|
Албанците заштитени со закон! |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 45> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Таму никогаш немало такви инциденти, како во западна Македонија.
Никакво бугарско знаме, никакво прекинување на јавно гласање...
Ај не се драпајте таму кај шо не ве чеша...
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А они ќе им отвараат музеј на ОНА... Бог да чува...
Какво сквернавење...
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka rabotite poleka ke se sredat i deka toa se uste (slobodni) poedinci. Mislam deka i na obicniot Albanec mu e preku glava od se i deka i samite gi osuduvat vakite i slicni nastani. Vcerta citav komentari od Albanci vo vrska so osuduvanjeto na Agim Krasniki, najgolem del od niv se na mislenje deka 6 i pol godini se malce i deka treba poveke da se osudi. |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има и меѓу нив кои мислат со ладни глави... што е за право, не се сите за осуда... Патат од поединци... а и ние заедно со нив... Мене впечаток ми остави пораката, дека е осуден поради изборните инциденти и негативните оценки на ЕУ за тоа...
Па, нека размислат на следните избори дали им се исплаќа да пукаат!...
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fakt e deka se pocesto se apsat kriminalci i deka albancite se pocesto gi podrzuvaat vakvite akciji. Kako i zosto gi apsat ne navleguvam , megutoa me raduva odnosot na Albancite. |
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
normalno deka ne ve cesha zs i vas ne ve interesira za toj rajon :) da imase albanski medium sto ke se interesira i za toj rajon ke vidime :) a za uapsanje na kumanovska grupa toa bese cista politika Barusovata banda bese blisok so Dpa sega DuI e na vlast :0 Изменето од Red`Black - 22.Октомври.2008 во 21:00 |
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kriminalecot si e kriminal i sekoj se raduva zs kriminalite gi poseduvat nasive pari i tie se sbogatuvat ss nasi pari |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Законот за заштита на посебен вид на животни е вон сила од причина што ја постигна потребната процентуална застапеност.
|
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не може да не ме интересира или да не знам што се случува, од проста причина што сум од источна Македонија...
Ако некој албански медиум го интересира што се случува таму, никој не му брани, слободно нека дојде да провери...
И зошто секогаш при ваквите апсења мешате политика?.. Имало или немало политика, едно е важно: бил уапсен криминалец!... Без разлика од која партија, сите криминалци треба да бидат спроведени пред правдата. Без пардон!...
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na covekot dobro mu napravile...go zasluzi toa...dali bil so DPA ili so DUI toa ne me zasega...eden kriminalec pomalku... takvi kako bajrush i krasniqi ne ni se potrebni...
Изменето од nema sto - 23.Октомври.2008 во 12:36 |
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas se soglasuvam so tebe kriminalci treba site da se zatvarat bez razlika sto e no najmnogu me zagrizuva zs gorespomenatiot bajrus bil sponzor na kampanja na VMRO-DPMNE pred 2 godini |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме радува кога читам коментари како претходните два и од албанци...
Овој Бајруш, нели бил од ДПА?... Не ми е логично, ако им бил спонзор сега да го апсат... Не знам...
За жал, не постои кај нас партија што не се финансира од криминални пари. Затоа и си ги кријат спонзорите.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Напротив. Најлогично е спонзорите да се апсат.Што е сигурно, сигурно е. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
milano4ever
Група Регистриран: 17.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
go uapsile posto pola kumanovo bil negovo a gruevski ne moze da podnese albanec da go ima kumanovo u svoi race . kriminalec e ali i ovie sto go uapsat se isti luge
|
||
Внеси реплика | страница <1 2526272829 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |