|
ТОШЕ ПРОЕСКИ - Книга на жалост |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 90> |
Автор | |
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Испратена: 23.Октомври.2007 во 16:04 |
Од дното на душата жалам што Тоше не е повеќе меѓу нас.Детево беше спој на невиден талент, убавина, човечност, скромност и едноставност.Имаше ретко видена харизма и ги привлекуваше луѓето.Со својата насмевка секогаш присутна на лицето ширеше позитивна енергија.
Многу има да се зборува за него и за неговата хуманост. Нека почива во мир. |
|
martin4iko
Нов член Регистриран: 25.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Испратена: 23.Октомври.2007 во 16:29 |
zal mi e
|
|
woooow
|
|
PREZLA
Нов член Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Испратена: 24.Октомври.2007 во 05:04 |
Najiskrenije sauchesce od Marka iz Beograda.Veoma mi je zao sto smo izgubli jednog od najnormalnijeg i najdarovitijeg pevacha na balkanu....Pocivaj u miru Tose.... |
|
Patricija
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Испратена: 24.Октомври.2007 во 10:59 |
gospod do zede Tose za da napravi sreka na neboto zaboravajki deka ostavi taga na zemjata.Tose pocivaj vo mir
|
|
tose dusicka
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Испратена: 24.Октомври.2007 во 12:16 |
Toshe Forever.....nema uteha,nema zborovi,..lut,besen,...bespomosno tazen,odvratno cuvtsvo...
Ltruizmot,humanosta i vedrinata na Tose zasekogas ke ziveat vo moeto srce..VECNA TI SLAVA ANGELU....privilegija e sto imav moznost da te zapoznaam!Se poklonuvam pred tvoite dela !
|
|
AnDziE
Нов член Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Испратена: 24.Октомври.2007 во 15:11 |
tose bese najgolema zvezda megu nas... a sega e najgolema zvezda na neboto.Pocivaj vo mir najmilo nase..
Nikogas nema da te zaboravime |
|
*AnDziE*
|
|
heelooo
Сениор Регистриран: 15.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 253 |
Испратена: 24.Октомври.2007 во 16:08 |
pocivaj vo mir golem coveku.........ke bides sekogas vo moeto srce...
|
|
SvetleodRusija
Нов член Регистриран: 11.Јуни.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 3 |
Испратена: 24.Октомври.2007 во 21:42 |
Jas sum rusinka, ali se vrzav so Makedonija zasekogas. Osekam golema praznina vo dusata i bolka sto ne pominuva otkako doznav za Tose. Gi slusam negovite pesni ovde vo Moskva i placam. Vo edna peese: "Svetot moj minus tebe vo nego, ona sto ke ostane - malku e" Sega vo mojot svet minus Tose nisto ne ostanuva. Samo bolka i goooolema zalost sto za razlika od site vas duri nemav moznost da go vidam i da go slusam vo zivo... Za malku ke uspeav...lani koga se planirase koncertot na gradskiot, ama poradi vremeto go odlozija, a jas morav da se vratam Moskva. I ne znaev togas deka ja izgubiv sansata zasekogas. Da znaev ke smenev karti. A sega na ruski posto mi e majcin jazik (ako razberete): Тоше, Бог слишком любил тебя и поэтому забрал к себе, оставив нам, грешным, боль и горечь утраты. Наверное, мы были недостойны тебя, раз он так все решил. Смотри на нас с небес и улыбайся нам своей ангельской улыбкой. Может, нам станет легче. И эта нестерпимая боль отпустит...
|
|
Svetle
|
|
*DrEaMeR*
Сениор Регистриран: 09.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 310 |
Испратена: 26.Октомври.2007 во 23:23 |
Umre 4ovekot koj zasluzuvase da zivee so vekovi... |
|
Кога се сака се бара начин ... а кога не се сака се бара изговор!
|
|
milen4e**
Нов член Регистриран: 23.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Испратена: 27.Октомври.2007 во 09:21 |
На Господ му фалело ангел, па затоа ни го зема Тоше... Само штета е тоа што останаа многу зборови недокажани, многу песни неиспеани, и многу концерти нереализирани... Тоше имаше уште многу да каже, да испее, и да направи... Се тешам со тоа што тој е сега горе во рајот, заедно со ангелите, каде што сега им пее... ПОЧИВАЈ ВО МИР СОНЦЕ НАШЕ НАЈСВЕТЛО
пс. сеуште не ми се верува дека те нема
|
|
I'll try to be nicer,if you try to be smarter...
|
|
zoris
Нов член Регистриран: 27.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Испратена: 27.Октомври.2007 во 13:45 |
Makedonija vecno ke e vo dilema. Koj povece osvoi Aleksandar Makedonski so svojata falanga ili Tose Proeski so svojata pesna.
POCIVAJ VO MIR TOSE
|
|
cokolado
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Испратена: 27.Октомври.2007 во 16:08 |
Tose..ne nauvci da te sakame..ne nauci da znaeme sto navistina znaci muzika..ne nauci kako da uzivame vo sekoja tvoja strofa ispeana od tvojot angelski glas..KOJ SEGA KE NE NAUCI DA ZIVEEME BEZ TEBE I BEZ SITE OVIE TVOI DELA NAPRAVENI..KOJ NA SEKOJ POEDINEC NA ZEMJINAVA PLANETA SRCE MU PARA..ostavi vo nas sega samo bolka po tebe..bolka koja nemoze da zazdravi dolgo vreme..sakase goispod da bides pokraj nego vide deka votebe ima nesto sto sega nie go gledame..a celo vreme izbezumeni..sega ke si so pokraj angelite,kako i sto sekogas zasluzuvase angelsko mesto na nebo..da im pees onaka kako sto nas tuka srce ni razneznuvase,pesna vo koja i angelite ke se zaljubat i ke igraat..ednostavno si covek i ke bides zasekogas vo nasite srca..te sakam i ti posakuvam vecen mir..angelce nase...
|
|
Ostani onakov kakov sto si ;)
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Испратена: 27.Октомври.2007 во 19:53 |
kako da go nadminam ovoj nemir????
kako da ja pobedam ovaa bolka? uste ne mozam da poveruvam deka... te nema? |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
renesansa
Група Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 72 |
Испратена: 28.Октомври.2007 во 00:08 |
Pesnite na Tose sekojdnevno tecat na radio, tv, i vednas se javuva pomislata deka go nema...mn. e bolno... Sekoja dr. muzika sto ja slusam e bucava , vo odnos na negovite pesni...
Beskrajno mi nedostasuva....
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 90> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |