IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовни СОВЕТИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовни СОВЕТИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2526272829 62>
Автор
Порака
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2010 во 14:27
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Nikogas ne pokazuvaj slabost prema masko... nikogas ne mu davaj do znaenje deka go sakas....nikogas nemu kazuvaj deka toj ti e se na svetot....za dobroto na siteголема%20насмевка

а порано ова да го кажеше
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2010 во 14:40
Originally posted by sanja-a sanja-a напиша:

Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Nikogas ne pokazuvaj slabost prema masko... nikogas ne mu davaj do znaenje deka go sakas....nikogas nemu kazuvaj deka toj ti e se na svetot....za dobroto na siteголема%20насмевка

а порано ова да го кажеше

И мене некогаш да имаше кој да ми го каже ќе беше супер
ама човек учи на своите грешки, а јас никогаш повеќе нема да си дозволам да згрешам..Тоа поминува и после стануваш имуна..
Немај гајле Сање ќе ти помини и овој период и за друг пат ќе си знаеш како требадаголемо%20гушкање

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2010 во 14:42
ко вироза...само што немам антибиотик
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2010 во 14:47
Originally posted by sanja-a sanja-a напиша:

ко вироза...само што немам антибиотик

времето е антибиотиктага
ништо друго, ама не ти вреди да патиш, слушај постариплазењеплазење

Кон врв
iloveyou Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 03.Мај.2010
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај iloveyou Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2010 во 23:02
Oдам со него 14месеци, но не сме од ист град. Прво се гледавме на неколку недели а после тој почна да доаѓа секоја недела а во летото на 5 дена. Првите 6/7 месеци не се каравме воопшто, беше преубаво, само слога. Од септември почнаа со оговарање и пробаа да ја растурат нашата врска правејки лажни профили и кажувајки лаги за мене дека сум имала друг иако јас не бев ни погледала друго момче. Тоа го пребродивме, но од нова година наваму почнаа да се случуваат почести кавги иако не беа толку големи, ке се караме по 15мин и после ке се спростиме како ништо да не било. Но еве последниве 2неделни и на мене и на него почнаа да ни се случуваат многу чудни работи. Јас премногу се нервирам, не поради него туку поради се. Бев премногу осамена бидејки цел месец не зборував со најдобрата другарка и чувствував како да го имам само него и ми беше премногу страв да не го изгубам и станав ептен љубоморна, тој беше на екск*рзија и ми се јавуваше на секои 10мин јас и покрај тоа мислев дека ке ме изневери и дека ке го изгубам. Ми рече дека не сака да ни е таква врската и рече дека ке оди во маало да игра кошарка, но во меѓувреме му се јавил другарот и го повикал кај него на гости и тој ми се јави дека ке оди кај него. Јас мислев дека ке се врати како што ми кажа но помина и 12 часот тој не се врати, околу 2 часот му пишав порака или ке намалиш со состаноци со другари и ке ми помогнеш да ја истерам љубомората или крај и тој ми се јави и рече неможам да си дојдам многу време се немам видено, ке се допишуваме утре ајде не ме мисли легни си те сакам, јас се увредив што ми рече дека неможе да си дојде и ке остане со другари и му пишав АКО ТИ СЕ ПОВАЖНИ Е*И СЕ СО НИВ и тој се налути и ми раскина. Утредента ми се јави и рече дека ке се помириме но нема да биде исто. Не се видовме таа недела, сега почнав да го молам да се врати како што беше тој вели не замарај, не сакам да бидам како порано, не сакам да те молам да бидеш добра со мене.. Неговите другари му ја полнат главата да не се помири со мене и да не доаѓа и троши пари но ми е страв дека ке го наведат на лош пат а јас несакам да го изгубам. Ве молам помогнете ми, премногу ми е тешко и ми недостасуваат тие времиња. :(
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2010 во 23:15
Девојко,па не си напишала ни колку години имаш....или јас нешто пропуштив...

А судејки според ова што си го напишала ти имаш проблем со себеси, а не со дечко ти. Прво расчисти што сакаш во животот. Инаку мене да ми пишале таква порака како што ти си му пратила, таа личност само ќе ми докажела дека не вреди да се оптеретувам со неа.
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2010 во 00:35
Originally posted by iloveyou iloveyou напиша:

Леле луѓе неможам веќе вака...
Со дечко ми одиме 1 год и 5 месеци но не сме од исти градови. Тој доаѓа секоја недела и се гледаме а кога не сме заедно си пуштаме сигналчиња на телефон, пишуваме пораки кој на кого колку му фали и кога ке се уклучам на мсн поради било која причина да сум нервозна, веднаш нервозата ја истурам на него а тој сиротион ме трпи. Јас знам дека и него му е тешко, дека и тој има проблеми но понекогаш љубомората ме обзема и исто така и за тоа се караме. Премногу сом љубоморна, ако се поздравил со некоја па го испрашувам која ти е оваа, ако има на фб некоја нова у пријатели исто така го испрашувам за неа..
Јас сакам да се сменам, сакам да не сум љуборна, да не се карам со него поради секоја ситница и поради мојата нервоза, тој настојува да спречи но јас неможам да се приберам, исто како да сум надрогирана    

Овде велиш 1 год и 5 месеци, а сега велиш 14 месеци.
Нејсе, до тебе е. Не е до дечкото.
Премногу си опсесивно љубоморна изгледа.
Искулирај малце.

Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2010 во 13:21
mozhesh , mozhesh....
ne si prva nitu posledna...dalechinata si go pravi svoeto..
i takva vrska teshko se odrzhuva ako ne e barem priblizhna idealna....a vo tvoj sluchaj ne e taka oti mnogu gnjavish..
nemu majka mu ne mozhe da mu reche kaj odi, so kogo , do koga /? a najmalku ti mozhesh toa .....pa odozgora da mu zabranish....
toa ti e prvata greshka...
tvoeto izoliranje od site....i demek samo nego go imash....toa e vtorata greshka....shto e toa ?? edna drugarka...??vo deneshno vreme??
ajj leto e.....sedi poveke nadvor...najdi si hobi...roleri , trchanje , biblioteka , teatar, kafichi ova ona...makar i sama ....ne smeesh emotivno taka da zavisish od nekoj samo losho si pravish i sebe i na vrskata...
ako ti se javi TOJ togash odgovri mu druzhi se...ako ne !! vo nikoj sluchaj nemoj ti !!...ostavi go neka dishe i neka se chustvuva kako lovec mashko....ako barem malku te saka i mu znachish SAM ke se javi...dokolku ne!! ostavi so sila ubajna ne biduva ...ke dojde druga vrska ushte poubava , a ti da ne si svesna...
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2010 во 15:57
Десет романтични совети за мажите

Убавата Миранда за AskMen.com вели дека вообичаено важни се малите работи и дека мажите, без разлика на се, треба да обрзнуваат внимание на своите партнерки.

Според неа, грижа за здравјето, покажување приврзаност и волја за угодување се квалитети кои се ценат.

„Според мене, најромантични се малите, спонтани работи. Тоа може да биде филџан чај или масажа на стапалата додека гледаме филм по напорниот работен ден“, вели згодната манекенка.

Десетте романтични совети од Миранда Кер се:

1.Однесувајте се кон неа како да е божица
2.Мазете ја
3.Бидете здрави
4.Агажирајте дадилка
5.Кажете и дека е преубава
6.Не се плашете да и ја покажете љубовта
7.Знајте што сакате
8.Поврзете се со неа
9.Слушајте ја што зборува
10.Купувајте и алишта и чевли со точна големина

Изменето од емил - 02.Јуни.2010 во 15:58
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2010 во 22:37
Ако го мразиш грешникот зашто тој ја нема твојата праведност, каде е твојата праведност кога немаш љубов....

Кон врв
bradwarden16 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Јуни.2010
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bradwarden16 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2010 во 22:06
vaka jas so mojata devojka imavme mn uspesna vrska...site ni zaviduvaa mn se sakavme...a voedno i si ljubomorefme...eden den nejzinite i zabranija da ima decko pa nie resifme deka mora skrisno da ideme i idefme taka edno vreme i posle toa neso se rcnavv jas radi mojata ljubomora i se karafme se karafme i ona pocna grdi zborovi da kazuva i jas pa ona prodolzi i jas prodolziv o dojde do stepen kaj so se ubeduvavme koj da popusti prv...popustiv jas nekolku pati ona pak se rckase i posle toa vikase zaso ti ne popustis ...znaci celo vreme sakase po nejzino i mi vikase ti nemoze da me komandas mene vaka taka...dokolku mi smetase neso nea ne i bese gajle zanci kako nekoj stranec da sum.... i se smirifme so se smirifme posle eptenn mn karanjee i boolni zborovi ama ne bese toa toa ...i posle toa jas ja prasav dali me saka kako porano i rece dekaa izgubila cuvstva...ama deka sepak me saka ali ne kako porano...i jas bev fin se demek pomagam da si gi vraka cuvstvata i ona resi omekna se...ama jas nemozam veke vaka se nerviram.....kako da nekkoj dr u vlijae od strana kako nekoj dr da i dava soveti kako da se plasi i saka da me komanda mene...u smisol da i bidam papucar..a imafme mn ubava vrska...jes da se rcnaf jas prv aliiii do toj stepen ona kaj so otidee premnogu e ...i trebase ednaa vecer da izlezeme posle 1 mesec nemavme izlezeno bidejki bese pod kazna i ona ne izleze zasoo nejzinite ne i dale so stikli da izleze zanciiii nea i bilo pobitno toa a ne toa dase vidiem...i mn cudno se ponasa ...neame izlezeno...a dodeka se karafme ona go imase bloknato eden bifs koj ni pravese problemi na pocetokot...i go adnala pak i na fb i na msn isea demek se bliski drugari vaka taka si pisuvaatt so mene mn mi smeta... i ednostavno ne sakammmmmmmm so nego dapisuva ali nea i bilo ubavo taka mi kaza kao pisuvala so nego ali ne go svigala...so mislite ? saka da mi se odmazdi za toa so se rcnaf togas so se karafme i zatoa ne iskaca i go sviga nego ? ve molam pomagajte...fala odnapred..
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2010 во 22:22
vaka jas so mojata devojka imavme mn uspesna vrska...
па...на почеток поверував во тоа...
posle toa neso se rcnavv jas radi mojata ljubomora i se karafme se karafme i ona pocna grdi zborovi da kazuva i jas pa ona prodolzi i jas prodolziv o dojde do stepen kaj so se ubeduvavme koj da popusti
ова е борба за доминација...не љубов....
znaci celo vreme sakase po nejzino i mi vikase ti nemoze da me komandas mene vaka taka...
цело време,велиш...а имавте успешна врска....
nejzinite ne i dale so stikli da izleze zanciiii nea i bilo pobitno toa a ne toa dase vidiem..
ах...за жал некогаш штиклите се поважни од вас мажитетрепкањеплазење
i go adnala pak i na fb i na msn isea demek se bliski drugari vaka taka si pisuvaatt so mene mn mi smeta
си велам ти да си побараш друга цура,а?

инаку...расказов ми заличи на приказната од Цацко....и оној му ја скрши кичмата...и после дојдоа тие тројца и на сите им ги скрши кичмите....не%20знам

Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
bradwarden16 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 05.Јуни.2010
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bradwarden16 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2010 во 22:33
pa dodeka se karafme de taka pravese kako da saka da me vladee onaka se po nejzino an e celo vreme...glejjj devojceto vika use deka me saka ali ne kako porano alii mn raboti mi se sumlivi nzz
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2010 во 22:42
i ova li go ima vo 21 vek...
A ti ja sakas li batka
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2526272829 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.