|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 41> |
Автор | |
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aham, i jas se slozuvam deka sitel poleka poleka go zazema prvoto mesto...sepak dobro e kogaj ima konk*rencija, togas ima pokvalitetna programa....
|
|
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога станува збор за вести, А1, Канал5 и Телма се трудат да пренесат малку пореални вести, додека Сител лично мене ми е некако по нереална.
Отворените емисии се секаде такаречи лика прилика едни на други. Единствено филмовите (кои за жал се такаречи репризи) нешто малку им вредат. Шахерезади, Ѓумуши и разноразни серии не ми се омилени. Така да а1, можеби и е најгледана од оние кои си ја ги гледаат овие серии. |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KATASTROFA!!!!
Sekoj den ne trujat so "Seherezad", a "Ocajni Domakinki" gi pustaat vo 12 vecer!!!
KATASTROFA!!!
Turbo Folk Televizija!!!
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaradi trkalo na srejkata
|
|
viks13
Нов член Регистриран: 06.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Беа тоа времиња кога А1 беше телевизија без конк*ренција и беше најгледана :)
Мислам дека сега треба многу д апоработи за да си го врати епитетот ..најгледана..и уште повеќе да поработи за да биде најдобра .... Пред само едно година беше така , но сега ....на прсти се бројат квалитетните емисии во А1....вестите на пример ..Опуштено ......и мислам дека е толку , додека Сител ги згазија во поим ....Велики брат им го земаа за 5 години , Преживеани исто права за 4 години ....за фудбалите да не правиме муабет ....забавни емисии јаоооооо.......А1......жал ми е |
|
Sani1803
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A1 e definitivno najgledana televizija, a i najdobra. Najdobrite serii i filmovi gi davaat na A1. Kako na primer: CSI, Ocajni domakinki, 24, LOST(najubavata serija), Angeli(iako odbegnuvam da gledam spanski serii) i drugi. I recisi sekoj den okolu 9, 9.30 davaat ubavi igrani filmovi (najnovi). Sitel ne moze da se mere so A1 (na sitel samo SURVIVOUR gledam). -A1 -Sitel
|
|
jenifer lopez
Нов член Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A1 bese,ne poveke,nema nikakava zabavna emisija sto sami si ja pravat,sitel ima emisii za site vkusovi,sepak dobro e sto ima konk*rencija
|
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Посебно се досадни со нивните реклами,и Македонските народни приказни кои се само 15 мин ги делат и има реклами,да заборавиш што си гледал
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najgledana e navistina posebno vestite, a sto e napnata so serite e napnata,i reklamite mu se dolgi inaku ok tv e.
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako i sekoj shkart vo zemjava ,...i ovoj e najpopularen , verojatno ....nishto chudno !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А1 одамна не е тоа што беше... Вистинската А1 престана да постои некаде кон крајот на 90те. До тогаш имаа сосема поинаков концепт. А и шпиците беа подобри, помирољубиви:
http://www.youtube.com/watch?v=XQToIj9OSwc Изменето од Majkl - 19.Мај.2010 во 20:39 |
|
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А1 не е најгледана телевизија. Најгледана е Сител, според мене имаат најдобра програма.
|
|
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
според мене ни сител ни а1 алфа некако ми изгледа како нај урбана
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |