![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 263264265266267 1402> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.......deka ne zgresiv sto postapiv taka
![]() ![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
сакам да кажам дека има време,.... или нема ??
![]() ![]() исто да додам дека шит хепенс,... квајт офен иф ју аск ме ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Gledav eden star film za eden idijanec sto im se osvetuvase na kaubojcite sto mu go unistija seloto i se arno si gi kokase i tepase ko pilci se dur ne naleta na edna indijanka i se zaljubi vo nea...ajdee...si rekov...sea ke go fatat...i svarno...edvaj spasi ziva glava...
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
sakam da kazham deneska kje bidi interesno
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
deka mnogu mi e ubavo
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....ДЕНЕС Е ПРОЧКА И СЕ ПРОСТУВА!..НО ЈАС НЕМА ДА ЈА ПОЧИТУВАМ ОВАА ЗАСТАРЕНА И ИЗЛИТЕНА ПОЈАВА ВО ВАШАТА ТРАДИЦИЈА!!!НЕ ВИ ПРОСТУВАМ,ZAGOR НЕ ПРОСТУВА... ЌЕ СИ ЖИВЕАМ МОДЕРНО КАКО СИОТ НОРМАЛЕН СВЕТ И НЕ МИ Е ГАЈЛЕ ДАЛИ ВИ ГРЕШАМ ИЛИ НЕ....,ЗАТОА ШТО ВИЕ ГО САКАТЕ ТОА..НА ВАС ТАКОВ ВИ ОДГОВАРАМ ДА БИДАМ!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
abe zagor...zaso taka?
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
АБЕ ЗАГИ, ШТО ТИ СТАНА, ДА НЕ НАБАСА НА НЕКОЈА ТРЕВКА ВО ДАРКВУД? ![]() |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...НЕ МИ Е ИЧ ГАЈЛЕ ДАЛИ МИ ПРОСТУВАТЕ ИЛИ НЕ....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ИЗГЛЕДА НЕ СИ КАСНАЛ ОД БАКЛАВАТА САБАЈЛЕВО! УШТЕ ЛИ ТИ ЈА ЗАКЛУЧУВААТ?
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Se....prostuvalo denes....kako ne be,...
![]() ke ja ..."ripnam" i ovaa godina,mozebi dogodina ke razmisluvam poinaku.... ![]() |
|
![]() |
|
...ОВОЈ ВЕРНИКОТ ДЕНЕС НАЈДЕ ДА РАБОТИ..ТУУУ!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ако не излезе од таму ке се налутам многу. па кај деенс се работело
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 263264265266267 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |