|
ЈУГОНОСТАЛГИЧАР СУМ - признавам |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 38> |
Автор | |||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...НИ СЕВЕР-ЈУГ,НИ ИСТОК-ЗАПАД...НО АКО ВЕЌЕ ТРЕБА ДА СЕ ИЗБИРА...ЈАС СУМ ЗА ПРВОТО!!!ВТОРАТА КОМБИНАЦИЈА НИ ВО СОН...
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Така се пътува по удобно. |
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еве и од мене еден поздрав до тебе,секако многу поубав од твојот-само за сите Македонци |
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ова е поздрав до сите југоносталгичари во Македонија Срам е сам да се незнаеш Не сакаме богатство Сакаме слобода Изменето од Boogie - 13.Јануари.2008 во 18:26 |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
FALA DRUGAR |
|||
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sekogas e ubavo da si nekoj "znacaen faktor" makar toa bilo i vo Virtuelniot Svet Enjoy your EGO-TRIP |
|||
Neonic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
-Sloboda, kade sto na ulica moze da "krkas" nekoj zalutan k*rsum,i kade sto duri i policajcite nemozat da fatat obicni sverceri na cigari(2 policiski dzipa, edna kola so sverceri, i povtorno svercerite im izbegale i se na sloboda) -Sloboda kade sto seuste ima raseleni Makedonci vo svoja drzava vo Zapadna Makedonija. -Sloboda, vo zemjata kade sto ubivaat Makedonci, zosto ne sakale da si ja prodadat kukjata vo Albansko naseleno selo... -Nezavisna drzava, koja ja vodat lugje od tipot na Fuere i Milovanovikj -Nezavisna Drzava vo koja EU ambasadorite gi vikaat nasite premieri i pretsedateli na vecera, i gi karaat, kako sto toa go pravat ucitelkite so decata od osnovno obrazovanie... -Nezavisna drzava koja edvaj ceka na EU i na tie famozni pomosni pretpristapni fondovi za da moze da opstane na sreden i dolg rok. -Nezavisna a sepak skroena od MMF i Svetska banka koi si pravat eksperimenti so ekonomskiot model na drzavata... -Nezavisna a ne moze da si go odbere i upotrebuva ustavnoto ime, sekade kade sto ke posaka, kako site ostanati drzavi vo svetot... Bas GOLEMA Sloboda i Nezavisnost... |
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...И ЗЕМЈА КОЈА НЕ Е ЧЛЕН НА NATO,А ЈА ГАЗАТ СТРАНСКИ ВОЈНИЦИ..СЕ РАЗБИРА ВООРУЖЕНИ!!!
|
|||
|
|||
Neonic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tocno, i toa brat! Razni KFOROVCI se setaat naoruzani na sred Skopje, Voeni dzipovi si vozat po koja strana sakaat na nasite avtopati, pa duri i ni ubivaat ministri, i sogragjani, so nivnoto samovolie... Svegjani diplomati ni svercuvaat Kosovari, preku granica.. Da zivee Nezavisna Slobodna Republika Makedonija... Изменето од Neonic - 13.Јануари.2008 во 19:46 |
|||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ааа во виртуелниот сум легенда... ако не си знаел. |
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ПАК КЕ ПОВТОРАМ Срам е сам да се незнаеш Не сакаме богатство Сакаме слобода |
|||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и сега имаме или немаме слобода?
|
|||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
СЛОБОДА ..ДА ,ДО НЕКОЈ СТЕПЕН,АМА МИР..НЕ,НЕМАМЕ!
|
|||
|
|||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Иако темава не е за Македонија ке напишам само за да Македонциве се спознаат.Од Античка Македонија до 1945год.Македонецот пробуваше да се ослободи од секаков окупатор но не заборави кој е и што е,некој ке праша дали денес е безбедно,богато,дали цвета цвеке или индустријата а јас најубаво ке одговорам - да го праша ЧукунДедо му како му било нему.Сигурно лесно не бидејки слобода немал ама се знаел дека е Македонец и иако сиромашен,поробен,необразуван и секојдневно измачуван тој не заборавил дека е Македонец.
Е сега да се надовржам на темава за Југоносталгичарите и Југословените зошто тие се најголемо зло за Македонија. 1.Ги убија,прогонија,измачуваа сите оние кои ја сакаа Македонија слободна и независна и тоа го направија на начин на кој и турците незнаеја. 2.Го обезглавија Македонскиот занает и еснаф со здруженото комунистичко работење-денес квалитет немаме и гордост над тоа што произведуваме немаме. 3.Да не набројувам уште многу само за последно ке напишам дека во последните 50год. Македонците заборавија од страв кои се и што се,ја снема Македонската борбеност и гордост туку сакаат Тито да се врати за да им ги реши проблемите,а ова е нешто најтажното Македонско што умре во СФРЈ - духот Македонски |
|||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |