![]() |
|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 41> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Viks ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 120 |
imaat dobri vesti , a i ja nosat "24"-bravo za niv
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Македонија е доказ дека не секогаш квантитетот носи квалитет
![]() А1 дефинитивно најмногу ми се свиѓа од приватните телевизии бидејќи колку толку се трудат да донесат нешто ново, за разлика од останатите! Само страшно ме нервира пренагласениот постојан маркетинг на газда Вељо кој не пропушта прилика а да не се изрекламира ![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Jas ne ja gledam A1
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
па имаат некои серии добри филмови,...и може ова не е толку важно,...ама телетекст сервисот им е поен плус....и канал 5 и сител имаат ама дури се вклучи....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tic_tac ![]() Група ![]() Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
A1 imaat dobri vesti ali najrealni se vestite na Telma,za Sitel i Kanal 5 da ne zborime na site ni e jasno.
|
|
![]() |
|
kicaan ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
I jas gi gledam vestite vo 19 .Mislam deka e naj realna bez partiska opredelenost koja mnogu se cuvstvuva vo kanal 5 i sitel. A ima i dosta drugi interesni sodrzini .
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Рамковски ги пере парите од народот преку фондацијата, и затоа народот немо гледа и се крсти.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
tic_tac ![]() Група ![]() Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Najnovi serii, dobri filmovi, natprevarite na Makedonskata fudbalska reprezentacija.....sho ne? A na drugive sto da gledam, hit-serijata ER od pred 10 godini i takvi sh*ts?!!
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
i jas,ne mislam deka e najgledana.
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
JASNA27 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
antipaticna mi e,ne davam da se gleda na mojot televizor!
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Јас таму ги гледам само вестите
во 19.00.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
pa bas i ne mi se veruva deka e najgledana...
|
|
![]() |
|
VIZANTEL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2007 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 164 |
Што ме најгледана тогаш сите новинари со Жане Лупеска им се во Бродец, значи ќе има рокање.
|
|
,,UNUS TESTIS, NULUS TESTIS,,
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |