![]() |
|
Сакам да прашам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 122> |
Автор | |||||||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
Таму кај што беше и ти....на некое време.....
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||||||
jas bev 8 dena na Mikonos,i 25 baniran...Pretpostavuvam ne e dole, znaci nekoj go baniral...koj ...zasto?...Well bese eden od najfinite i najkulturnite decki na kanalov ![]() |
|||||||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||||||
![]() |
|||||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||||||
od kogo??/
![]() ![]() Изменето од anakin - 18.Август.2008 во 17:53 |
|||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||||
![]() |
|||||||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||||||
Што е толку смешно тоа...? ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||||||
![]() |
|||||||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|||||||
![]() |
|||||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||||||
zaso stalo uletuva pred nevrzan post?
|
|||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||||
![]() |
|||||||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
||||||
sakam da prasam dali ke dobijam odgovor na moeto prasanje |
|||||||
skromnosta. |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
sakam da prasam, kako moze da ti e tolku vazen odgovorot
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
vazen ne, ama bas me interesira, da vidam sto ima vo toa tolku "biserno"
|
|||||||
skromnosta. |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
sakam da prasam ,, svesna li si so pravis?
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
ova za mene li e?
![]() svesna sum deka so prasanjevo ke isprovociram nekogo, NO maz neka bide i neka mi odgovori ![]() ![]() ![]() Изменето од seka - 18.Август.2008 во 18:41 |
|||||||
skromnosta. |
|||||||
![]() |
|||||||
da be ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
||||||
за тебе бе
|
|||||||
![]() |
|||||||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||||||
.....ako ti ne mozes bas da skontas kade e bisernosta...ne znam kako da ti objasnam jas mila seka...Iskustvoto ne se pravi...ne e parce drvo od koe moze da se izdelka nesto...list hartija na koja ke napisam pesna,ili testo pa da zamesish nesto...Iskustvoto se STEKNUVA
ne e mozebi golem biser samo mnogu pogresno odbran zbor...nesoodveten ![]() Изменето од Makijaveli - 19.Август.2008 во 08:16 |
|||||||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Maki ti blagodaram za poukata, koj zbor kade se bira
![]() ![]() Изменето од seka - 19.Август.2008 во 08:41 |
|||||||
skromnosta. |
|||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |