходен зачин (2 букви) ЦЕ 8. Машки полов орган (3 букви ) МЕК 9. Дел од прибор за јадење (3 букви) ЗАБ 10. Најмал троцифрен број (3 букви) ООО 11. Основен пијалок (4 букви) ПИВО 12. Болест која не се лекува (4 букви) СМРТ Плавуша во Грција на одмор. И приоѓа некој Грк, и подава рака, и вели: - Христос Пападопулос. - Навистна Пападопулос! |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седат две плавуши и едната ја прашува другата:
- Знаеш ли што е црн хумор? - Знам,тоа е кога се смеат црнци. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што пишува на гроб на плавуша ?
- Конечно легна сама. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја знете ли онаа плавуша која пукала во воздух?
- Промашила. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како чука срцето на една плавуша?
- Тупа-глупа, тупа-глупа, тупа-глупа.. |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди плавуша во продавница да купи тетрапак млеко и го отвора во продавницата.
- Зошто? - Затоа што на млекото пишува: „Отвори овде“. |
|
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После оперативниот зафат на една згодна русокоса,докторот и врши контрола. -Докторе што мислите,како сум? -Одлично,супер закрепнувате. -Докторе,а ќе можам да продолжам со нормален сексуален живот? Докторот се замислува. -Па,па,.... -Леле,знаев дека нешто не е во ред... -Се е во ред г-ѓо,само никој не ми го поставил ова прашање после .....операција на крајници.
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша оди на прсти во аптека? - Да не ги разбуди апчињата за спиење!
|
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто плавуша го јаде весникот?
Чита во себе |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некоја плавуша купила слагалица, ја сложила за три месеци и пукнала од радост, зашто на кутијата пишувало од 3-6 години.
|
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Како абортира плавуша? - Се качува на кров и го тепа штркот.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |