![]() |
|
Југоносталгичар сум...признавам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 213> |
Автор | ||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
od ljubov samo se umira
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ima li aber od buk*rest
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Od Buk*rest aber ke dobies vo April, denes moze samo od Brisel aber da dojde.... |
||
![]() |
||
|
za 1-vi april ili ?
|
||
![]() |
||
|
se isto .... brisel , buk*rest , sofija , stambol |
||
![]() |
||
|
pristina , tirana, sipkovica
![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
toçno taka
![]() na prvi april ,aberot ke bide deka ne samo vo NATO ,tukuu i vo EUke ne primat
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
|
ma znam jas .... a vo g7 ? ....
![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
mila moja Moira
![]() pa nostalgijara e edno çuvstvo na melakolija izmesano so ubavite spomeni
![]() ![]() i nema nisto loso vo toa,neli
![]() ![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
|
nema |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Е, шипки ШИПКОВИЦА! Тоа е РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, ако не си знаел. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
Nije se pitalo ko je srbin, ko je hrvat, ko je musliman (bosnjak)... svi smo mi bili jedno... tada je bilo to tako, i ja mislim da je i danas." - TITO
"Nijedna naša republika nebi bila niko i ništa da nismo svi zajedno." - TITO "Razumije se, niko u našoj zemlji ne treba da se odrice svoje nacionalne pripadnosti. Ali, svi smo mi, u isto vijeme, i Jugosloveni..." - TITO "Jugoslavija ima sve uslove za sjajnu buducnost, samo ako bude imala dobru upravu, a narod se bude znao koristiti prilikama sto mu ih priroda i polozaj pruzaju!" - Nikola Tesla "Ja cu dati sve od sebe da Jugoslavija bude velika, ne samo na geografi, nego da bude velika po duhu i cvrsto da cuva svoju nezavisnost i svoj suverenitet koji je tako krvavo stecen u prošloj borbi..." TITO Uz maršala Tita junačkoga sina "Neka taj čovjek bude Bosanac, Hercegovac. Vani vas i ne zovu drugačije nego imenom Bosanac, pa bio to Musliman, Srbin ili Hrvat. Svako može da bude ono što osjeća da jeste i niko nema pravo da mu natura neku nacionalnu pripadnost." TITO "BiH je nekada bila sjeme razdora između hrvatskog i srpskog naroda. Gospoda u Zagrebu i Beogradu brinula su brigu o BiH -- brigu o njenom bogatstvu i brigu o tome da bi je što više izrabljivali, a nisu vodili brigu o narodima BiH. Oni su, da bi lakše postigli ciljeve, huškali jedan narod protiv drugog, sijali su zlu krv." TITO "U toku rata ovdje se vodila, ne samo oslobodilačka borba za novu Jugoslaviju, već i borba za Bosnu i Hercegovinu kao samostalnu republiku. I kod nekih rukovodećih drugova nije bilo jasnog stava u tom pogledu (...). Ja se tu nikada nisam dvoumio. Govorio sam da BiH ne može pripadati ni ovome ni onome, već samo narodima koji je od davnina naseljavaju. Nemojte dozvoliti da vam bilo ko tu mešetari i da muti među narodima BiH." TITO (1979) ...eh...druze Tito... ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Може да си против Југославија,да ковеш заговор против државата и да продаваш и купуваш оружје од странски служби ама несмееш да си против тито пошто хрват и словенец он е едно
![]() Изменето од moira - 09.Март.2008 во 23:14 |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Со одделувањето на Црна Гора од Србија, Југославија престана да постои и дефакто и дејуре. Тоа е веќе историја.
Дајте денес да работиме за опстојбата на Македонија. Инаку моментално не ни цетат баш најдобро розите. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |