![]() |
|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829> |
Автор | ||
Vercingetorix ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
"И сам Исус Христос ако слезит од небоно не можит да го уверит Македонеца оти тој е Блгарин иљи Србин" - Темко Попов
|
||
![]() |
||
Jovan.74 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
|
mene idi vidi mi e najdobar lalala
![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Идивиди...
Али и кајгана е е лоша. Само малце егоистични фацки има таму... ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
http://1001nok.forumotion.ca/forum.htm
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
претежно зборувам сама со себе, па така
![]() |
||
![]() |
||
Jovan.74 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
|
i onaka osven od idividi ne sum za4lenet na drugo mesto
![]() |
||
LD Pistolero a.k.a Demolero
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() ![]() - bez gajle,...ovoj e najzaebaven vo makedonijava! ![]() Изменето од brza - 23.Март.2010 во 21:50 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
computer ![]() Сениор ![]() ![]() Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
|
Хммм а зошто во анкетава го нема форумот vmacedonia? Таму сум активен член и на кајгана (не толку активен) па решив да сменам малку. Често го посетував порталот идивиди, па решив да се регистрирам и на форумот.
Не се чудете, тоа е типично за кајгана. Само неможат со мене. Дома имам три компјутери. Од сите три имам по еден активен ник регистриран во три различни години. 2006,2007 и 2008. Само админите неможат тоа да го сфатат. Немаат појма од водење форум. Изменето од computer - 25.Март.2010 во 15:21 |
||
![]() |
||
ZokY ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 30 |
|
најарно е да одам и да идам и да видам идам видам видам и да идам
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() освен идивиди и на ИТ....и ВМ(ама тоа кога бев иселеник.. одамна се немам уклучено)....кајгана ретко..се некои искомплексирани дечишта...и така ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
|
не сум на ниеден друг форум,само тука, мислам дека тоа кажува се
![]() |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
и јас сум само тука...верно сум си
![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
TheHacker ![]() Сениор ![]() ![]() I see you! Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 155 |
|
ИТ.ком.мк
|
||
![]() |
||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|
Mrazam forumi....i forumasi....a forumasici ne....ete taka....
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |