![]() |
|
Светот денес |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 46> |
Автор | ||
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
А бе Емиле, поарно молитва одколку ... |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Спирос , тоа што си го постирал беше театро .
|
||
![]() |
||
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
|
Мислиш? Мене баш не ми изгледа како театар и глума ! |
||
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
така ти изгледа оти не си внатре во нештата ![]() |
||
![]() |
||
|
Значи кој лаже сега: блгарите или блгарските турци? Изменето од spiros - 26.Јануари.2013 во 00:13 |
||
||
![]() |
||
|
Лаже тој што требаше да биде ’’ жртва ’’ . За да си го крене рејтингот оти од 2 години ништо не се слушаше за него и беше политички мртвец . Ама не му успеа . На иљади фотографии покажаа дека пиштолот е газов и убиецот кога се качува кај него за да пуца се качува со незареден пиштол и таму на сцената се случи овој гаф . Пиштолот закочи
![]() Спирос , разбери во светот постојат луѓе од кои нема корист . Они само штетат . Исто како Али Ахмети за Македонија .Како две капки вода си наликуват. |
||
![]() |
||
|
Мене ова не ми личи на мешталка! Дали има официјална полициска истрага, кадешто се потврдува ова што ти го изјавуваш? Зошто тогаш нема полициска постапка против оние што го организирале тоа? Што вели претепаниот атентатор? ![]() Можеш ли малку да решешираш? Вистинските Чеда БОЖЈИ ја обелоденуваат темнината на овој свет и при тоа не обрнуваат внимание и не протекториираат според национална, конфесионална, расна, класна, партијска, ... припадност! И не бидете соучесници во бесплодните дела на темнината, туку подобро: прекорувајте ги! Ефесј. 5:11 Изменето од spiros - 26.Јануари.2013 во 07:55 |
||
||
![]() |
||
|
веќе во нашата преса почти ништо не се пишува за тој случај . За еден месец уште и сè ќе се заборави . Атентаторот е уапсен и ако не го убијат во затворот веројатно че го осудат доживот . Според политиците тоа е атентат ,според обичните граѓани циркуз . И мелодијата на видеото што си го постирал кажува тоа . Единственото што знам дека е кажал атентаторот дека не жли за оваа свое дело . Тече истрага и ќе видиме што ќе се случи . ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
http://www.time.mk/read/68f5f45feb/fb046f8a80/index.html
...бројката на жртви ќе надмине 100. Изменето од zagor - 26.Јануари.2013 во 13:30 |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
...тогаш требаше наместо клоци во глава да поделат перници и лепези...и на сите да им кажат како да ги употребуваат.Вака,овој по тебе "глумецов" ..наЈеба. |
||
|
||
![]() |
||
|
сепак нели треба барем малце да изгледа вистинито |
||
![]() |
||
|
...како го претепаа "атентаторот",по рецепт на "демократијата" нели....да ти кажам право не би се мењал за таа улога..поготово ако ми дадат ..пиштол на вода.
|
||
|
||
![]() |
||
|
http://www.plusinfo.mk/vest/78148/Tatko-gi-izel-decata-za-da-prezhivee
..скраја да е!.И од насловот и од политиката. |
||
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...ja severnokorejcite voopshto ne gi zalam !
...samo svetot e glup shto mu pomaga na toj narod ,...a istovremeno troshi stotici milioni $ za slavenje na nivnite ''golemi'' vodachi i ushte mnogu povekje milioni za ...nuklearni eksperimenti i naoruzuvanje! ...aj da se nekolku milioni i nekako bi se razbaralo ama...30- tina milioni da go trpat toa? ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |