|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 261262263264265 277> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога прочитав денес оти сме ти имале некоја агенција ли што ли беше за нуклеарна технологија.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И' носиш поклон скап парфем кога е у ПМС и ти вика:
-САКАШ ДА КАЖЕШ ДЕКА СМРДАМ, ГОВЕДО ЕДНО?!?! |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме сакаш?!?
- НЕ!!! Опааа некој знае Грчки |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Груевски го киднапирале.
Киднаперите бараат откуп од 100 милиони долари, во спротивно жив ќе го запалеле. Народов спонтано почнал да собира доброволен прилог - кој 10, кој 20, кој 50 литри нафта, бензин ... |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден водич кој носеше туристи на некоја најверојатно тура...
Божееееее верувам ќе си одат со впечаток за тоа колку ни е чудесна државата.Кога дел од една туристичка тура е и поминувањето покрај споменикот на Јосип Броз Тито,поставен кај истоимената гимназија. |
|
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајка ми и комшиката...веке пола саат стојат на тротоар и муабетат затоа што комшиката нема време да се качи на кафе
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Земал штурецот да ја секса богомолката, но на пола акција му текнало дека
богомолките ги јадат своите партнери после секс, па почнал да бега... Богомолката: Алооо, каде бегаш, уште не сме готови!! - Јас имам слушнато дека вие богомолките после секс ги јадете своите партнери, па си реков да збришам на време... - Добро си слушнал, ама не се секирај, не сум јас женка... |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одиш во така добар град, ама слеп. Супер, ќе си го замислуваш местото додека тој/таа до тебе ти кажува колку е WOW..
А женските па, ехеее, ќе ги сонуваш |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мики Маус, Сунѓерот Боб... кои се останатите двајца??
ауууу!! изгледа се Волкот и Зајакот од Ну, Погоди... хаххахаааххх!! Изменето од LiDivio - 05.Септември.2014 во 13:18 |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вози некој камионџија со камионот и по пат, кај некоја бензиска, начекува една јака ороспија. Веднаш паѓа договор за секс и двајцата почнуваат да се соблекуваат. Ја гледа камионџијата ороспијата како ги соблекува гаќичките и почнува да си ја мачка „дундата“ со Нивеа, Вазелин и слично. Го надрвува „куќоберникот“ камионџијата, го вади златниот ланец од врат и го намотува на „машкоста“. Ороспијата го гледа, му се чуди и го прашува: „Што правиш бе, ало, што е тоа ланецот на патлакот?“ „Ние шоферите, моме, си знаеме како е – кога има лизгав терен ставаме ланци!“ |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Мамо, мамо петелот цело време им се качува на кокошките. - Баш цело време? - Да. - Епа оди кажи му на татко ти. Оди детето кај татко му. - Тато, тато петелот цело време им се качува на кокошките. - А на една кокошка или на повеќе? - На повеќе. - Епа, оди кажи и на мајка ти. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оти не кажувате вакви работи бе |
|
Внеси реплика | страница <1 261262263264265 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |