![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 269270271272273 1402> |
Автор | |||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sakam da kazam deka Zagor namesto da galami i da se buni, neka se SRAMI!!!
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
ИМАШ ПРАВО...ОСТАНА МОЈАТА РЕАКЦИЈА НА ФОРУМОТ,ПРЕТХОДНИТЕ ТРАГОВИ ОД Well ГИ ИЗБРИШАА И СЕГА ЈАС ВИНОВЕН...!КАКО И ОБИЧНО..САМО ИМА ФОРУМЏИИ ШТО КАКО МЕНЕ ГО ПРОЧИТАА ПОСТОТ НА WellИ АКО ИМААТ МАЛКУ ДОБЛЕСТ ЌЕ СИ ВИДАТ КОЈ ГРЕШИ!ДА СЕ ПРАВДАМ НЕМАМ НАМЕРА НИТУ ПАК ЌЕ МЕ СОПРЕ НЕКОЈ ДА СИ ПИШУВАМ НА ФОРУМОВ!ЕТЕЕЕЕ...
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
....sakam da kazam da se vozdrzis od nesoodvetni komentari..... |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Aj da se bacite
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Сакам да кажам дека ти не си надлежна да ми кажуваш од што, кога и како да се воздржам. Изменето од Палестинец - 11.Март.2008 во 02:14 |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Ja rekov nesto ili kanti trpaat !
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
....ako se odnesuva za mene, nadlezna sum, a ova se odnesuvase na mene.... |
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
....sakam da kazam deka zbunet ke go ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Не можеш да ми кажуваш какви коментари да давам....па макар биле и несоодветни за твојата „ висост“
|
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
збунет рече нешто немојте да ви дојдам има ориз со боксерска ракавица да чистите
![]() |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
![]() |
|||
||
SLUSAJTE VAKA ! MORAM DA SE DERAM !
Koga ve cesa gzot mora ja da ve pocesam, koga me cesa mene ocekuvam nekoj od vas da mi go pocesa...sto sakav da kazam...a da...ne ni trebaat raspravii...ja tuka se druzam i zatoa sum tuka, jeste ponekogas gi seram rabotite i urlam ko nenormalen...zosto ko ?...nema veze...tuka me smiruvaa...nie sme tie sto sme i nikade na drugo mesto ne moze da bideme prifateni zosto lesno ne prifakaat...daj da se zezame na kogo kao mu preostanalo...i ...aj sea na mene backi a ja ke gi prenesam na drugata strana... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||
![]() ![]() |
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 269270271272273 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |